предстоящи състезания
|
30.10.2005, 23:12
Явно е че до края на годината няма да има състезания било по лег или трибой. Един от най-големите проблеми на този спорт в България е че мнозина състезатели остават неинформирани за много от частните турнири. Предлагам за напред в темата “предсотящи състезания” всеки който има информация за такива да ги споделя. До колкото знам турнирът “на жълто” поне за сега отпада. За сега най-близо е е турнирът, който ще е във Враца през Февруари. И до колкото знам ще бъде с пълна екипировка. за съжаление не знам точната дата на провеждането му. За това ако някой знае да я каже.
|
|
|
|
30.10.2005, 23:29
Прав си и правя темата важна, за да се вижда и да е прегледна. Пишете тук за бъдещите състезания.
|
|
30.11.2005, 03:05
[quote author="Emil_mlo"]Прав си и правя темата важна, за да се вижда и да е прегледна. Пишете тук за бъдещите състезания.
састезание в Варна ниама да има поради финансиви проблеми :x
ти си това което ядеш |
|
|
|
07.04.2006, 01:02
Какво излиза в карайна сметка - тая година няма да има нито една състезание по Силов Трибой така ли :?: :!: :?: Да тренират СЛАБИТЕ |
|
07.04.2006, 01:14
абе kazz а стига се изказва не подгоевен
|
|
|
|
07.04.2006, 01:19
[quote author="stanko"]абе kazz а стига се изказва не подгоевен
Кое ми е неподготвеното че никой не пише кога има предстоящи състезания ли :?: :!: :?:
Да тренират СЛАБИТЕ |
|
07.04.2006, 03:18
[quote author="kazz"][quote author="stanko"]абе kazz а стига се изказва не подгоевен
Кое ми е неподготвеното че никой не пише кога има предстоящи състезания ли :?: :!: :?:
Айде като си мераклия, към края на месеца, 20-и някой си Април има състезание за младежи до 18г. в Горна Оряховица. :D |
|
|
|
07.04.2006, 04:17
[quote author="openbsd"][quote author="kazz"][quote author="stanko"]абе kazz а стига се изказва не подгоевен
Айде като си мераклия, към края на месеца, 20-и някой си Април има състезание за младежи до 18г. в Горна Оряховица. :D
Ако човек не ви подкара нема да кажете нищо Да тренират СЛАБИТЕ |
|
07.04.2006, 17:55
kazz
|
|
|
|
08.04.2006, 00:11
[quote author="stanko"]kazz
Виж са вместо да ми правиш стойки и да се доказваш със селящина можеше да ми кажеш като нормален човек в кой брой на Мускули и фитнес е публикуван календара на БФСТ. Немаше да ти отнеме повече от три реда а и също немаше да внасяш напрежение в темата. И друго, ако нещо дето съм написал и не ти харесва иди да го коментираш с твойте авери,защото мнението ти не ме интересува Да тренират СЛАБИТЕ |
|
08.04.2006, 00:25
Спазвайте добрия тон - да не виждам епитети по адрес на някой!
“Shut Up and Train”
|
|
|
08.04.2006, 01:17
[quote author="kazz"][quote author="openbsd"][quote author="kazz"][quote author="stanko"]абе kazz а стига се изказва не подгоевен
Айде като си мераклия, към края на месеца, 20-и някой си Април има състезание за младежи до 18г. в Горна Оряховица. :D
Ако човек не ви подкара нема да кажете нищо Не знам повече подробности, сори. В твоята зала няма ли трибойци??? Или поне собственикът на залата не можеш ли да го питаш??? |
|
|
09.04.2006, 03:27
29 април ще е, за записване незнам.... Jivotyt tvarde kratak za da bydesh malyk !!! |
|
|
|
09.04.2006, 19:36
Ама вместо да се карате да бяхте поровили в google
Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата! Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност |