Здравейте

Дата: 17.01.2007
19.01.2007, 16:32

Здравейте.На 19 години съм,тежа около 47кг и съм 162-3 см.До сега не съм се занимавала сериозно със спорт,но съм решила да ходя на фитнес.Не искам да отслабвам ,а да оформя тялото си,да се стегна.Реших да наблегна с по-натоварващи упражнения за ръцете,корема,дупето и горната част на краката,а за останалата част от тялото нещо по-леко.Разбрах,че ,за да има по-бърз ефект трябва да вземам някакви добавки и се насочих към L-carnitine.Може ли някой да ми препоръча примерна програма от упражнения и какво да бъде менюто ми.Посъветвах се и със сайта ,но ще бъда благодарна да чуя и Вашите мнения.

Дата: 31.07.2006
19.01.2007, 16:45

[quote author=“Caramell”]Здравейте.На 19 години съм,тежа около 47кг и съм 162-3 см.До сега не съм се занимавала сериозно със спорт,но съм решила да ходя на фитнес.Не искам да отслабвам ,а да оформя тялото си,да се стегна.Реших да наблегна с по-натоварващи упражнения за ръцете,корема,дупето и горната част на краката,а за останалата част от тялото нещо по-леко.Разбрах,че ,за да има по-бърз ефект трябва да вземам някакви добавки и се насочих към L-carnitine.Може ли някой да ми препоръча примерна програма от упражнения и какво да бъде менюто ми.Посъветвах се и със сайта ,но ще бъда благодарна да чуя и Вашите мнения.

За какво ти е Л-Карнитин като не искаш да сваляш?

На мен ми се струва, че си доста слабичка и няма смисъл от диети, просто недей се тъпка със сладки и тестени неща, всичко с мярката си, като наблягаш на пълнозърнести изделия. Програми има и в сайта и тук, така че потърси. :wink:

Дата: 21.04.2006
19.01.2007, 17:23

И аз не виждам смисъл от л-карнитин 47 кг.  на 1.63 не разбирам какво искаш да станеш 40 кг. ли?
Според мен ти трябва една праграма за  поддържане на тези кг. в която може да влючиш адуктор машина , абдуктор машина , клекове ,глутеус машина ,кик-бек, велоергометър,бягъща пътечка и др. Най-добре е да се обърнеш към някой инструктор и той да ти състави програма която да бъде подходяща за теб.

Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го !

Дата: 07.02.2005
24.01.2007, 14:05

Според мен, забрави за добавки.

Започни тренировки за цялото тяло по програма /разгледай в интернет/ за да ти свикне тялото. И ако програмата е добре направена с едно подходящо хранене за твоето телосложение/прочети в интернет/, резултатите ще си дойдат от само себе си до някои и друг месец.

Тоест ако си забързаш малко метаболизма с почасово дозирано хранене и аеробна дейност. Гледай да намалиш процента вода, без да се лишаваш от нея точно напротив. Релеф ще има.

Краката най-добре ги прави на открито, тоест бягай на открито. Като се облечеш добре с някакви изолиращи материи/клин/, не трябва да чувстваш студ.

Успех

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен

27.01.2007, 20:17

Имам и въпрос относно храненето raspberry .Добре ли е да закусвам с 2 филии черен хляб ,едната със сирене,а другата с мед примерно. А за следобедното хранене добре ли е примерно 1 яйце/сварено/ и 1 морков или яйце и 2 сварени картофа  нещо такова :?:

Дата: 08.11.2004
От: Dagobah, Outer Rim
28.01.2007, 18:04

[quote author=“Caramell”]Имам и въпрос относно храненето raspberry .Добре ли е да закусвам с 2 филии черен хляб ,едната със сирене,а другата с мед примерно. А за следобедното хранене добре ли е примерно 1 яйце/сварено/ и 1 морков или яйце и 2 сварени картофа  нещо такова :?:

Аз не бих сложил меда сутринта, за следобеда по добре 2 яйца и 1 картоф! Нали не ядеш само по 2 пъти на ден?

For the Jedi,
There is no emotion,  there is peace.
There is no ignorance,  there is knowledge.
There is no passion,  there is serenity.
There is no death,  there is the Force…

28.01.2007, 19:12

Нали не ядеш само по 2 пъти на ден?
Не ,но за останалите яденета съм се ориентирала и имах въпроси около закуската.Мерси за отговора LOL