|
Дата: 25.10.2006
|
Коя е тя?
Иска ми се да се запася за всеки случай с такава, в случай че ми падне пердето пред очите и почна да налитам на храна без да мисля.
Само да е нещо различно от плодове и зеленчуци.
Благодаря предварително.
|
|
|
|
|
|
Дата: 22.06.2006
|
пилешко/телешко месо,риба тон (по възможност не консерви) ориз,картофи(не пържени) мляко ,яйца това мисял че е достатъчно :wink:
|
|
|
|
|
|
Дата: 21.04.2005
От: София
|
Оризът и картофите в никакъв случай не могат да бъдат причислени към нискокалоричните храни, така че ги избягвай. От останалите можеш да си хапваш в разумни количества.
Поздрави!!!
|
|
|
|
|
|
Дата: 25.10.2006
|
Благодаря на всички!
|
|
|
|
|
|
Дата: 21.08.2006
|
Краставички и зеле. Хем нискокалорични, хем вкусни и полезни .
|
|
|
|
|
|
Дата: 08.03.2006
От: Лозен
|
[quote author=“Nosferatu”]Краставички и зеле. Хем нискокалорични, хем вкусни и полезни .
Еми да краставиците съдържат в себе си 90 % процента вода другото въглехидрати белтъчини не са усвоими от организма
The Top of the food chain
|
|
|
|
|
|
Дата: 08.10.2005
От: тука
|
[quote author=“Witch”]Коя е тя?
Иска ми се да се запася за всеки случай с такава, в случай че ми падне пердето пред очите и почна да налитам на храна без да мисля.
Само да е нещо различно от плодове и зеленчуци.
Благодаря предварително.
краставици
гъби
зеле
луканка:)
Никога не спорете с глупака.Хората може да не разберат разликата.
|
|
|
|
|
|
Дата: 18.02.2007
От: София,България
|
е батка тая луканка пък защо си я пльокнал тука тя няма ли прекалено мн мазнинки ?
Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
Мненията,които давам НЕ са съвети и не карам никой да ме слуша просто мнение (лично).
|
|
|
|
|
|
Дата: 17.06.2007
|
DunevmotorSport - 13.11.2006, 19:40 [quote author=“Nosferatu”]Краставички и зеле. Хем нискокалорични, хем вкусни и полезни .
Еми да краставиците съдържат в себе си 90 % процента вода другото въглехидрати белтъчини не са усвоими от организма Как така не са усвоими? Може ли да обясниш
|
|
|