какво мислите за тази програма?
|
22.11.2004, 00:17
Значи занимавам се от около година с фитнес и спортувам доста усилено. Висок съм 1.90 и тежа около 94 кг, като повечето е мускулна маса, изключение ествествено прави корема и задника (бях пълничък и отслабнах доста преди няколко години) та искам през зимата да кача още малко маса, но и своевременно да се изчистя до някаква степен, за да мога през лятото с малко усилия да се доизчистя бързо и ефективно. Програмата за момента е: гръб - набирания, лодка с тесен хват, гребане с щанга и изтегляне на дъмбел гърди - комбинирам трите лежанки та какво мислите? edit: |
|
|
22.11.2004, 02:38
Ми батка всичко е до контрол над въглехидратите. Това за тичането и Л-карнитина е добре. Само немога да разбера сплита ти... |
|
|
22.11.2004, 12:27
да Cryio.Програмата ти е сполучлива,но мисля че ще е по-добре ако промениш малко упражненията за бицепс (скот,сгъване на дъмбели на наклонена лежанка и концентрично сгъване-тези упражнения ти препоръчвам) и за рамото-избери си или раменна преса с дъмбел или с щанга,като аз те съветвам да ги редуваш всяка тренировка.Доколкото за краката оставам с впечатление че ги тренираш,колкото да не е без хич,затова е желателно да клякаш. Добрата тренировка прави добрите билдъри,а добрата почивка прави най-добрите билдери! |
|
|
|
22.11.2004, 12:52
Вариантът за теб (както и ти си се досетил) е да качиш малко, но качествено. Не се лъжи да пробваш да качиш малко и отслабнеш малко, щото е много вероятно да не постигнеш желания ефект. Критиката ми е изцяло с градивна цел Do something for yourself |