трудности с фигурата
|
27.11.2006, 10:58
Не можах да видя дали има много жени във форума, но мисля, че моят проблем ще ви провокира. |
|
|
|
27.11.2006, 14:24
Започвай заниманията си в залата първо с 15-20мин. на колелото после мини на заниманията с тежестите като наблегнеш на повторенията, а не на тежкото от 15-до 20 повторения с по-малка почивка м/у тях от порядъка на 45сек - 1мин. и след тежестите пак 5-10мин колело. :? Hardcore animal style only! |
|
|
27.11.2006, 18:50
[quote author=“kakajaka”]Не можах да видя дали има много жени във форума, но мисля, че моят проблем ще ви провокира. Щом не искаш толкова мускулна маса, прави повече повторения с леко както ти е казал Me_Blade.
Между другото жените пишем в този раздел “Фитнес за жени“, ако искаш присъедини се там към нас. |
|
|
27.11.2006, 19:47
Наистина малко повече информация няма да е излишна - за хранителния режим, за тренировъчната програма, за това колко кг си качила от както е настъпил “страшния глад“.... [quote author=“fitday”]Незнам как си с диетата нищо не пишеш, но да не би ти да си мислиш, че е мускул, а то да се окаже нещо друго... То там във “вашия“ раздел има една тема, където е от 5 страници вече и където всички жени се оплакват че са мезоморфи и трупането на мускули им е детска игра. Само дето в цялата тема няма нито една снимка, да ги видим огромните мускули. Накрая да не се окаже че наистина трупането на мускули е нещо друго Съединението |А+М.АДФ.Ф ->АМ.АДФ.Ф ->АМ+АДФ+Ф| прави силата! Последната промяна е направена от x_3_mar на Пон Юли 03, 2006 10:15 am; мнението е било променяно общо 7841 пъти поради огромна доза малоумност и некомпетентност |
|
|
28.11.2006, 17:33
[quote author=“x_3_mar”]Наистина малко повече информация няма да е излишна - за хранителния режим, за тренировъчната програма, за това колко кг си качила от както е настъпил “страшния глад“.... [quote author=“fitday”]Незнам как си с диетата нищо не пишеш, но да не би ти да си мислиш, че е мускул, а то да се окаже нещо друго... То там във “вашия“ раздел има една тема, където е от 5 страници вече и където всички жени се оплакват че са мезоморфи и трупането на мускули им е детска игра. Само дето в цялата тема няма нито една снимка, да ги видим огромните мускули. Накрая да не се окаже че наистина трупането на мускули е нещо друго Е аз нали това се опитвам да ги убедя, че всъщност това, което те мислят за мускули може и друго да е. Да дойде момичето, не я плаши сега... :wink: :wink: :wink: |
|
12.12.2006, 23:22
Трябва да си промениш програмата , заложи на много повторения с минимална тежест. |
|
|
|
20.12.2006, 00:20
[quote author=“x_3_mar”]Наистина малко повече информация няма да е излишна - за хранителния режим, за тренировъчната програма, за това колко кг си качила от както е настъпил “страшния глад“.... [quote author=“fitday”]Незнам как си с диетата нищо не пишеш, но да не би ти да си мислиш, че е мускул, а то да се окаже нещо друго... То там във “вашия“ раздел има една тема, където е от 5 страници вече и където всички жени се оплакват че са мезоморфи и трупането на мускули им е детска игра. Само дето в цялата тема няма нито една снимка, да ги видим огромните мускули. Накрая да не се окаже че наистина трупането на мускули е нещо друго
А x_3_mar ти какво се ровиш и скролваш в женския раздел Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
|
21.12.2006, 19:18
Аз се чудя как я определи тази граница от 15кг. ? Да не казвам, че това са си обидно малко килограми за някои упражнения и за някои жени :D
Подкрепям :D Модераторите да ни сложат една тема за снимки. kakajaka, напиши как точно тренираш и какво хапваш. Аз и фитнеса- в действие http://www.bb-team.org/forums/viewthread/27858/ |
|
01.02.2007, 21:32
абе вие,що така нападнахте жените да не искате да кажете, че не могат да правят релеф?естествено,че не е като на мъжа,но природата ни е ущетила в тва отношение,а и не мисля че някой харесва прекалено мусколести мадами,просто е нужна добре изглеждаща лекоатлетична фигура!!!а що се отнася за тва кви били жените и да не би да си мислили,че имат мусколи,а то да се окажело друго мисля,че е тъпо изказване изкарахте ни супер кухи лейки!!!а на момичето мога да кажа,че е по-добре да тича вместо да се помпа разбира се може 1 път седмично фитнес но тичането е по-добър вариант да не кажа най-добрия!!!! emi obi4am sustezaniqta;)))koito iska da me probva da idva…. |
|