Промените
|
|
06.01.2008, 16:32
Може би е въпрос на навик, но много се смесва всичко във форума, някак не са разграничени отделните секции. |
|
|
06.01.2008, 18:05
Предлагам да поговорим след време за това, първите впечатления едва ли биха останали за постоянно (предишните теми около промените го доказват). |
|
|
06.01.2008, 18:39
Kaто цвят..беличко - допада ми. За объркването, предполагам че е заради разликата в шрифтовете на заглавията на разделите и заглавията на подразделите - малко са обърнати май, подразделите са с по-едър шрифт и болднати, а преди май беше обратното или зеленкото е създавало такова впечатление(ако се разменят ще е супер). Иначе - харесва ми като изглед, а полето с бърза навигация отдолу е доста удобно, според мен. Със сигурност ще е от полза за всеки новопостъпил, който иска да попита за ‘тренировъчна програма‘ или нещо подобно. :)
|
|
|
06.01.2008, 18:41
Визуално - изглежда по-добре. :) |
|
06.01.2008, 19:48
Пълна шитня е сега, да ме извините за израза, ама си е мн зле. |
|
|
|
06.01.2008, 21:20
Въпрос към теб - правиш ли разлика между критика и критикарство? Относно визията на сайта и форума - цветовете са твърде близки, хубаво е примерно сивото (от форума) да е по-тъмно, т.е. да има по-засилен контраст. Мисля, че само една такава промяна ще се отрази много по-добре и за окото ще бъде далеч по-лесно. Като цяло избягвайте близките цветове, които са в съседство. Сега виждам, че никовете са само с големи букви, което на мен лично не ми допада... по същия начин е дразнещо, когато човек пише САМО С НАТИСНАТ CAPS LOCK. :) И още нещо - няма ли да има емотикони или тепърва ще ги добавяте към форума? Поздрави за това, че се опитвате да промените нещо към по-добро! СИЛНИТЕ хора се срещат, за да се разделят. Времето от срещата до раздялата е, за да се ОБОГАТЯТ взаимно. Силните хора са една порода - СРОДНИ ДУШИ. Енергията между тях е МНОГО силна. ЗАЕДНО СА МОЩНА МАШИНА! |
|
|
06.01.2008, 22:56
Истината е, че се свиква. Но с риск да си навлека нечий гняв, има още нещо, което лично на мен не ми допадна особено. Исках да прочета една статия измежду публикациите и видях, че вече не са като листа, а трябва да се цъка докато не си намери човек темата. Мен това не ме обезкуражи |
|
|
06.01.2008, 23:03
Трябва да си призная, че тази сутрин, възкликнах “къде си ми е форумът?“ Няколко часа по-късно нямах проблем с тръшуването, въпрос на навик. Но и на мен не ми дапада комбинацията бяло/тапет. Принципно харесвам тъмни скинове и бих гласувала за идеята да се даде опция веки потребител да избира свой собствен такъв. Но дори и да остане само един за всички, смятам че тази цветова комбинация е твърде бледа. My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
|
06.01.2008, 23:25
Слушаме и си записваме както винаги. Даже и приложихме някои от препоръките. Благодаря. :) МОНСТАРА, тази ти забележка ме наведе на много сериозна мисъл за още една екстра в изданието. Ще видя, дали може да се реализира. |
|
|
06.01.2008, 23:37
Зарежда много по - бързо което ме радва! Обаче някои дребни работи не са приятни - никовете са само с CAPS, подписа не се разграничава от поста, шрифтовете са малко не както трябва, но това и миналия път се поправи навреме така че ще видим. Practice makes perfect. |
|
|
06.01.2008, 23:48
Искам поне 2-3 визуални стила и всеки да може да си избира.Това не е сложно да се направи ако го има желанието. Страничния фон ми разказа играта на очите :( Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
06.01.2008, 23:50
Аууу Уплаших се направо да ви кажа като видях форума така . Първото което забелязах е че няма разграничение почти никъде , сега пиша в една адски тясна кутийка за бърз отговор :D (по 1 дума на редче се хваща) . Надявам се да се пооправи че така направо ме болят очите да го чета (заради това че е предимно ярък фон и текста се слива - подписи и менние със дата и “нагоре“ . Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
07.01.2008, 12:01
Аз не виждам къде е списъка с потребителите отгоре на форума , няма го . Защо ? И ще има ли такъв или не ? Поздрави на екипа на bb-team , личи си че имате желание да направите сайта интересен и различен. Поздравления затова , че непрекъснато работите и не стоите на едно място с години . Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
07.01.2008, 13:11
Въпрос: Пърдя във фитнеса! |
|
|
07.01.2008, 13:22
Да така е всеки път когато излизаш от форума или сайта без да си натиснал изхода горе в дясно на форума под името ти и после отново влезеш в сайта и форума, отново трябва да влизаш с името и паролата . Така е това е нормално . Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
07.01.2008, 13:39
Оправи си настройките на браузъра. |