предстоящи състезания

Дата: 28.10.2005
30.10.2005, 23:12

Явно е че до края на годината няма да има състезания било по лег или трибой. Един от най-големите проблеми на този спорт в България е че мнозина състезатели остават неинформирани за много от частните турнири. Предлагам за напред в темата “предсотящи състезания” всеки който има информация за такива да ги споделя. До колкото знам турнирът “на жълто” поне за сега отпада. За сега най-близо е е турнирът, който ще е във Враца през Февруари. И до колкото знам ще бъде с пълна екипировка. за съжаление не знам точната дата на провеждането му. За това ако някой знае да я каже.
Поздравления на Васко Янчев! Беше мноо як на републиканското 8)
Найстина вадиш страшно много от екипировката, Василе wink
...Успех, момчета!

Дата: 31.01.2004
От: София
30.10.2005, 23:29

Прав си и правя темата важна, за да се вижда и да е прегледна. Пишете тук за бъдещите състезания.
по-здрави

Дата: 30.11.2005
От: isperih
30.11.2005, 03:05

[quote author="Emil_mlo"]Прав си и правя темата важна, за да се вижда и да е прегледна. Пишете тук за бъдещите състезания.
по-здрави

састезание в Варна ниама да има поради финансиви проблеми :x
много сам ядосан ,че го обявиха още преди 6 мес. момчетата се подготвиха и накрая ништо :evil:
казана дума хварлен камак :wink:

ти си това което ядеш

Дата: 29.01.2006
От: Сандански
07.04.2006, 01:02

Какво излиза в карайна сметка - тая година няма да има нито една състезание по Силов Трибой така ли :?: :!: :?:

Да тренират СЛАБИТЕ smile Не ме бъркайте аз само поддържам форма raspberry

Дата: 27.04.2005
07.04.2006, 01:14

абе kazz а стига се изказва не подгоевен
става ли

07.04.2006, 01:19

[quote author="stanko"]абе kazz а стига се изказва не подгоевен
става ли

Кое ми е неподготвеното че никой не пише кога има предстоящи състезания ли :?:  :!:  :?:
Тая тема е от 30 Октомври и до сега никой не е казал кога ше има състезание ако пак съм сгрепил поправи ме

Дата: 12.02.2006
От: Plovdiv
07.04.2006, 03:18

[quote author="kazz"][quote author="stanko"]абе kazz а стига се изказва не подгоевен
става ли

Кое ми е неподготвеното че никой не пише кога има предстоящи състезания ли :?:  :!:  :?:
Тая тема е от 30 Октомври и до сега никой не е казал кога ше има състезание ако пак съм сгрепил поправи ме

Айде като си мераклия, към края на месеца, 20-и някой си Април има състезание за младежи до 18г. в Горна Оряховица. :D

07.04.2006, 04:17

[quote author="openbsd"][quote author="kazz"][quote author="stanko"]абе kazz а стига се изказва не подгоевен
става ли

Айде като си мераклия, към края на месеца, 20-и някой си Април има състезание за младежи до 18г. в Горна Оряховица. :D

Ако човек не ви подкара нема да кажете нищо rolleyes
Мерси много за инфото ма са ако ми кажеш дали има предварително записване и какъв е наградния фонд ше те черпа :wink:

Дата: 27.04.2005
07.04.2006, 17:55

kazz
бфст демек българска федерация по силов трибои
сяка година публикува спортен календар
тая година във вътрешния календар са общо 10тина састезания по трибои и лежанка тоя календар е публикуван във мускули и фитнес
а че ти не си си направил труда да проучиш малко никои не ти е виновен
и никои не е длъжен да те ограмотява
ааааааааааа
и тая тема е за састезания които не са обявени в тоя календар :evil:

08.04.2006, 00:11

[quote author="stanko"]kazz
бфст демек българска федерация по силов трибои
сяка година публикува спортен календар
тая година във вътрешния календар са общо 10тина састезания по трибои и лежанка тоя календар е публикуван във мускули и фитнес
а че ти не си си направил труда да проучиш малко никои не ти е виновен
и никои не е длъжен да те ограмотява
ааааааааааа
и тая тема е за састезания които не са обявени в тоя календар :evil:

Виж са вместо да ми правиш стойки и да се доказваш със селящина можеше да ми кажеш като нормален човек в кой брой на Мускули и фитнес е публикуван календара на БФСТ. Немаше да ти отнеме повече от три реда а и също немаше да внасяш напрежение в темата. И друго, ако нещо дето съм написал и не ти харесва иди да го коментираш с твойте авери,защото мнението ти не ме интересува

Дата: 13.02.2004
От: София
08.04.2006, 00:25

Спазвайте добрия тон - да не виждам епитети по адрес на някой!
Само предупреждавам да няма после неразбрали!

“Shut Up and Train”
-------------------------
“I’m Not Here to Talk”
-------------------------

Дата: 12.02.2006
От: Plovdiv
08.04.2006, 01:17

[quote author="kazz"][quote author="openbsd"][quote author="kazz"][quote author="stanko"]абе kazz а стига се изказва не подгоевен
става ли

Ако човек не ви подкара нема да кажете нищо rolleyes
Мерси много за инфото ма са ако ми кажеш дали има предварително записване и какъв е наградния фонд ше те черпа :wink:

Не знам повече подробности, сори. В твоята зала няма ли трибойци??? Или поне собственикът на залата не можеш ли да го питаш???

Дата: 15.03.2006
От: nova zagora
09.04.2006, 03:27

29 април ще е, за записване незнам....smile)..но мисля че на самия ден, а вече относно картотекирането мисля че срока е 25 алрил..smile))

Jivotyt tvarde kratak za da bydesh malyk !!! smile))
Klub po silov triboi “ENERGY” grad Nova Zagora:))

Дата: 30.09.2004
От: НяКъДе В МаТриЦаТА
09.04.2006, 19:36

Ама вместо да се карате да бяхте поровили в google
http://www.sportdep.com/calendar/

Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата!

Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност