Нова секция - “Ревюта на хранителни добавки“
|
|
30.01.2008, 14:59
Оптимист
|
|
|
02.02.2008, 09:07
Хубава идея, да! Но съм съгласен и с това, че ще стане каша. Наистина много хора, купуват дадена марка, заради финансовата им възможност. Т.е. нямат избор, дори да го искат силно. Експериментите с добавки е скъпо хоби. И аз мисля, че едва 5% от потребителите на форума ползват добавки за над 200-300лв месечно. Дори те, няма да имат обективно мнение. Достатъчни са темите “Кои добавки пиете“, за да видите, че марките се свеждат до 4-5. Това не е база за съставяне на ревю. Не коментирам, че малко хора пият едновременно протеин, амино, БЦА, витамини, минерали, креатини. А това вече скача на над 400лв добавки за месец. Колко са тези хора? По скоро може да се направи сондаж, колко хора пият за по над 500лв добавки всеки месец и от там ще лъсне истината - максимум 20-30 човека. И да се иска тяхното мнение, макар, че ще има пристрастия. Резонно хрумване, но някак си ... няма да даде обективна тема и дискусия. Ще има спорове, нападки и т.н. Кой е по-добър - вечният спор. А това се преценя от публиката. Която пък, без да я обиждам, няма да има този обективен обхват от познания, защото пак казвам е прекалено скъп! ПОВЕЧЕ ЗА МЕН: http://www.belchohristov.com - Личен интернет блог за хранене и фитнес тренировки Персонален треньор и Диетолог и Консултант |
|
|
02.02.2008, 15:52
За да не отварям нова тема, но вдъхновен от Владовата бих искал да попитам няма ли възможност някъде на сайта да се поместват снимки от родни състезания, било по фитнес или силов трибой? Примерно който ходи, снима и праща на нечий и-мейл снимките за да ги помести еди къде си из сайта. |
|
|
02.02.2008, 16:22
Това ще бъдепренасочено към Gohard като разработка, макар да имаме редовно трудности да съберем снимки от състезанията. |
|
|
02.02.2008, 20:00
Може и малко изменения: Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач. |
|
|
02.02.2008, 20:31
Прочети поста на Питона и ще разбереш, че наистина няма много смисъл от подобен раздел. |