Твърдост, а не пилешки мускули...
|
|
06.03.2008, 06:45
Хора, тренирам от известно време, като спазвам НВД и взимам L-Carnitine. Свалих доста килограми и са съжаление не само мазнини ами сигурно и малко мускулна маса, от къде може би ми идва загубата на силата, но не пиша този пост (тема) за да се оплаквам и да питам за това. Въпроса ми е друг. Аз имам не много лиша физика и ръката ми е голяма. Не съм я мерил, но ще го направя и ще ви кажа. Проблема обаче идва от там,че аз като стисна бицепса си е той е голям, изглежда и леко релефен, но е мен като тесто. Никаква твърдост. Както се казва ‘пилешки мускул‘ ;( Много хора питат за релеф, аз питам как мога да го стегна да е твърд и здрав и тогава ще му мисля за още релеф (ако се налага). |
|
|
06.03.2008, 13:41
разнообразявай упражненията,като залагай на основните и по-тежки. |
|
|
06.03.2008, 13:58
Кажи с какъв стаж си, по каква програма тренираш и хранителния си режим...тогава може да ти помогне някой с по-конкретни съвети. |
|
|
06.03.2008, 14:00
Първо явно тренираш от скоро и мускула ти още не е “качествен“. Practice makes perfect. |
|
|
06.03.2008, 15:47
Гайдаров, голяма глупост каза за въглехидратите, без да се обиждаш. Хората често ме обвиняват, че нямам сърце... Те всъщност не знаят, че имам голямо, но скромно сърце на студент... което държа в буркан с формалин на бюрото си... |
|
06.03.2008, 16:48
Или си се изчистил? Слава на БОГА ! |
|
|
|
06.03.2008, 17:28
Релефът според мен е въпрос най-вече на процент подкожни мазнини, или с други думи - на хранене... The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it. |
|
|
06.03.2008, 17:29
Ами прави силова тренировка т.е. в диапазона до 5 повторения а общо в серии между 25-30 повторния. Тва за въглехидратите нема връзка просто ANYTHING IS POSSIBLE |
|
|
06.03.2008, 17:42
Години: 18 - тренировката но сега я промених на: Какво мислите и за програмата? |
|
|
06.03.2008, 21:15
Не говори глупости. Когато си на НВД мускулите ти изглеждат по-плоски, а за мекото незнам, но може. “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
|
07.03.2008, 12:47
Оф,разбира се,че е така,мекотата и плоските мускули се дължат на липсата на въглехидрати! |
|
|
07.03.2008, 14:42
Още информация за мен: Искам да попитам дали е добре да съм на НВД, докато стана 75 кг... поне аз толкова желая... и след това какво да правя... Как да си запазя килограмите като не позволявам те да станат повече от 76 - 77 кг ??? И на всичкото отгоре да мога да приемам въглехидрати за да се справя с бицепса тип “мекица“? |
|
|
07.03.2008, 14:44
Продължавате да ръсите бисери, но вие си знаете. @MoonMaster Хората често ме обвиняват, че нямам сърце... Те всъщност не знаят, че имам голямо, но скромно сърце на студент... което държа в буркан с формалин на бюрото си... |