Нерви
|
|
17.12.2007, 16:42
Хора как се справяте със ситуациите в които ви е адски нервно какво правите за да се успокоите защото аз за съжаление яко пуша и като сам ядосан не мога да ям изобщо а в последните месеци се случва така, че си имам доста проблеми понякога направо ми причернява дори повръщам и тн. ако някой има някаква тайничка нека я сподели как се справяте в тези моменти ? |
|
|
17.12.2007, 16:51
Ами чисто и просто се ходи в залата Ако пък искаш нещо не толкова натоварващо, предлагам ти разходка в парка, в квартала... СИЛНИТЕ хора се срещат, за да се разделят. Времето от срещата до раздялата е, за да се ОБОГАТЯТ взаимно. Силните хора са една порода - СРОДНИ ДУШИ. Енергията между тях е МНОГО силна. ЗАЕДНО СА МОЩНА МАШИНА! |
|
|
17.12.2007, 18:26
Човек каквото сам си направи никой друг не може да му го направи. Вземи се в ръце и готово. Practice makes perfect. |
|
|
17.12.2007, 20:01
Почивката, приятелите и развлеченията също помагат в подобни ситуации. |
|
|
17.12.2007, 20:05
Мисля си, че пичът е бил под пара, когато е пускал темата, със сигурност не научава нещо ново от нас, а просто е искал така да изразходи лошата енергия в момента. Иначе предложенията могат да продължат от сорта на влакче на ужасите, скокове с бънджи, бягане от биковете в Памплона, участие като главен герой в бой с петли и т.н. СИЛНИТЕ хора се срещат, за да се разделят. Времето от срещата до раздялата е, за да се ОБОГАТЯТ взаимно. Силните хора са една порода - СРОДНИ ДУШИ. Енергията между тях е МНОГО силна. ЗАЕДНО СА МОЩНА МАШИНА! |
|
|
17.12.2007, 20:15
така е наистина бях направо откачил когато писах темата просто от известно време си имам много ядове днес бях на фитнес откъснах си ръцете от помпане беше ми добре за известно време ама сега пак сам леко казано побеснял и понеже намирам г/д леко успокоение в цигарите а ми е писнало от тях и не искам да пуша и се чудих какво правят другите за да се успокоят преди години ме мъчеше някакво депресно състояние и питах тука хората и някой ми даде съвет слушай чалга и верно подеиства ама сега ми е трудно да се задържам на едно място а няма как да излизам понеже всеки е зает с нещо (работа учене гаджета) |
|
|
17.12.2007, 20:29
Затова написах за разходките, аз лично (особено лятото) имам навик дори през нощта да си излизам и да си се мотая сам, супер отпускащо е СИЛНИТЕ хора се срещат, за да се разделят. Времето от срещата до раздялата е, за да се ОБОГАТЯТ взаимно. Силните хора са една порода - СРОДНИ ДУШИ. Енергията между тях е МНОГО силна. ЗАЕДНО СА МОЩНА МАШИНА! |
|
|
17.12.2007, 21:04
Пробвай да ядеш сладко - вафли, шоколади и всякви там захарни продукти. Принципно сладкото стимулирало “хормона на щастието“ (който в действителност забравих кой беше) и така се чувстваш по-добре.Естествено не трябва и да се прекаля, защото са ясно последствията... It is far easier to ignore than to understand |
|
|
17.12.2007, 21:12
Ендорфини СИЛНИТЕ хора се срещат, за да се разделят. Времето от срещата до раздялата е, за да се ОБОГАТЯТ взаимно. Силните хора са една порода - СРОДНИ ДУШИ. Енергията между тях е МНОГО силна. ЗАЕДНО СА МОЩНА МАШИНА! |
|
|
17.12.2007, 21:18
ама аз не сам в депресия просто имам много проблеми в момента и за тва сам яко изнервен и ви питам по какъв начин ве отпускате и изпускате парата |
|
17.12.2007, 21:29
пусни си музика(не метал а някаква отпускаща)легни и си мисли за хубави неща Слава на БОГА ! |
|
|
|
17.12.2007, 21:38
Всичко е в главата... трябва самоконтрол и позитивно мислене... GO HARD OR GO HARDER !!! |
|
|
17.12.2007, 21:54
Аз пък в такъв момент правя следното - навличам един анцук и като се стъмни тичам из квартала докато капна |
|
|
17.12.2007, 22:00
Още едно предложение, което не рядко пъти ми се случва - ако имаш кола и книжка, карай през нощта из града. СИЛНИТЕ хора се срещат, за да се разделят. Времето от срещата до раздялата е, за да се ОБОГАТЯТ взаимно. Силните хора са една порода - СРОДНИ ДУШИ. Енергията между тях е МНОГО силна. ЗАЕДНО СА МОЩНА МАШИНА! |
|
|
17.12.2007, 23:39
тва го правих няколко пъти много добре действа найстина кофтито е само, че съм от София и през деня не е мн удачно хаха |
|
|
17.12.2007, 23:45
Да, и аз съм от София, затова ти написах през нощта СИЛНИТЕ хора се срещат, за да се разделят. Времето от срещата до раздялата е, за да се ОБОГАТЯТ взаимно. Силните хора са една порода - СРОДНИ ДУШИ. Енергията между тях е МНОГО силна. ЗАЕДНО СА МОЩНА МАШИНА! |
|
|
17.12.2007, 23:56
Keep it simple stupid, аз играя FIFA. |
|
|
18.12.2007, 15:42
Абе мани... Нищо не правя, ако положението е найстина шибано гледам да го превъзмогна с времето. Според мен нещата не трябва да се таят, като ти е гадно, ми гадно ти е приемаш си го и това е. След време нещата ще са по-добре. Зависи си от човека де, има някои дето си втълпяват, че всичко им е ок или, че нищо не е станало и т.н. Аз не мога така, гледам само леко да се разсея и да забравя и с игри съм пробвал, долу горе работи. Иначе може и да се опиташ да анализираш проблема, случва се човек да се главоболи много за наистина нъпни простотии, което е тъпо. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
18.12.2007, 17:40
Лично аз, докато не си изясна проблема с дадения човек/ситуация - не мирвам. Не мога да си намеря място, обичам да знам, че нещата са намерили своя изход и че сме се разбрали - незначително с какво решение са, просто искам да знам, че са свършени и няма да се занимавма повече с глупости. Когато съм нервен попринцип отивам в залата, но в момента ме е хванал страшен мързел и много много гледам да я давам по-спокойно, че лошо Гениялността винаги има граници, за разлика от простотията. 17год, 185см, 85кг Never used supplements |
|
|
18.12.2007, 18:41
“Control your anger or your anger will control you” - не трябва да сме играчка на емоциите си, просто положи усилия на волята да се контролираш и да не позволяваш на обстоятелствата да те контролират, помисли за момент каква полза и вреда ще имаш ако си изтървеш нервите и дали си прав в съответната ситуация, ако отговора клони към да (това са редки случай) действай светкавично и безмилостно, но ако не положи усилия да се овладееш. |
|
|
18.12.2007, 19:07
хехе и аз имах проблем с нервите, но спрях кафетата и цигарите, почнах да гледам по позитивно на нещатата и да не ги вземам много навътре и мога спокойно да кажа че сега съм мн по добре...плюс това човек се научава да се самоконтролира стига да има желание да го прави... всеки може да псува и хвърля и да се оправдава с нерви,кризи и т.н. Пич моя съвет е да се постараеш да се успокоиш като цяло, и да внимаваш да не се “палиш“ от глупости, особено ако някой друг ги прави..защото като се ядосваш, ти наказваш себе си за грешките на другите...избягвай да общуваш с глупаци Ако искаш нещо винаги намираш начин, |
|
|
18.12.2007, 20:51
здравей колега...аз я разцъквам от 1994 г насам....няма такава краста....минах през SEGA MEGA DRIVE….от 99 г на компютър....на компа имам само една игра и тя е FIFA….аз съм FIFA ветеран...сериозно а относно нервите, преди и аз съм пушил и тва до някъде успокояваше...но, от както ги отказах, си лекувам нервите с FIFA, музика , лицеви упори....или пък отида на басейна и опъна 2 км....но аз общо взето съм човек който трудно се нервира за каквото и да е ....хората чак се дразнят на мега спокойствието ми |
|
|
18.12.2007, 21:50
Зависи за какво и колко съм нервиран . Понякога се качвам на тавана и си бия боксовата круша докато не ми потече кръв от кокалчетата друг път излизам с слушалките и просто обикалям без цел и посока но най често си казвам : “Важно е да няма значение“ , и запазвам гнева за в залата където се подклаждам за поредната серия/повторение . пп: @Алкорин - аватара ти е най якия герой от най якото аниме Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
18.12.2007, 22:32
За да си изкарам яда или отивам в залата, чупя нещо или удрям стената, така, че да ме боли ръката 1 седмици и слушам музика подходяща за гадно настроение примерно Black Sabbath. Цигарите според мен са възможно най-грешното решение на проблема с нервността. В НАЧАЛОТО Е ТРУДНО, НО УСПЕХА Е НЕИЗБЕЖЕН... ТЕЖЕСТА ПРОМЕНЯ ЧОВЕКА КЪМ ДОБРО... |
|
|
19.12.2007, 00:23
Най-добрият убиец на нервите е непукизмът... идеално и безпощадно оръжие. СИЛНИТЕ хора се срещат, за да се разделят. Времето от срещата до раздялата е, за да се ОБОГАТЯТ взаимно. Силните хора са една порода - СРОДНИ ДУШИ. Енергията между тях е МНОГО силна. ЗАЕДНО СА МОЩНА МАШИНА! |
|
|
19.12.2007, 03:21
Така ли? |
|
|
19.12.2007, 10:29
П.П. План Б - отиваш във ФънСити (при Шератон),взимаш гумения чук и еб*в*ш майката на тия крокодилите където изкачат от дупките,или по тъчскрийна :D - пак върши адската работи (y) (__/) E V I L |
|
|
19.12.2007, 12:46
Тренирам тежко!След един тежък клек или една тежка тяга забравям всичко (просто нямам сила да мисля за друго Every hard workout is one step closer to your goal! |
|
|
19.12.2007, 14:38
Секс... нищо не лекува по-добре стреса от един хубав секс с любимия човек Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“ |
|
|
19.12.2007, 14:57
Фитнеса помага много за нервите .Една яка тренировка във фитнес залата и ще си OK И на мене ми е интересно от кой анимационен филм е героя от аватара на Alkorin доста якичък ми се вижда Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
19.12.2007, 15:22
тва е едно от кофтите неще разделих се с много сериозната ми приятелка по супер гаден начин и сега има адски много усложнения еми тва за фънсити ми хареса иначе ще се мъча да не ми пука много за тези неща които се случват а като се изнервя повечно нз ще измисля нещо ама цигарите трябва да станат минало още тези дни ! |