Моля за съвет!
|
18.01.2007, 00:40
Привет, Имам следното питане. От началото на месеца започнах да ходя на фитнес през ден за около час и половина. Доста се моря на тренировките, тъй като искам да се стегна възможно по-скоро :oops: Имам и още една молба, ако може да ми кажете някаква програма за стягане с която да имам по-бърз ефект. Благодаря предварително! |
|
|
|
18.01.2007, 00:44
[quote author=“val_stef”]Привет, Имам следното питане. От началото на месеца започнах да ходя на фитнес през ден за около час и половина. Доста се моря на тренировките, тъй като искам да се стегна възможно по-скоро :oops: Имам и още една молба, ако може да ми кажете някаква програма за стягане с която да имам по-бърз ефект. Благодаря предварително! С какъв пулс бягаш, да не би да е много бързо и да се претоварваш. Може и да не е нищо сериозно, ама знае ли човек. Как си с храненето, то все пак е най-важното при отслабвания и стягания. :wink: |
|
18.01.2007, 01:02
Честно казано по време на бягането не съм обръщала внимание на пулса си, но на степера съм се заглеждала там ми показва към 100- 115 пулс. П.П. Освен и съвет какво да ям и какво не да ми дадете :D Соленото и сладкото са ми забранена тема още след раждането, но количка си поркам |
|
|
|
18.01.2007, 01:10
[quote author=“val_stef”]Честно казано по време на бягането не съм обръщала внимание на пулса си, но на степера съм се заглеждала там ми показва към 100- 115 пулс. П.П. Освен и съвет какво да ям и какво не да ми дадете :D Соленото и сладкото са ми забранена тема още след раждането, но количка си поркам
А иначе за яденето прочети това: http://bb-team.org/nutrition/000176.php
|
|
02.02.2007, 02:00
[quote author=“val_stef”]Привет, Имам следното питане. От началото на месеца започнах да ходя на фитнес през ден за около час и половина. Доста се моря на тренировките, тъй като искам да се стегна възможно по-скоро :oops: Имам и още една молба, ако може да ми кажете някаква програма за стягане с която да имам по-бърз ефект. Благодаря предварително!
|
|
|
|
02.02.2007, 02:49
Това е мноого, мноого опасно! Синеенето на капилярната мрежа върху кожния епител на лигавицата ясно подсказва за кислороден глад. Дробовете и кръвоносната система не смогват да изхранят сърцето и скелетните мускули, така НЕ гориш мазнини, а стабилно се движиш към увреждане на сърцето! Няма окисляване на мазнини без кислород! С 3 думи - нищо не правиш! Малко съм рязък, ма за добро! Смени тичането с ходене по наклон. Следи си пулса - винаги! Увеличи времето за аеробна тренировка на 30 мин на тренировка. Виж статия http://www.bb-team.org/training/000302.php. |