Нискокалорични рецепти (период на релеф)
|
31.01.2006, 22:38
Нарязвате каквито зеленчуци се сетите в тенджера с вода (ако сте на НВД и си набавяте въглехидратите от дугаде може и картофи да не слагате), пилешка пържола ( може и 2),малко зехтин, подправки и варите докато всичко е добре готово. По желание може да се застрои с белтъци и мляко |
|
|
|
14.02.2006, 15:15
една рецепта с извара:
For mine is a generation that circles the globe
|
|
|
17.02.2006, 00:36
[quote author="martinnest"]Фенове и фенки, за да не мислите че ви базикам нещо или че моят приятел ме е правил на идиот, ще ви постна абсолютно всичко за тази диета, което намерих в едно списание и ако не се лъжа го имаше и в сайт. ---------------------------- Забранени храни!!! Хляб, картофи, брашно, ориз, боб, грах, галета, панирано месо, соя, соеви кубчета, тестени произведения, ядки, кренвирши. Да няма запръжки в нито едно ядене. Забранени са за консумация всички видове млечни произведения - мляко, масло, сметана, айрян, кремове, маргарин, сладкиши, захар, шоколад и различни царевични пръчици, сладолед, солети. забравете за сирене, кашкавал - обикновени и специални. Никакви плодове! ) Извинявай ама само 3 % от млякото са въглехидрати!Тва е нищожно малко количество.Така че тая сдиета айде моля ти се! http://www.zdravoslovno.com/Content_Carbo-hydrates.html Ей тук може да проверите! PS Вече 6-ден спазвам нещо подобно.Не ям никакви въглехидрати(почти) и не съм отслабнал и с един килограм!Ям риба, ябълки, кисело мляко и салати(зеле моркови броколи брюкселско зеле, чушки) Senatus Populusque Romanus |
|
|
07.03.2006, 18:33
Ееее хора,искам да споделя с вас една витаминозна закуска:
Приятно хапване! Животът е твърде кратък за да бъдеш малък!
|
|
|
15.04.2006, 20:08
[quote author="SteeL"]hi BB-maniaci.Az sam nov vav tozi sait v4era se registrirah sq 6e vi kaja adskata dieta.
-9:30 150 gr. oveseni qdki sas 4 beltyka na obqd -12:00 150 gr.pile6ko mesa (pil.parjoli) i 200 gr. oris sledobqd
-15:00 150 gr. pil.meso i 200 gr. pe4eni kartofi
Искам да питам SteeL, а и не само него - не е ли множко да ям 3 пъти на ден по 150 гр пилешко и не съм сигурен, ама какво правят тия 200 гр печени картофи във тази диета.... И сащо така - не може ли на обяд или след тренировка вместо пилешко да хапвам един таратор!??!? Всичко което не ме убива ме прави по-силен! Стероидите са зиключение. Да си огромен не е достатъчно! I HAVE ONLY ONE OPTION-SUCCESS! |
|
|
17.04.2006, 01:52
Днес си измислих сам един “бъркоч” и много ми хареса.
-----
On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
23.06.2006, 19:54
Ето аз какво ям за следобедна закуска, кажете дали става, но определено е страшно вкусно :
1 кисело мляко
Всичко се пасира с миксер и е много вкусно! |
|
|
|
07.03.2007, 18:41
Искам да споделя с Вас рецепта за един сос, който на мен лично много ми допада, подходящ е за нисковъглехидратен хранителен режим.
Аз
|
|
|
08.03.2007, 02:50
[quote author="winni"]Искам да споделя с Вас рецепта за един сос, който на мен лично много ми допада, подходящ е за нисковъглехидратен хранителен режим.
Звучи добре. Ще се пробва. :wink: |
|
|
08.03.2007, 20:20
майка ми прави подобен сос, много е добър. Само че след това не илизам, че тоя чесън… |
|
|
14.03.2007, 23:02
Правите си салата от маруля(без да я овкусявате с мазнина) и прибавяте една консерва риба тон(аз си взимам океан в СОБСТВЕН сос), каквато и да е марката важното е да е филе и в собствен сос
Мазнини-5гр.(приблизително и при положение че не ползвате зехтинм или олио)
ANYTHING IS POSSIBLE
|
|
|
16.03.2007, 21:49
[quote author="predatorzzz"]Правите си салата от маруля(без да я овкусявате с мазнина) и прибавяте една консерва риба тон(аз си взимам океан в СОБСТВЕН сос), каквато и да е марката важното е да е филе и в собствен сос
Само да те поправя, че марулята има въглехидрати, така че можеш да напишеш към 3-4 гр. въглехидрати на 100 гр. салата. |
|
|
16.03.2007, 23:24
[quote author="fitday"][quote author="predatorzzz"]Правите си салата от маруля(без да я овкусявате с мазнина) и прибавяте една консерва риба тон(аз си взимам океан в СОБСТВЕН сос), каквато и да е марката важното е да е филе и в собствен сос
Само да те поправя, че марулята има въглехидрати, така че можеш да напишеш към 3-4 гр. въглехидрати на 100 гр. салата.
Така ли? Аз си мислех че в марулята има основно целулоза която не се усвоява от човешкия организъм ANYTHING IS POSSIBLE
|
|
|
16.03.2007, 23:32
Да, въглехидратите от марулята изобщо не ги брой. On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
16.11.2007, 00:10
добре де,да питам - тея млечни не са ли вредни в период на релеф ?
иначе един начин за “палачинки"-после гарантирано няма да ви се яде нищо хаха :
“Всеки ден човек трябва да прави поне две неща които мрази.Просто за упражнение… |
|
|
18.11.2007, 12:16
ето още една яка комбинацийка ,която открих днеска :
“Всеки ден човек трябва да прави поне две неща които мрази.Просто за упражнение… |
|
06.01.2008, 21:13
Само да питам това са неща които се ядат когата дигаме за релеф ли ? |
|
|
|
11.01.2008, 02:09
рецепта за нещо диетично и вкусно
Пил месо се сварява и се нарязва или накъсва на по-едри парчета.
|
|
|
31.01.2008, 22:50
Аз напоследък си приготвям пилето по следния начин:
Настъргват се две глави лук
Относно тази рецепта имам едно питане ... Подходяща ли е за период на релеф ? Инък става доста вкусно.
П.П. Извинявам се ако някой вече е срещал подобна рецепта, но съм нов в готварския бранш ... Знам достатъчно за да кажа че нищо не знам. |
|
|
25.07.2008, 15:34
Една рецепта с която закусвам като съм на диета и искам да се полигавя <---- Персонален Фитнес инструктур,изготвяне на индивидуален хранителен и тренировачен режим,според целите на клиента и тренировка с мен за показване на правилното изпълнение на упражненията,който иска 0899856998-Тео цена 20лв |