Химици
|
12.04.2006, 22:17
Наистина човек много неусетно се увлича... и аз в началото така виках... айде да стане 38… после 40… айде 40 релеф... ама пак ми малееше и постепенно.. сега ми е 45 и не мисля че имам голяма ръка... но вече малко ми мина мерака... още малко да си подобря формата и тренирам само за здраве Продуктов Мениджър - НАУ България |
|
|
|
13.04.2006, 00:43
Аз пък като по чудо съм доволен от размерите си на този етап.Единствено искам да поизчистя.За догодина повече.Относно “химиците“,няма какво да коментирам,да повърнеш направо. Life: Somebody to hate & somebody to love! |
|
|
13.04.2006, 01:13
то бива да се увлечеш, ама чак като тия... < |
|
|
13.04.2006, 01:36
Това клипче с тоя дето си реже раката просто е.......... нямам думи......не знам как някой тапак може да си причини нещо такова. |
|
|
13.04.2006, 13:00
След като инжектирането предоставя свободно пространство на мускула да расте, което става много бързо и се получават големи обеми.Може ли да каже някой как всичко това се отразява на силата.Явно не е само на външен вид е голяма ръката, но тези пичове, но са и много силни, тъй като виждаме един където дърпа Тир-Шампион на мира.знаете ли дали кача силата този синтол? Be Real ! |
|
|
13.04.2006, 13:15
Аз пък имам голям проблем с ръцете - много трудно растат. Но целта ми е не повече от 42 см чиста - релефна ръка, което ще си е бая предизвикателство за мен. “Beware of the evil hanger!“ - The Anoraknophobian |
|
|
13.04.2006, 13:51
[quote author=“realityman”]След като инжектирането предоставя свободно пространство на мускула да расте, което става много бързо и се получават големи обеми.Може ли да каже някой как всичко това се отразява на силата.Явно не е само на външен вид е голяма ръката, но тези пичове, но са и много силни, тъй като виждаме един където дърпа Тир-Шампион на мира.знаете ли дали кача силата този синтол? Абсолютно съм сигурен, че този тип Валентино е бил по-силен в младежките си години отколкото сега с тези тумори :shock: на ръцете.... Според мен той тренира с леки тежести, помпейки до пръсване ръцете. |
|
|
13.04.2006, 16:46
То просто изглежда много грозно отстрани The Top of the food chain |
|
|
13.04.2006, 18:28
Простотията, в частност извратенията е по хората не по говедата, както знаем... Вие сами го казахте, човек се овлича... и за мене тия хора са просто болни, не нещо друго. Иначе и за силикона при жените съм против. А тоя юнак Валентино, евала за младежките години, страшна физика има, Жалко. че после се е чалнал... Снимките приличат на мацнати на фотошоп, просто защото стои супер неестествено - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
13.04.2006, 19:33
[quote author=“tpd”]Простотията, в частност извратенията е по хората не по говедата, както знаем... Вие сами го казахте, човек се овлича... и за мене тия хора са просто болни, не нещо друго. Иначе и за силикона при жените съм против. А тоя юнак Валентино, евала за младежките години, страшна физика има, Жалко. че после се е чалнал... Снимките приличат на мацнати на фотошоп, просто защото стои супер неестествено абе прав си, ама примерно ся за силикона, някоя жена ако е плоска като дъска може да си сложи малко. Аз съм против това да си слагат огромни цици примерно, по същия начин както на онзи малоумник ръцете му са просто отвращаващи. Тези работи идват от комплексите според мен. Човек дори да има комплекси, не трябва да ги избива с крайности. Всяка жаба... жаба жаба! |
|
|
13.04.2006, 21:50
Съгласен съм - разликата е, че ако мъжете искат по-големи мускули, могат да ги направят с тренировка. Жените, ако ги влече да имат по-големи гърди, нямат друг начин да си ги увеличат, освен силикона - тренировките само ги стягат. Все пак, огромните гърди са грозни и неестествени, също както и тия туморни образувания на ‘културистите‘ от снимките горе. < |
|
|
14.04.2006, 01:07
Луди ли сте бе кво не им харесвате супер пичаги са!Не виждате ли кви тела са изградили.Екстра си е кво.Се едно не е яко вместо бицепс да имаш нещо като бидон прикрепен към ръката.Оня чех например дето тегли тирове е доста съразмерен според мен I WaNt a GirL wHose NamE doEsn’t eNd in .jpg |
|
|
14.04.2006, 02:02
Най-добре изглежда оня където е седнал на пейката.С ръка около 70 до колкото преценям.,ама и това не е нормално. Be Real ! |
|
|
10.05.2006, 18:04
грозно , вредно , Неестествено . това мога да кажа It is far easier to ignore than to understand |
|
|
10.05.2006, 20:17
Там Където са сигорно им е по добре ! По Здрави !!! |