|
|
|
Дата: 21.03.2007
От: ВАРНА, България
|
Прецени добре, дали раздялата е окончателна и ако е - търси следващата приятелка. Най-неправилното нешо, което можеш да направиш в момента е да мислиш за миналото и да се самосъжаляваш.
Cheat on your girlfriends, not on your workouts!“
АЗ
|
|
|
|
|
|
Дата: 09.09.2004
От: София
|
с риск да вляза в противоречие с много хора, аз гласувам за колата вЕрвай ми - страшно е разпускащо! някаква яка музика, 3-4 сутринта нормални хора по улиците няма (освен милиционерите, но те не се броят за нормални, а и са само в града ) и хващаш някой (сравнително) добър междуградски път и .... сам ще усетиш за какво става дума
П.С. и умната - ако не си АБСОЛЮТНО сигурен, че знаеш какво (и как) правиш, по добре не пробвай.... дори и да си сигурен помисли пак преди да скочиш в колата 
|
|
|
|
|
|
Дата: 06.03.2005
|
VoiD - 19.12.2007, 16:30 с риск да вляза в противоречие с много хора, аз гласувам за колата вЕрвай ми - страшно е разпускащо! някаква яка музика, 3-4 сутринта нормални хора по улиците няма (освен милиционерите, но те не се броят за нормални, а и са само в града ) и хващаш някой (сравнително) добър междуградски път и .... сам ще усетиш за какво става дума
П.С. и умната - ако не си АБСОЛЮТНО сигурен, че знаеш какво (и как) правиш, по добре не пробвай.... дори и да си сигурен помисли пак преди да скочиш в колата 
на мен ми се е случвало няколко пъти като сам бил бясен да си дрифтя в квартала иначе това за междуградския път е много добра идея ама малко ми се свиди бензина ама в момента ми е доста по-леко не съм изпадал в нервни кризи 
мерси все пак на всички
|
|
|
|
|
|
Дата: 02.03.2007
|
За колата изобщо нямах предвид бясно каране, отлично знаем, че всеки може да натиска педала на газта и да бъде мъж в този си вид... не е нужно Отпускащото идва с нормалната или с максимално 10 км/ч отгоре скорост, с нощта, с уличните светлини, с пустите улици и т.н., а не да се правим на шумахеровци. Отделно, ако имаш някоя мацка до себе си, е още по-готино, но не е задължително, за да го правите и да търсите под път и над път някоя луда мадама, която да се навие по нощите да се вози из града .
СИЛНИТЕ хора се срещат, за да се разделят. Времето от срещата до раздялата е, за да се ОБОГАТЯТ взаимно. Силните хора са една порода - СРОДНИ ДУШИ. Енергията между тях е МНОГО силна. ЗАЕДНО СА МОЩНА МАШИНА!
|
|
|
|
|
|
Дата: 04.12.2007
От: Orlandovci City
|
Пий маточина и ще се оправиш!
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.07.2006
|
^MaD^ - 19.12.2007, 15:22 Владимир8507 - 19.12.2007, 14:38 Секс... нищо не лекува по-добре стреса от един хубав секс с любимия човек 
тва е едно от кофтите неще разделих се с много сериозната ми приятелка по супер гаден начин и сега има адски много усложнения еми тва за фънсити ми хареса иначе ще се мъча да не ми пука много за тези неща които се случват а като се изнервя повечно нз ще измисля нещо ама цигарите трябва да станат минало още тези дни !
Кофти е, но бъди истински мъж - носи си раните в сърцето и продължавай натакък.
Понякога живота е наистина горчив, но това му е хубавото така оценяваш добрите моменти.
|
|
|
|
|
|
|
Кофти е, но бъди истински мъж - носи си раните в сърцето и продължавай натакък.
Странно определение за “истински мъж“ имаш. 
Откъде накъде трябва човек, било той мъж или жена да носи каквито и да е рани в сърцето? Премахва ги и това е, никакво носене .
СИЛНИТЕ хора се срещат, за да се разделят. Времето от срещата до раздялата е, за да се ОБОГАТЯТ взаимно. Силните хора са една порода - СРОДНИ ДУШИ. Енергията между тях е МНОГО силна. ЗАЕДНО СА МОЩНА МАШИНА!
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.07.2006
|
Носиш ги за да не правиш едни и същи грешки.
Всяко нещо в което си вложил емоции и после не стане те удря право в сърцето, това може да стане причина да научиш нещо а може и да не научиш нищо, това си зависи от човека.
|
|
|
|
|
|
Дата: 09.09.2004
|
Nacionala - 19.12.2007, 18:20 За колата изобщо нямах предвид бясно каране, отлично знаем, че всеки може да натиска педала на газта и да бъде мъж в този си вид... не е нужно Отпускащото идва с нормалната или с максимално 10 км/ч отгоре скорост, с нощта, с уличните светлини, с пустите улици и т.н., а не да се правим на шумахеровци. Отделно, ако имаш някоя мацка до себе си, е още по-готино, но не е задължително, за да го правите и да търсите под път и над път някоя луда мадама, която да се навие по нощите да се вози из града .
нарочно не писах нищо за скоростта това си зависи от човека и моментното настроение - мой много добър приятел например (стархотен шофьор) миналата година, когато се скараха с приятелката му пътува посред нощ от русе до варна - страшно бавно и слушайки Sade (шаде - нещо като Chimbao, но още по-бавно и успокояващо) пи едно кафе и се върна... аз пък съм на точно обратния полюс но това вече е друга тема 
|
|
|
|
|
|
Дата: 01.10.2005
От: Свищов
|
Няма нищо по гадно от това да те остави любим човек. Аз също съм в такова положение в момента. Няколко месеца не спрях да мисля за нея, защото тя беше покрай мен постоянно, даже и сега продължава да е, но единствения начин да бъда отново щастлив беше да я оставя и да продължа напред. С това момиче изживях доста неща, разбрах какво е да си обичан и да обичаш, също така и какво е да те интересува някой повече от самия теб, но това е лошо. Хората са казали, че не трябва да се изгубваш в любовта, а да бъде нещо като стимул в твоя живот. Вярно е, хубаво е на моменти да се отпускаш и да показваш на любимия човек какво значи за теб, но не постоянно, а аз бях станал точно такъв. Това ми беше и грешката. Това момиче ме промени, но аз промених и нея. Показах й на какво може да бъде способен в много различни отношения - от любовта, до омразата.. Вярно, не мога да мразя, прекалено съм добър и положително настроен за да мразя, независимо кого, но това да мразиш човек, който до преди време си обичал е много гадно и подло. Изправи се пред гадния живот, върни се към нормалните си неща - фитнес, кафета с приятели, механи, дискотеки..Много е трудно, разбрах го и аз най-накрая. Отначало всичко ще ти се струва без смисъл, но по добре е от това да седиш вкъщи и да се самосъжаляваш, защото не трябва да съжаляваш за човек, който те е оставил. Хората са казали - ‘ Всичко се връща ‘. Тя ти е причинила болка, и на нея ще и причини - било то и друг.
Извинявам се, че се отплеснах, но..когато човек има какво да каже - не мълчи 
Гениялността винаги има граници, за разлика от простотията.
17год, 185см, 85кг
Never used supplements
|
|
|
|
|
|
Дата: 06.03.2005
|
northshore` - 20.12.2007, 16:32 Няма нищо по гадно от това да те остави любим човек. Аз също съм в такова положение в момента. Няколко месеца не спрях да мисля за нея, защото тя беше покрай мен постоянно, даже и сега продължава да е, но единствения начин да бъда отново щастлив беше да я оставя и да продължа напред. С това момиче изживях доста неща, разбрах какво е да си обичан и да обичаш, също така и какво е да те интересува някой повече от самия теб, но това е лошо. Хората са казали, че не трябва да се изгубваш в любовта, а да бъде нещо като стимул в твоя живот. Вярно е, хубаво е на моменти да се отпускаш и да показваш на любимия човек какво значи за теб, но не постоянно, а аз бях станал точно такъв. Това ми беше и грешката. Това момиче ме промени, но аз промених и нея. Показах й на какво може да бъде способен в много различни отношения - от любовта, до омразата.. Вярно, не мога да мразя, прекалено съм добър и положително настроен за да мразя, независимо кого, но това да мразиш човек, който до преди време си обичал е много гадно и подло. Изправи се пред гадния живот, върни се към нормалните си неща - фитнес, кафета с приятели, механи, дискотеки..Много е трудно, разбрах го и аз най-накрая. Отначало всичко ще ти се струва без смисъл, но по добре е от това да седиш вкъщи и да се самосъжаляваш, защото не трябва да съжаляваш за човек, който те е оставил. Хората са казали - ‘ Всичко се връща ‘. Тя ти е причинила болка, и на нея ще и причини - било то и друг.
същото нещо беше и при мен само че тъпото е че не ме е оставила а ми казва че ме обича и че иска да сме заедно обаче направи много глупости и сега това не е възможно ама тва е един от проблемите ми 
|
|
|
|
|
|
|
^MaD^ - 20.12.2007, 18:11 northshore` - 20.12.2007, 16:32 Няма нищо по гадно от това да те остави любим човек. Аз също съм в такова положение в момента. Няколко месеца не спрях да мисля за нея, защото тя беше покрай мен постоянно, даже и сега продължава да е, но единствения начин да бъда отново щастлив беше да я оставя и да продължа напред. С това момиче изживях доста неща, разбрах какво е да си обичан и да обичаш, също така и какво е да те интересува някой повече от самия теб, но това е лошо. Хората са казали, че не трябва да се изгубваш в любовта, а да бъде нещо като стимул в твоя живот. Вярно е, хубаво е на моменти да се отпускаш и да показваш на любимия човек какво значи за теб, но не постоянно, а аз бях станал точно такъв. Това ми беше и грешката. Това момиче ме промени, но аз промених и нея. Показах й на какво може да бъде способен в много различни отношения - от любовта, до омразата.. Вярно, не мога да мразя, прекалено съм добър и положително настроен за да мразя, независимо кого, но това да мразиш човек, който до преди време си обичал е много гадно и подло. Изправи се пред гадния живот, върни се към нормалните си неща - фитнес, кафета с приятели, механи, дискотеки..Много е трудно, разбрах го и аз най-накрая. Отначало всичко ще ти се струва без смисъл, но по добре е от това да седиш вкъщи и да се самосъжаляваш, защото не трябва да съжаляваш за човек, който те е оставил. Хората са казали - ‘ Всичко се връща ‘. Тя ти е причинила болка, и на нея ще и причини - било то и друг.
същото нещо беше и при мен само че тъпото е че не ме е оставила а ми казва че ме обича и че иска да сме заедно обаче направи много глупости и сега това не е възможно ама тва е един от проблемите ми 
Ако смяташ, че глупостите, които е направила повече няма да ги повтори и че са простими - прости й и бъди заедно с нея..всеки заслужава втори шанс, особенно ако е за любим човек. 
17год, 185см, 85кг
Never used supplements
|
|
|
|
|
|
Дата: 18.04.2007
От: България, Плевен
|
@northshore`
Живей си живота и да ти не дреме.. нали знаеш “Friends and lovers come and go but 200lbs are always 200lbs ..“.Като гледам скоро и при мен ще се получи същото, но тягата лекува всичко 
Every hard workout is one step closer to your goal!
|
|
|
|
|
|
|
RedWalker - 20.12.2007, 20:30 @northshore`
Живей си живота и да ти не дреме.. нали знаеш “Friends and lovers come and go but 200lbs are always 200lbs ..“.Като гледам скоро и при мен ще се получи същото, но тягата лекува всичко 
Така е наистина, но какво да се прави - тези неща ни заобикалят и точно тези неща ни правят хора. Щем - нещем те ни заобикалят и ни интересуват, това е живота - приятели, любовта и учението, както и забавлението де, но тя се поражда от всичките тея неща Просто не трябва да се вприягаш наистина много, защото не си заслужава 
17год, 185см, 85кг
Never used supplements
|
|
|
|
|
|
|
Alkorin - 20.12.2007, 03:07 Носиш ги за да не правиш едни и същи грешки.
Всяко нещо в което си вложил емоции и после не стане те удря право в сърцето, това може да стане причина да научиш нещо а може и да не научиш нищо, това си зависи от човека.
Това се нарича да си вземеш поука, което изобщо не включва “носенето на раните“. За мен е абсурдно да съветваш някого “да си носи раните в сърцето“. Странен начин на изказване...
|
|
|