Без велоаргометър ще стане ли?

Дата: 22.02.2007
02.03.2007, 09:57

здр-те smile започнах фитнес вече сериозно, но имам един проблем с лявото коляно.вчера правих упражнения с велото и буквално не можах да стана на другия ден. та въпроса ми е:без велото ще успя ли да постигна желаната фигура rolleyes  Мерси предварително smile

Jivotyt spira togava, kogato spre6 da me4tae6 smile

Дата: 21.02.2006
02.03.2007, 10:24

как да ти кажа - с този проблем едва ли ще можеш да скачаш на въже или някаква друга активна кардио-дейност , а без кардио ме съмнява да успееш да се натовариш дотолкова , че да започнеш да гориш активно.
Какъв точно е проблемът в коляното ?
Мога да ти дам съвет да потърсиш басейн и вътре да изпълняваш кардиото (плуване , ходене във вода) - само че проучванията относно плуването и горенето на подкожни мазнини са доста противоречиви.

Дата: 13.06.2006
От: Ямбол
02.03.2007, 11:17

А диета имаш ли ? Не всичко зависи от кардиото.

JusT Think BefoRe AcT!!!

Дата: 31.07.2006
02.03.2007, 16:51

[quote author=“andreeva”]здр-те smile започнах фитнес вече сериозно, но имам един проблем с лявото коляно.вчера правих упражнения с велото и буквално не можах да стана на другия ден. та въпроса ми е:без велото ще успя ли да постигна желаната фигура rolleyes  Мерси предварително smile

Ще успееш с перфектен режим.

Кардиото забързва ефекта, но най-важно е яденето.

Можеш да пробваш така - спираш кардиото и си правиш едно НВД и малка почивка от тренировки, след това постепено започваш по 10 мин велоергометър, когато си тренираш. Ако усетиш, че боли го спираш и почиваш. Ако виждаш, че можеш повече от 10 мин, правиш 12-15 и т.н. Важното е да не се натоварваш изведнъж с 30 мин да кажем.