Здравейте
|
19.01.2007, 16:32
Здравейте.На 19 години съм,тежа около 47кг и съм 162-3 см.До сега не съм се занимавала сериозно със спорт,но съм решила да ходя на фитнес.Не искам да отслабвам ,а да оформя тялото си,да се стегна.Реших да наблегна с по-натоварващи упражнения за ръцете,корема,дупето и горната част на краката,а за останалата част от тялото нещо по-леко.Разбрах,че ,за да има по-бърз ефект трябва да вземам някакви добавки и се насочих към L-carnitine.Може ли някой да ми препоръча примерна програма от упражнения и какво да бъде менюто ми.Посъветвах се и със сайта ,но ще бъда благодарна да чуя и Вашите мнения. |
|
|
|
19.01.2007, 16:45
[quote author=“Caramell”]Здравейте.На 19 години съм,тежа около 47кг и съм 162-3 см.До сега не съм се занимавала сериозно със спорт,но съм решила да ходя на фитнес.Не искам да отслабвам ,а да оформя тялото си,да се стегна.Реших да наблегна с по-натоварващи упражнения за ръцете,корема,дупето и горната част на краката,а за останалата част от тялото нещо по-леко.Разбрах,че ,за да има по-бърз ефект трябва да вземам някакви добавки и се насочих към L-carnitine.Може ли някой да ми препоръча примерна програма от упражнения и какво да бъде менюто ми.Посъветвах се и със сайта ,но ще бъда благодарна да чуя и Вашите мнения. За какво ти е Л-Карнитин като не искаш да сваляш? На мен ми се струва, че си доста слабичка и няма смисъл от диети, просто недей се тъпка със сладки и тестени неща, всичко с мярката си, като наблягаш на пълнозърнести изделия. Програми има и в сайта и тук, така че потърси. :wink: |
|
|
19.01.2007, 17:23
И аз не виждам смисъл от л-карнитин 47 кг. на 1.63 не разбирам какво искаш да станеш 40 кг. ли? Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
24.01.2007, 14:05
Според мен, забрави за добавки. Започни тренировки за цялото тяло по програма /разгледай в интернет/ за да ти свикне тялото. И ако програмата е добре направена с едно подходящо хранене за твоето телосложение/прочети в интернет/, резултатите ще си дойдат от само себе си до някои и друг месец. Тоест ако си забързаш малко метаболизма с почасово дозирано хранене и аеробна дейност. Гледай да намалиш процента вода, без да се лишаваш от нея точно напротив. Релеф ще има. Краката най-добре ги прави на открито, тоест бягай на открито. Като се облечеш добре с някакви изолиращи материи/клин/, не трябва да чувстваш студ. Успех - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
27.01.2007, 20:17
Имам и въпрос относно храненето |
|
|
|
28.01.2007, 18:04
[quote author=“Caramell”]Имам и въпрос относно храненето Аз не бих сложил меда сутринта, за следобеда по добре 2 яйца и 1 картоф! Нали не ядеш само по 2 пъти на ден? For the Jedi, |
|
28.01.2007, 19:12
Нали не ядеш само по 2 пъти на ден? |
|