Каква трябва да е идеалната фитнес зала за Вас?

Дата: 03.09.2007
18.10.2007, 16:07

Каква трябва да е фитнес залата в която ще ви е най-приятно да тренирате? Какви уреди искате, каква обстановка искате или въобще всичко свързано с тренировъчния процес.

Може да кажете и какво харесвате във фитнеса в който тренирате в момента и какво му липсва, без да посочвате имена.

Дата: 09.02.2005
От: София
18.10.2007, 17:23

Знам само, че не бих си взел абонамент за зала без място за раменна преса с лост, клетка за клекове, кенеф и баня. Някой път като прекаля с напъните в клетката ми се присира, а накрая е редно да се подмиеш...

http://modreactor.com/ - БЪЛГАРСКИЯТ САЙТ ЗА PC TUNNING/MODDING

Дата: 31.01.2004
От: София
18.10.2007, 21:59

Имам чувството, че темата е адресирана към дамите.

Дата: 19.03.2007
От: BN/Варна
18.10.2007, 22:44

Мога да ти кажа какво харевам в залата, в която тренирам:
отворена е 24 часа-не съм тръгнала да ходя по нощите, но определено работвно време до 21-22 часа не ме устройва
чиста е
уредите са качествени и сравнително нови
огормно разнообразие на уреди от всякакви машини, през всякакви кардио джаджи до свободни тежести
цял етаж с кардио уреди-хронично не ги използвам, но все пак е приятно да имаш 15 пътеки, вместо да се изчакваш с някого, който прави 30 минутно кардио
на телевизорите върви програма с интересни неща от типа на най-често допусканите грешки при упражнения, коео упражнение за кой мускул е, коя диета какво представлява и бла бла
евтина е

от горепосочените неща задъжителни са хигиената и качеството на уредите, всичко друго са екстри без които мога да мина, но които ме радват

не ми харесва:
публиката, в смисъл, че става огормен гъч, пълни се адски много. Последно не можах из цялата залата да намеря нито една свободна лежанка (от около 20) и нито една свободна ЕZ щанга (от около 6-7) в час пик. Но това е нормално, както казах евтино е. Все пак мисля, че  биха могли да си коригират фирмената политика и да не пускат всекиго. И без това има огромен наплив към тях.
понякога се дразня, като прекалят с децибелите на музиката
4мата треньори не стигат за толкова много народ, определено
мразя, когато хората не си връщат щангите и шайбите по местата им и не разтоварват. Това определено е по-скоро критика към тях, но ръководството на залата биха могли да следят малко по-строго какво се върши.

My hands may be rough, but I look better than you do naked!
Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник

Дата: 16.07.2006
19.10.2007, 14:12

Tralfamadorian ти къде тренираш та е толкова оборудвано и евтино, btw колко точно е евтино?

Дата: 19.03.2007
От: BN/Варна
20.10.2007, 10:53

Alkorin, знаех си, че все някой ще пита изумено.  wink През по-голямата част от годината не живея в България. И доста мислих преди да поста горното мнение, защото съм убедена, че сега ще последват критики защо сравнявам чужди зали с българските. Едно нещо ме накара все пак да го постна и то е убеждението, че зали от подобен род биха имали огромен успех на нашенска територия. По простата причина, че в Бг е масова практика да се правят или квартални залички със съмнително оборудване и хигиена за 2-3 лева на тренировка, или лъскави огромни зали, които са по джоба на 10% от хората. (Преди някой да ми скочи заради това изречение, казвам, че това е много грубо обобщение на цялостната картинка) Защо ли никой не е направил все още хубава зала с нормални цени? Смятам, че подобен проект би изисквал огромна начална инвестиция, но също така обещава сериозна възвращаемост по простата причина, че всеки би избрал комбинацията високо качество-ниска цена. Има и други стратегии, чрез които може да се осигури възвръщаемост на началното капиталовложение в един подобен проект, но няма да се впускам в подробности. Още годинка да стана от полуикономистче цяло такова и кой знае, може и да реализирам идеите, които са ми в главата. А ако не, то съм твърдо убедена, че до няколко години те така или иначе ще се развият в тази посока.

П.П.
Че е евтина, евтина е. Плащам грубо сметнато по 30 лева на месец абонамент, като мога да си тренирам когато и колкото ми душа иска.

My hands may be rough, but I look better than you do naked!
Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник