Фитнес центрове - препоръчайте ми!
|
09.09.2006, 14:39
Много ви моля да ми напишете имената и адресите на някакви добри фитнес центрове, да ми кажете по една-две думи за тях - посещавали ли сте ги или само сте слушали за тях, някаква информация просто (най-добре сайт, ако има). Ще ви бъда много благодарна. |
|
|
|
09.09.2006, 16:01
Ами кажи поне от къде си. В София на стадион Славия фитнеса “Славия спортес“ е супер(беше миналото лято, сега не съм ходил). Точно до стадион Славия, голяма синя сграда. Вижда се от далече. Practice makes perfect. |
|
09.09.2006, 16:12
Аз съм от Красна поляна. Предпочитам да е или наоколо, или в по-централен район, за да не ходя до Люлин, Дружба, Обеля и пр. |
|
|
|
09.09.2006, 17:07
Еее ти пък и претенции Practice makes perfect. |
|
10.09.2006, 01:17
[quote author=“miminga”]Аз съм от Красна поляна. Предпочитам да е или наоколо, или в по-централен район, за да не ходя до Люлин, Дружба, Обеля и пр. и аз съм от Красна поляна знам също, че има фитнес някъде зад завода на Данон. там обаче не съм ходила и не мога да ти кажа как е. за други зали в квартала не знам |
|
|
14.01.2007, 17:06
Някой знаели нещо за фитнес Белис до мола за Родина? Колко струва,имали достатъчно пътеки и дали е пренаселено? |
|