|
Дата: 12.03.2008
От: Пловдив
|
Всъщност може би проблема е в мен,че и аз незнам какво точно искам да постигна или пък как.. затова и искам да се обърна към хора,който със сигурност имат къде къде по голям опит.. От точно една седмица започнах да ходя редовно на фитнес (понеделник,сряда и петък) като горе долу тренировката ми отнема час и нещо.. Ходя доста пеша,рядко използвам автобуси и ми се струва,че въобще от всичко това няма ефект.Изчислих си калорийте,който трябва да приемам,а те са 1320,мисля да ги огранича на 1000,като даже си мисля,че и толкова са ми много.. нямам все още програма направена от инструктора и сега ме подлага на доста основни неща и доста мъки.. но както и да е.Нясно съм,че каквото и да правя ефект веднага при нищо няма,но някакси аз искам да го ускора възможно най-бързо.Главно искам да попитам при полужение,че съм на 17 години,158м. висока и съм 47 килограма ( а целта ми е поне 44кг.) как да си подобра режима на хранене,който е закуска в 7;00,обяд,ако много ми се прияде в училище 1 пакет сулети,в 13;00обяд,след фитнес към 15:30 2 ябълки и вечеря в 19;00.. а се има и на впредвид,че сладко не ям от доста време..дали и сауната не е някакъв вариант ? Благодаря предварително!
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.07.2006
|
Ми не знам то и 1000 са множко, защо направо не ги намалиш на 500 току виж дало резултати може да махнеш едната ябълка и малко солети ... това беше малко черен хумор ако не си схванала, накратко калориите сами по себе си имат много малко общо с това как изглеждаш на външен вид по - добре не си прави експерименти със здравето си а започни да четеш материали по въпроса и тогава вече подготвена питай и изпробвай.
|
|
|
|
|
|
|
Точно там е проблема.. че питам питам и навсякъде различни отговори.. =О Чета чета.. навсякъде всичко е различно и от различни гледни точки.. съвсем случаино намерих сайта ии реших,че ако попитам и сега няма да загубя .. =? Е.. аз не си правя експерименти затова и ходя на фитнес ии се интересувам,защото ако неможе.. за 3-4 килограма немисля,че варианта да си разваля здравето ще е по добър =) В крайна сметка човек изглежда добре не само ако е слаб.. ами ако се и чуства добре в собственото си тяло,което при всички полужения е доста по-важно От всичко друго Благодаря много иначе =Р
|
|
|
|
|
|
Дата: 17.12.2006
От: Варна
|
Здравей!
alounge - 12.03.2008, 21:02 Всъщност може би проблема е в мен,че и аз незнам какво точно искам да постигна или пък как.. затова и искам да се обърна към хора,който със сигурност имат къде къде по голям опит..
Точно в теб е проблема!
alounge - 12.03.2008, 21:02 От точно една седмица започнах да ходя редовно на фитнес (понеделник,сряда и петък) като горе долу тренировката ми отнема час и нещо.. Ходя доста пеша,рядко използвам автобуси и ми се струва,че въобще от всичко това няма ефект.
Не може за 1 седмица да очакваш резултати, хората се трепят с месеци и някои пак не успяват.
alounge - 12.03.2008, 21:02 Главно искам да попитам при полОжение,че съм на 17 години,158м. висока и съм 47 килограма ( а целта ми е поне 44кг.):sick:
Виж сега, ако наистина имаш неистово желание да слабееш, може би е време да посетиш психолог. Изглежда ми, че нямаш нужда от отслабване. На солети и ябълки няма как да изкараш дълго без да ти поокапе косата
|
|
|
|
|
|
Дата: 16.07.2006
|
Добре - ето ти няколко насоки:
- трениране с базови упражнения с големи за теб тежести
- хранене на малки порции повече пъти на ден
- кардио упражнения
Това за начало ще ти помогне да започнеш да оформяш тялото си, разбира се трябва да прочетеш по въпроса. Няма как нито да ти се обясни всичко необходимо в няколко поста, нито можеш да очакваш както ти каза Winnie резултати за една седмица по - реалистично е да очакваш видими промени след няколко месеца ако се стараеш.
|
|
|
|
|
|
|
Winnie - 13.03.2008, 11:53 Здравей!
alounge - 12.03.2008, 21:02 Всъщност може би проблема е в мен,че и аз незнам какво точно искам да постигна или пък как.. затова и искам да се обърна към хора,който със сигурност имат къде къде по голям опит..
Точно в теб е проблема!
alounge - 12.03.2008, 21:02 От точно една седмица започнах да ходя редовно на фитнес (понеделник,сряда и петък) като горе долу тренировката ми отнема час и нещо.. Ходя доста пеша,рядко използвам автобуси и ми се струва,че въобще от всичко това няма ефект.
Не може за 1 седмица да очакваш резултати, хората се трепят с месеци и някои пак не успяват.
alounge - 12.03.2008, 21:02 Главно искам да попитам при полОжение,че съм на 17 години,158м. висока и съм 47 килограма ( а целта ми е поне 44кг.):sick:
Виж сега, ако наистина имаш неистово желание да слабееш, може би е време да посетиш психолог. Изглежда ми, че нямаш нужда от отслабване. На солети и ябълки няма как да изкараш дълго без да ти поокапе косата 
Ами всъшност нямам нужда от психолог,понеже съмдостатъчно нормална.. нито съм комплексарка нито чак толкова не се харесвам..Това,че съм решила да постигна нещо по добро не значи,че имам болен мозък Както и казах.. знам,че резултат веднага никъде няма и реших да ПОПИТАМ,което явно се превърна във втората световна война.Не винаги е дажно колко тежиш.. може да си и 40 килограма и да не е лошо хич да се стегнеш.решила съм да си стегна тялото и ако е възможно да сваля ЗДРАВОСЛОВНО някое друго килце,което съм си качила през зимата понеже винаги съм си била 44-5 килограма.Незнам,защо си мислиш,че имам нужда от намесата на някой друг чичко доктор,но си се объркала Нормална съм и си ям 3 пъти на ден отново НОРМАЛНО! =)
|
|
|
|
|
|
Дата: 07.02.2006
От: Бургас
|
с няколко думи:
1.яж по-често, но помалко
2.наблягай на белтъчни храни, особенно след 16:00
3.вкарай 2-3 кардиотренировки седмично
4.не гледай кантара
5.след месец, месец и половина си вземи л-карнетин
6.запаси се с търпение и до лятото ще си ОК
успех
изобщо не ги чувам нещата
|
|
|
|
|
|
Дата: 21.09.2006
От: София
|
Споко, не се шашкай.
Всеки в началото е нетърпелив - с времето (и резултатите) ще успокоиш темпото.
След като имаш инструктор, който те тренира не се влияй от други мнения защото (най-вероятно) ще затрудниш работата му и ще забавиш ефекта. Каквото и да правиш си дай 6-8 седмици за постигане на видим (и измерим със шивашки метър) резултат.
Всичките си въпроси и терзания ги задавай на инструктора - това му е работата, да ти отговаря.
Следвай съветите му и ако след горепосочения период нямаш желания от теб резултат тогава търси друг инструктор.
И моля те, не му задавай въпроси от вида:"Някой в един форум ми каза това и това ...?” - по-добре го помоли като ти каже да правиш/неправиш нещо да ти обясни защо и какво ще постигнеш като спазваш съветите му.
Ще е по-лесно и за двама ви
Успех!
|
|
|
|
|
|
|
alounge - 14.03.2008, 00:21 Winnie - 13.03.2008, 11:53 Здравей!
Точно в теб е проблема!
Ами всъшност нямам нужда от психолог,понеже съмдостатъчно нормална.. нито съм комплексарка нито чак толкова не се харесвам..Това,че съм решила да постигна нещо по-добро не значи,че имам болен мозък Както и казах.. знам,че резултат веднага никъде няма и реших да ПОПИТАМ,което явно се превърна във втората световна война.Не винаги е важно колко тежиш.. може да си и 40 килограма и да не е лошо хич да се стегнеш.решила съм да си стегна тялото и ако е възможно да сваля ЗДРАВОСЛОВНО някое друго килце,което съм си качила през зимата понеже винаги съм си била 44-5 килограма.Незнам,защо си мислиш,че имам нужда от намесата на някой друг чичко доктор,но си се объркала Нормална съм и си ям 3 пъти на ден отново НОРМАЛНО! =)
|
|
|
|
|
|
|
mitaka101 - 14.03.2008, 14:42 Споко, не се шашкай.
Всеки в началото е нетърпелив - с времето (и резултатите) ще успокоиш темпото.
След като имаш инструктор, който те тренира не се влияй от други мнения защото (най-вероятно) ще затрудниш работата му и ще забавиш ефекта. Каквото и да правиш си дай 6-8 седмици за постигане на видим (и измерим със шивашки метър) резултат.
Всичките си въпроси и терзания ги задавай на инструктора - това му е работата, да ти отговаря.
Следвай съветите му и ако след горепосочения период нямаш желания от теб резултат тогава търси друг инструктор.
И моля те, не му задавай въпроси от вида:"Някой в един форум ми каза това и това ...?” - по-добре го помоли като ти каже да правиш/неправиш нещо да ти обясни защо и какво ще постигнеш като спазваш съветите му.
Ще е по-лесно и за двама ви
Успех!
Доста полезна информация Днес си бях на тренировки ии го попитах след нея няколко неща и ми даде точни и ясни отговори =) И според мен шивашкия метър и дава най-най точната информация за всичко,но днес реших,че и да се тегля там постоянно и не.. мисля,че е достатъчно да го правя 1 път на 1-2 седмици ако искам резултата да ми хареса,а не да гледам свалени 100-150 грама на ден =D Все пак нека да наблегнем и на това,че всеки зимата.. (с много малки изключения) си качва малко =Р Апък и вече се стопля ии ще се оправи полужението =) Много благодаря =Р
|
|
|