bgtrener - за къде без мен? :)

3 от 3
3

Дата: 30.11.2006
14.09.2007, 08:15

“Без добавки и зоб става, но без достатъчно и качествена храна не става.“Послушай ги наистина е добре да добавиш 1-2 хранения.Човече напълно съм съгласен с теб,че може да успееш и без химия и суплементи.Аз абсолютно нищо не съм взимал дори и добавки.Ти обаче си взимал и то доста сериозно както казваш и е трябвало да го използваш поне...С тая химия е трябвало да тренираш мн сериозно и щеше да дръпнеш с материала много по-бързо.Нищо лично,но каза,че тренираш или поне се занимаваш с лека атлетика 1-2 години и си постигнал тези резултати 11.69сек на 100м.Начи определено трябва да промениш нещо;о.Ти на състезание досега ходил ли си?Аз уж се глася да ходя сега есента.Това дето го каза,че бягането е техника,а не толкова мускули и сила си прав.И аз мисля така.Не се сещам за името му(Павел Павлов?),но имаме един българин от миналото дето е постигнал на 100м,ако не се лъжа някъде беше около 10.1 и тогава никаква химия не е взимал.Така,че съм съгласен с теб,че само с храна пак става,аз не съм и твърдял обратното.Все пак ти си взимал доста химия,а не аз нали?;о

Дата: 27.05.2006
От: софия
14.09.2007, 11:05

Състезания по лека атлетика със спринт  след 3 години (колкото и напред да му се вижда на някой). Тогава ще съм вече при втерани smile .  За догодина искам да се пробвам на копие и гюле.

Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето.
Трудът на глупеца го уморява, защото не знае дори пътя за в града.

Дата: 30.11.2006
14.09.2007, 15:06

“Ямайският лекоатлет Асафа Пауъл подобри собствения си световен рекорд в бягането на 100 метра. Той пресече финалната линия за 9,74 секунди на международен турнир по лека атлетика в Риети. Спринтьорът се възползва от благоприятния попътен вятър – 1,7 метра в секунда.

Асафа се реваншира по най-добрия начин след като не успя да вземе титла от Световното първенство по лека атлетика в Осака, което завърши преди една седмица.

Предишният световен рекорд 9,77 секунди, принадлежеше също на Пауъл и бе поставен на 14 юни 2005 година в Атина.“
Просто не е истина отново го подобри;0.

14.09.2007, 16:32

Свалям му шапка!
Държавния рекорд на 100м.  за ветерани (35-40 години)  е 11.4 wink

Каквото е било, пак ще бъде, и каквото се е правило, пак ще се прави - няма нищо ново под слънцето.

18.09.2007, 14:24

Така,
какво се случи докато последните 4-5 дена:

Тренировката за четвъртък (13.09) и петък(14.09) беше само по 7,4 км. на ден с 15 кг. раница
Събота 15.09  дърпах Форда 
50м. - 28.04
50м. - 31.88
50м. - 33.30

Явно Ескорта е доста по-тежък от Фиестата, а и беше под лек наклон (не в моя полза). Очаквах да съм по-бърз ;( , но... Ще гледам всеки следващ опит да е с по-добри времена. След тренировката направо ми се драйфаше.

Храненето няма да го пиша, не е по-различно от това което давам всеки път, просто добавих повечко плодове и едно хранене по нощите като се събудя, обикновенно риба тон със зеленчуци.

Дата: 01.02.2004
От: Варна
19.09.2007, 10:25

Очевидно, любовта ти към спорта е огромна. Поздравления за това и не се съмнявам, че с такова мислене ще постигнеш поставените цели. Разбирам те напълно, защото и аз се опитвам да постигна нещо подобно, макар и не точно в този спорт. Да не бяха само тези проклети контузии, които ме мъчат постоянно. Зоб, добавки-това са неща, които помагат на един добър и упорит спортист да стане още по-добър. Ако махнем допинга от спорта, днешните шампиони пак ще са същите, само дето постиженията ще са по-ниски.
А колкото до стероидите, на допинг тест ще те хванат, но се съмнявам, че ти действат още.

Невъзможно е силна дума, използвана от слаби хора. Невъзможно е само в ума ти!
Раят е в сянката на сабите!

19.09.2007, 12:16

Да такае за стероидите, на допиг тест за деката ще светна, а за действието... smile то си личи. Нищо вече не се усеща. Пуснах ги за да се ориентират хората, които наистина има желание да научат нещо от експеримента. Надявам се всеки, който има желание, да може да извлече максимална полза от опита.

28.09.2007, 14:06

такаа....
не съм се отказал да пиша, просто няма какво. Последните 7-8 дена ги изкарах с тазгодишното грипче. :(
За последните 4 дена на антибиотици. За тренировки не ми се мисли. Следващата седмица трябва да съм на линия... надявам се.
:(

Дата: 16.08.2007
28.09.2007, 15:09

И направи ли 400 кила лег преса ?!?

3 от 3
3