2 въпроса свързани с новия вид на форума
|
|
14.10.2007, 17:35
Откакто стана “ъпдейтването“ на форума не съм го използвал както преди. Имам 2 конкретни въпроса. Не видях опция за въвеждането в пост на директно зареждащо се изображение. Таг-а мисля, че беше
[img]адресът на изображението[/img]
. Be Progressive!! |
|
|
14.10.2007, 20:07
Директното пускане на изображения в поста така или иначе е забранено от правилата на форума, затова и img тага не работи. Обаче може да добавяш прикачени файлове директно.
|
|
|
14.10.2007, 20:42
Проблемът с таг-а е записан за “ремонт“. Също сме помислили за няколко оптимизации около скоростта, поне за факторите, които зависят от нас. Очаквайте много скоро нещо ново. |
|
|
14.10.2007, 20:52
Супер! Много добър отговор. Be Progressive!! |
|
|
15.10.2007, 14:03
След прилично разлюляване на системата преди малко приложихме някои оптимизации и отчитаме известно олекотяване в зареждането. Има още какво да се направи, така че действаме по въпроса. |
|
|
15.10.2007, 14:15
Не знам дали си въобразявам, но вече виждам подобрения. Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
15.10.2007, 14:18
Промените са по-скоро минорни, но би трябвало да дадат отражение. Все пак нека отчетем, че повечето от нас нямат перманентна скорост на връзката, така че може и това да играе роля. Набелязани са още детайли за подобрения, но предвид спецификата и размера на изданието и форума, това става с една идея по-бавно и внимателно. |
|
|
15.10.2007, 22:06
Всъщност се появи и трети въпрос. Има ли начин да върнете менюто, което се намираше най-отдолу на темите в подфорумите. С него лесно се “прекача“ до друг подфорум и не се налага да се връщам в главната страница на форума и от там да си избера раздела, който искам да посетя. П.П. Прикачил съм към мнението скрийншот, за да ме разберете по-добре. Be Progressive!! |
|
|
15.10.2007, 22:08
Да, това беше споменато преди от друг потребител и е включено в списъка с оптимизации. |
|
|
15.10.2007, 22:10
Благодаря за светкавичния отговор. С нетърпение очаквам да върнете менюто. Be Progressive!! |
|
|
15.10.2007, 22:17
Благодаря и аз за идеите. Ако ти хрумне още нещо, сподели или направо пиши на техническия екип: webmaster [at] bb-team.org. |
|
|
17.12.2007, 23:04
Предложение към дизайнерите на форума - защо не направите линковете, които се пускат в мненията да се отварят странично, т.е. в нови прозорци (target=_blank)? Предимството е, че така хората няма да излизат от форума, както в момента се получава при натискането с мишката върху адресите. СИЛНИТЕ хора се срещат, за да се разделят. Времето от срещата до раздялата е, за да се ОБОГАТЯТ взаимно. Силните хора са една порода - СРОДНИ ДУШИ. Енергията между тях е МНОГО силна. ЗАЕДНО СА МОЩНА МАШИНА! |
|
|
17.12.2007, 23:53
Има(ше) тенденция да се тушира ползването на target=“” като атрибут, поради нарушаване на ползваемостта и някои технически съображения. Обмисляме да стандартизираме този детайл в цялото издание, като се допитаме до необходимите метрики. Благодаря за предложението, което по-скоро беше адресирано до програмистите. |