Бисери от форума!!
|
|
08.04.2006, 17:12
Слеърчо без да иска дава вътрешна информация относно работната среда в “Нутрим“
Да се разбира че в “Нутрим“ работят само гейове?!? Билдърче да се наричам първа радост е за мене. |
|
|
09.04.2006, 18:52
[quote author=“mastiva”]na 20g sam 185/75kg smqtam da napravq cikal za masa.kajete si mneniqta za dadeniq cikal dobral li i i tn e tva e sistemkatai neiskam mneniq ot sorta a toi retabolila mnoo skap po dobre deka i tn Как да си направим стероиден “коктеил“?!четете по горе! [quote author=“mastiva”][quote author=“SGK”]няма смисъл от 5 седмичен цикъл с точнио тези медикаменти. Няма смисъл от пирамиди. Няма смисъл от Винстрол и Станабол едновременно, след като са едно и също нещо, но едното е в инжекционна, а другото в орална форма. znam 4e vinstrola i stanozola sa edno i sa6to,kakto dekata i metana:)) taka 4e smqtam 4e mogat da se smesvat da savet za cikal s teq medikamenti ili 4ast ot tqh Я гледаи ти,аз мислех че всички праят разлика междо деката и метана,ма явно се оказва че са едно и също нещо!
Ма тва Киборга го бил потвърдил! |
|
|
09.04.2006, 20:33
You wanna be the best but don’t know how? |
|
|
11.04.2006, 00:08
[quote author=“Size”]Моите бяха “меки“,но откакто правя пирамиди са “камък“,въпреки,че съм качил мазнини.
КО беще “Пирамиди, фараони и балъци за милиони...“ |
|
|
12.04.2006, 13:07
[quote author=“thespyboy”]хаха малко тъпичък въпрос наистина ,но досега не съм правил ,а 2 дена съм си сам ии... някой може ли по-разбрано да ми каже ?:) |
|
|
12.04.2006, 14:31
[quote author=“^Vlastelina^“][quote author=“^Vlastelina^“]Има си цяла страница в сайта с упражнения > http://www.bb-team.org/exercise/ :wink: отговор [quote author=“Triple H”]гири 3кгови. легло,хол,компютър,интернет,телевизор,досадни родители еми искам и още искам де,и са от петък/събота ще почвам.а тва за досадните родители е вярно,родителите ми наистина са досадни ама ко да праа такиа са си |
|
|
12.04.2006, 18:44
[quote author=“napster”]на 16 съм почти 17 тежа 60кг хода на фитнес 4-пъти в седмицата и тренирам бреик каква химия трябва да си зема за да кача поне 5 кг ! < |
|
|
12.04.2006, 23:15
[quote author=“DOUBLE_B”]преди съм имал периоди в който всеки ден съм правил лежанка без да усешам пренатоварване А така, това е най-добрия съвет за начинаещите. |
|
|
13.04.2006, 18:00
[quote author=“Silver Spirit”]Ей това нещо е уникално! Един приятел качи 15 кг за един месец! 4000 калории в един шейк!!! Мда, бая шейк трябва да е... Особено като знаем, че 1 г. въглехидрати е 4 килокалории... < |
|
|
14.04.2006, 10:30
[quote author=“PowerWave”] Като не е красив, поне краката може ли да му миришат, за да е пълна картинката?!? |
|
|
14.04.2006, 18:40
[quote author=“protein”]Здравеите сега ще ви споделя за моя опит със така наречената “химия“... Значи всичко започна бях слабак без мусколи и нито едно момиче не ме харесваше започнах с фитнеса и пак не ме харесваха... след това направих цикъл с биоанабол и наедрях пораснаха ми мусколи и жените започнаха да ме харесват... но оная ми работа вече не ставаше така че пак бях в исходна позиция... със времето реших че жените не са важни а по важни са мусколите за направих цикъл със Сустанон 250 + Напосим + Дека дураболин... след това направих и друг със Анаполон и после още един със Ретаболил и Винстрол и Примболан... и сега ви пиша от Болницата през моя ЛАП ТОП след няколко часа ще ми правят чернодробна трансплантация а след това ако имам късмет и се намери донор ще ми сменят и бъбреците навън времето е хубаво и смятам след като се оправя и като ми изчезне акнето и ми позавехнат Стриите да започна тренировки пак.......... Без коментар! |
|
|
14.04.2006, 22:59
[quote author=“orel”][quote author=“lukabrazy”][quote author=“orel”]НАЙ-ДОБЪР РЕЗУЛТАТ-МЕШАЙ БРЪКАДАН С МАТЕНИЦА И ЛЮТИ 4УШКИ! :idea: От такива профански постове страда форума - мОЖЕ ДА ПрОбвате и прокиснало млеко и боза от преди седмица,отлежала на слънце у пластмасово шише Вече мисля да издам книга с “бисери“ или поне ще пиша статии в някое списание за боди-билдинг |
|
|
15.04.2006, 14:45
Тези не са от серията върли простотии, просто ми се видяха симпатични и рекох да ги метна тука.
Човек трябва да има самочувствие. :wink:
Плоския извод от цялата калимера е: Ако искаш Цици, муцай банички. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
15.04.2006, 15:11
Liofle:
I WaNt a GirL wHose NamE doEsn’t eNd in .jpg |
|
|
15.04.2006, 21:33
[quote author=“PowerWave”]Liofle:
Все пак става дума за увеличаване на телесни пропорции,може би това му е логиката. Life: Somebody to hate & somebody to love! |
|
|
16.04.2006, 20:18
Тая круша освен, че е мулатка явно и отвръща на ударите щом не удря по нея, а се “мулати“ с нея. Death gotta be easy, ‘cause life is hard |
|
16.04.2006, 20:25
О, Щанга! Три дена млади фитнесджии Нема а се плашите! |
|
|
|
18.04.2006, 22:35
[quote author=“The_KiLLeR1”]Пи4 ни6от не ти се раз4ита хахах тва което аз успях да разбера е 4е си 175 56кг и жапроса дали като запо4нае6 да тренира6 триабжа да зима6 протеин жеднага.Отговора ми е 4е парво триабжа да направи6 стаж в залата после да мисли6 за хранителни добавки П.П-Недеи да пи6е6 толкова ситно Ред: петко К. хахаха,тука колко се смях.... Life: Somebody to hate & somebody to love! |
|
|
19.04.2006, 13:30
[quote author=“largo_”]...Крака не искам да тренирам по късно може би.Не ги тренирам защото искам да сам по висок а упражненията за крака убиват ръстът ...значи като пораснете достатъчно на височина, тогава тренирай крака... :wink: , че иначе си е**ло фитнеса Фернандо Алонсо - каруцар №1 във Ф1. Най-добрия си остава Михаел Шумахер!!! |
|
|
19.04.2006, 13:57
[quote author=“M16”][quote author=“largo_”]...Крака не искам да тренирам по късно може би.Не ги тренирам защото искам да сам по висок а упражненията за крака убиват ръстът ...значи като пораснете достатъчно на височина, тогава тренирай крака... :wink: , че иначе си е**ло фитнеса Не мисля, че това е някакъв смешен бисер. Ако всички бяхме “големите разбирачи“ мисля, че нямаше да има смисъл да пишем тук, да споделяме и обменяме знания и опит нали? The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life. |
|
|
20.04.2006, 00:28
[quote author=“kEnVeLo”]Искам да ми обясните какво точно представляват калориите? Вредни ли са или са полезни, качват ли се кила от тях и т.н. другото което е - сега пия протеин и амино и искам да кача маса - трябва ли да избягвам храните с повечко мазнини. И накрая за въглехидратите- “колкото повече толкова по добре“ - това вярно ли е. Накратко ще съм благодарен ако някой направи резюме на различните показатели и най вече за калориите Eхх лошо появили са се едни вредни THE BIG MEN 130 Oki |
|
|
20.04.2006, 20:25
[quote author=“^LoGo^“]Важното е да горя много мазнини аз проблем с правенето на мускули нямам така че и да горя мускули ще си наваксам...без да пия нищо за 3 седмици някъде направих раце от 35 на 45см ся нз колко са от 2 месеца тренирам и то по често само с дъмбели по 6-7кг ,а вече почвам да мутирам.. нз защо става така 1 приятел за да направи 50см ръка изхарчи сумати пари за добавки матани и сякви глупости тренира от 6 месеца ама както се казва явно не е надарен :П Просто не се сдържах
|
|
21.04.2006, 17:58
сега сигурно са около 68 см сигурно...рацете де.За рЪцете не знам, трябва да го питаме и за гАрба |
|
|
|
21.04.2006, 18:09
[quote author=“Петко К“][quote author=“^LoGo^“]Важното е да горя много мазнини аз проблем с правенето на мускули нямам така че и да горя мускули ще си наваксам...без да пия нищо за 3 седмици някъде направих раце от 35 на 45см ся нз колко са от 2 месеца тренирам и то по често само с дъмбели по 6-7кг ,а вече почвам да мутирам.. нз защо става така 1 приятел за да направи 50см ръка изхарчи сумати пари за добавки матани и сякви глупости тренира от 6 месеца ама както се казва явно не е надарен :П Просто не се сдържах
35 ширина 45 по дължина - мерил ги е различно. Death gotta be easy, ‘cause life is hard |
|
|
23.04.2006, 01:17
[quote author=“sone1”]Знаете ли дали се продават такива овкусители като тези дето слагат на протеините и гейнерите? Знам, че някой от вас ползват степчета и други такива, но ми е интересно дали имаи други алтернативи ако например искаш да си направиш овесените ядки с вкус на банан без да пасираш банан
Да, баш степчета ползваме Training. It’s a small part of what we do. The other time we eat. And sleep. Recovery makes perfect. |
|
25.04.2006, 00:06
[quote author=“Mom0”]интересувам се след приемане на трибустан и нивото ми на тестостерон е повишено ,дали нивото ще се свали надолу след спирането на употреба на добавката? мерси за отг предварително WE RIDE TOGETHER!WE DIE TOGETHER! BAD BOYS FOR LIFE!!!!! |
|
|
|
25.04.2006, 12:23
[quote author=“Mopreme”]Цици-трицепс, гръб-бицепс, рамо-нозе... :wink: Фернандо Алонсо - каруцар №1 във Ф1. Най-добрия си остава Михаел Шумахер!!! |
|
|
25.04.2006, 18:28
От “Малко оточнение към една тема за хранене.“ Свърши ми “болдвачката“ и не ми остана за другите му грешки. :twisted: |
|
|
30.04.2006, 15:36
[quote author=“Петко К“][quote author=“^LoGo^“]Важното е да горя много мазнини аз проблем с правенето на мускули нямам така че и да горя мускули ще си наваксам...без да пия нищо за 3 седмици някъде направих раце от 35 на 45см ся нз колко са от 2 месеца тренирам и то по често само с дъмбели по 6-7кг ,а вече почвам да мутирам.. нз защо става така 1 приятел за да направи 50см ръка изхарчи сумати пари за добавки матани и сякви глупости тренира от 6 месеца ама както се казва явно не е надарен :П Просто не се сдържах
браво на момчето след няколко месеца ще е главен претендент за мр. олимпия
А колко мг вода да пие?
в този случаи бисера е на наско човека много добре си го е казал |
|
|
01.05.2006, 14:34
[quote author=“kopa4a”] И как да си увелича силата щото съм забелязал че удара ми не е мн силен и 1 пример кат се целим със снежни топки аз немога да я метна на далеч
Пробваи да хвърляш камъни.Почни от 0,5кг докато стигнеш до 5кг R_E_S_P_E_C_T |