http://www.bodybuilding-bulgaria.com
|
|
13.07.2007, 22:51
Каеина им вече е 115 лв същата разфасовка.Вдигнали са цените и на другите неща,на някои с повече ,на други с по-малко.На АББ протеина го дават за 89 лева,а аз си го поръчах за 86,50 и ми го доставят за 2 дена на крака без доставка до всеки край на БГ.Като цяло имат продукти които са по-скъпи дори от някои други наши сайтове,има и такива ,които излизат по-евтино. I do it because I can, |
|
|
14.07.2007, 07:23
ммммдаааааа изобщо не ги чувам нещата |
|
|
14.07.2007, 21:54
|
|
|
14.07.2007, 22:28
a някой от др-те поръчали получи ли нещо ? Arnold Schwarzenegger RulZzzz |
|
|
18.07.2007, 20:57
Най-вероятно ще анулирам поръчката... Абсолютни аматьори... There’s no one perfect training system or strength training philosophy. Everything works…for a while. |
|
19.07.2007, 08:41
Аз си чакам поръчката пък да видиме. “Shut Up and Train” |
|
|
20.07.2007, 17:47
Днес е 10-ти /работен/ ден откакто съм направил поръчката и не съм я получил - интересно ми е някой от хората направили поръчката преди мен получил ли я е? “Shut Up and Train” |
|
|
|
20.07.2007, 21:56
май се оказаха доста несериозна работа ... Arnold Schwarzenegger RulZzzz |
|
|
21.07.2007, 15:06
Получих e-mail с номера на товарителницата. There’s no one perfect training system or strength training philosophy. Everything works…for a while. |
|
|
21.07.2007, 19:21
Не ми се иска да обидя някого, но за мен това online поръчване няма никакъв смисъл. Като сложиш всичките такси за доставка и т.н, спестяването е минимално, а в крайна сметка изхабените нерви - много. Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
21.07.2007, 20:40
Абсолютно същото и при мене.Добре че имам достатъчно протеин - щото ако чаках тоз |
|
|
23.07.2007, 08:11
Ами не обиждаш никой аз лично мога да ти кажа защо си поръчах от там - това което пише в сайта, че цената на продукта е крайна и доставката за района на гр. София е безплатна, което от своя страна ще рече, че аз получавам конкретния продукт на цената обявена в сайта. Сега ако се опитат да ме натоварят с мито, доставка до БГ или други подобни разходи е естествено да откажа да получа пратката и да се откажа съответно. Ако искам да плащам мито и транспорт мога да си направя поръчка и сам до бодибилдинг.ком и да се оправям сам, друг е въпроса, че ако бях направил поръчката до оригиналния сайт то тя вече щеше да е тук в най-добрия за мен вариант. Чакам с нетърпение доставката да видя дали отговаря на истината това което са написали за крайна цена, безплатна доставка и т.н.т., ако в действителност е така, ще ме спечелят като клиент, ако пък не обратното. Може хората от сайта да са точни, но преди да съм получил пратката не мога да го твърдя, както и обратното. “Shut Up and Train” |
|
|
|
23.07.2007, 14:20
Юли 23, 2007 , 10:56 -Sofia - Bulgaria => Пратката се намира в куриер, който ще посети адреса на Получателя There’s no one perfect training system or strength training philosophy. Everything works…for a while. |
|
23.07.2007, 15:00
И при мен същото ама 1:1 даже и часа. “Shut Up and Train” |
|
|
|
23.07.2007, 20:17
Получих си продукта - ON 2lb, и то на първоначално заявената цена от 41лв. (вкл. доставка). Оказа се, че сайтът им бъка от множество грешки, повечето от които се отнасят до ценовата листа - така примерно ще видите протеина на ON 2lb за 62лв, но реално цената е грешна. Същото вероятно се отнася и за др продукти - поне така заявиха. Едно много ВАЖНО доуточнение. Bodybuilding-bulgaria.com не са официален представител на bb.com, САМО търговски представител. Другото, което успях да разбера е, че ще се занимават и с дистрибутиране на продукти от bb.com из различни магазини за хранителни добавки. Споменаха и нещо за промоции, но това като отворят септември. Това е засега. Ако нещата наистина станат така, както ми ги описаха, смятам, че ще има известно раздвижване на българския пазар за хранителни добавки. p s => Delicious Strawberry на ON има страхотен вкус - противно на повечето коментари, че протеините на ON не се славят с добри вкусови качества. There’s no one perfect training system or strength training philosophy. Everything works…for a while. |
|
|
23.07.2007, 20:29
и аз точно Delicious Strawberry на ON 2лб мислех да поръчвам ... ако след месец си оправят нещата сигурно и аз ще пусна една поръчка. мерси за информацията, която даде Arnold Schwarzenegger RulZzzz |
|
25.07.2007, 18:12
ЕЕЕ ,казеина ми най сетне пристигна.На за 14 а за 16 дена и ми взеха колкото казаха.Не знам някой вземал ли е казеин на ОН ,ама шоколада е отличен.Идеми да превиша дозата направо. |
|
|
25.07.2007, 20:32
Както каза Красимир Кръстев пичовете са много точни винаги е приятно да се работи с такива хора. “Shut Up and Train” |
|
|
|
16.10.2007, 08:47
Поръчах си едно протеинче на EAS, пък ще видим няколко месеца след като са отворили дали всичко около цената и доставката ще е изрядно Train Insane… |
|
16.10.2007, 10:32
Ако си поръчаш от официален сайт на марката няма да имаш никакви проблеми нито с такси или мита, а пък доставката ти е безплатна. Продуктов Мениджър - НАУ България |
|