Относно Телешкото
|
|
24.08.2007, 00:47
Какво ще кажете за телешкото месо! Според вас вярно ли е , че е най-добре да се хапва вечер ,защото най-бавно се усвоява от организма. (така ми каза един приятел , но аз не знам дали е вярно та реших да попитам) |
|
|
25.08.2007, 11:20
Според мен вечер може да се яде всякакво месо - пилешко , телешко или пък свинско. В месото няма въглехидрати , е свинското има повечко мазнини , но пък не е фатално.
|
|
|
26.08.2007, 18:32
Да и като го ядеш, на другия ден си с мускулна треска на захапващите мускули на устата, така че първо ги потренирай и тогава почвай с телешкото Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
|
26.08.2007, 19:45
Телешкото е хубаво месо. За вечеря, както е казано по-горе, си е перфектно. Води се по-тежко месо, защото обикновено има повечко мазнини (зависи от коя част е). Ако се поразровиш из нета ще откриеш поне няколко статии, в които пише, защо е хубаво да се яде и червено месо освен традиционното бяло. Няма да поствам линкове, че ще излезе, че правя реклама.
Don Corleone-най-бързо се усвоява рибата от всички меса My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
28.08.2007, 02:52
.................................. |
|
|
28.08.2007, 10:08
Най-сериозно ти предлагам да почетеш малко повече и да спреш да “бълваш” глупости из форума !!! On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
28.08.2007, 10:57
Finally, някой му го каза в прав текст, на същото мнение съм. Say Hello To My Little Friend..
|
|
28.08.2007, 11:37
И аз съм на същото мнение. 13 годишния само ще ти кажа, че това не е форум като другите да спамиш постоянно. |
|
|
|
28.08.2007, 19:01
В червеното месо се съдържа креатин 5гр/кг и Л-карнитин в малки количества и не трябва да се отхвърля. Ама телешкото понякога е да си стържиш зъбите, признайте. Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
|
28.08.2007, 21:05
Че печено е малко по тегаво да ,но и зависи кой и как ти го приготви |
|
|
29.08.2007, 01:30
Е да. Ако ми го приготвят в МакДоналдс ще е най-вкусно, ама да не си мислите че ще станете бодибилдър ко тъпчите чизбургери в мака Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
|
30.08.2007, 00:50
Божеееее кво хубаво намираш в Мак Доналдс. Аз там ядох преди и останах адски разочарован. Първо е супер малко това хамбургерче(бях си взел Бик мак), второ е страшно скъпо и трето - изобщо не ми хареса на вкус.
П.С. Да сложа нещо и относно темата- еми не съм сигурен, но телешкото омеква доста като се вари. За вечеря една зеленчукова супа с телешко месо е идеала за тези, които са на НВД… аве то все пак е вечеря и не трябват въглехидрати, така че е идеална за всеки Lift HEAVY. Life is too short to be small ! |
|
|
30.08.2007, 09:38
Абе ти добре ли си бе. Като го свариш ама то трябва малко да знаеш как да готвиш и омеква аз опитах 1 път стана малко жилаво и втория път вече уцелих и стана крехко и е хубаво на вкус. Хапвам си го за вечеря със салата малко зехтинче и е екстра. “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
|
30.08.2007, 11:53
Аз си имам една традиция
Телешкото си е месце че дрънка Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
30.08.2007, 12:56
За мен за вечеря си е най-добре рибата, защото съдържа омега 3 и6. А и е изгодно. Взимаш 2 скумрии, печеш ги и 3 дена ги хапваш. нямат въглехидрати. Телешкото трябва да се съвче много
Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
|
30.08.2007, 13:27
2 скумрий 3 дена? че тфа е за 1 бе ... Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
30.08.2007, 15:08
Е, той в 1 пост каза че яде 60-70 гр пилешко с 1 яйце на обяд и така и на вечеря. Ясно е, че 2 скумрии са му 6 яденета, че и малко отгоре. По темата:Телешкото и на тефлонов тиган става супер за 7-8 минути, ако не е мн дебела пържолата и се затвори за 1-2 минути с някакъв капак тигана. Аз също го ям по всяко време, но според мен на обед си е най-добре. От месарницата взимам месо от шола или вайсбрат(така го водят)- крехко е, като аз дори предпочитам една хубава пържола от шол, вместо другото, което е мн по - чисто. -----------------------------------------------------
|
|
|
|
31.08.2007, 01:08
Ей сега като си мислех как по вкусен начин може да се приготви телешкото, се сетих че може да се съмели със свинско, може и без свинското и да се яде като кайма на кюфтета на скара(като е от чисто месо не е вредно!), със спагети и там както може да се прави каймата Lift HEAVY. Life is too short to be small ! |
|
|
15.11.2007, 19:52
Телешкото е връх!!!
The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it. |
|
|
16.11.2007, 03:23
Определено няма по-вкусно месо от телешкото! Въпроса е там че то в повечето случаи се бърка с говеждо, а разликата м/у тях е огромна. Телешкото печено RULES!!!!!!!!! Reality is wrong, dreams are real! |
|
|
02.12.2007, 13:39
Телешко не обичам хич-имам чувството ,че човек ям.
“Всеки ден човек трябва да прави поне две неща които мрази.Просто за упражнение… |
|
|
02.12.2007, 15:51
а човек яла ли си?
|
|
15.01.2008, 13:25
от коя част на телето взимате (най-чисто) |
|
|
16.01.2008, 00:51
телешкото е пушка бре! На тиган се “капсулова” за няколко мин и после се готви в тенжурка с капак :)
П.П. Днес хапнах телешко за обяд и имам мускулна треска на ченето :D xaxaxa |
|
|
16.01.2008, 14:58
xaxaxxaxa и на мен ми се е случвало :D |
|
|
|
16.01.2008, 20:49
Като искаш нещо по леко вечер яж Риба.През деня праскай червените меса. ;-) “Не е важно колко вдигаш,а как изглеждаш” !!!
|