Колко?
|
|
10.03.2007, 20:21
[quote author="difference"]Eдно нещо не мога да разбера. На диетите като пише напримерно 150 гр. пилешко или пък телешко това означава че като е приготвено трябва да е толкова или като е сурово ? Много добър въпрос ! Ще ми е интересно да видя други отгвори. Аз лично го тегля приготвено. On a vacation Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
10.03.2007, 20:36
И аз за приготвено си мисля. Practice makes perfect.
|
|
|
12.03.2007, 00:32
[quote author="difference"]Eдно нещо не мога да разбера. На диетите като пише напримерно 150 гр. пилешко или пък телешко това означава че като е приготвено трябва да е толкова или като е сурово ?
Ами ако го изпечеш, пилешкото ще намали теглото си мисля…
Лег - тяга - клек
|
|
|
26.08.2007, 17:37
Сурово! |
|
30.08.2007, 18:07
А когато месото се опече не се ли покачват калорийте. Гледам таблицата с калориите в сайта и за пилешкото варират от 110 до 137/100 гп. в зависимост от това какво е, а във Fitday когато напиша печено пилешко ми излиза 298 калорий/100 гр. Коя стойност е по-вярна? |
|
|
18.09.2007, 21:14
Извинявам се за можеби тъпия ми въпрос .. но гледам пишете по колко калории въглехидрати белтъчини приемате на ден , та въпросът ми е как го изчислявате ? |
|
|
|
14.11.2007, 20:51
сурово го мериш,защото когато се сготви стойностите му се запазват.И аз така се прецаквах преди си мислех ,че на сготвеното месо трябва да меря калорийте , а всъщност не е така.
“Всеки ден човек трябва да прави поне две неща които мрази.Просто за упражнение… |
|
|
18.04.2008, 14:07
Сурово Я, сега да се изкажа
|
|
|
16.08.2008, 19:21
момчета мисля че кантара няма голямо значение аз не го изпозвам ...огледалото е най-добрия съветник видя просто вуглехидрати си набавям предимно от зеленчуци иначе не меря храната си много месо полезни мазнини (зехтин, ленено семе и олио) никакви плодове сокове сладко много рядко чак когато почнат да ми треперят ръцете ....бързи въглехидрати преди и след тренировка предимно мед или бананче добавките са ми Амино киселини , протеин сурватка, нощен млечно яйчен л-карнитин.. общо взето това е ям през 3ч до 21ч както казах преди лягане млечно яйчен с казейн ... |