Акнето по гърба. 

Дата: 27.04.2007
28.04.2007, 02:00

Имам акне само по гърба ,ако може някой дами препоръча някакаф препарат за гърба по лицето нямам.

Мерси wink

Дата: 17.05.2007
19.05.2007, 17:23

амииии да ти кажа аз съм момче и също имам и аз искам да попитам същото някой да даде нещо такова
междодругото един фр каза че там има защото не можеш да си го достигнеш мн мн и не можеш да го изтъркаш добре
и стават като инфекции а и това място влизат мн мърсотии защото е от горе и има логика пробвай но и да не стане за
мене не е особено важно момичето да няма пъпки или да има на гърба се ми е тая такаче да не ти пука ама ако има се
пак и аз бих използвал че ме болят понякога

Дата: 07.04.2007
От: Варна
24.06.2007, 14:48

Сутрин в продължение на 2 седмици намазване със “Зинерит” - това е антибиотик , цената му е около 13 - 14 лв . ( намазват се само проблемните участъци ) ...
Вечер преди лягане намазване със “Скинорен” , цена 14 - 16 лв - Скинорена премахва белезите и има избелващ ефект.

ПП : не очаквайте светкавични резултати , проблема с акнето е като с отсблабването , необходимо е време за видим резултат.
Аз преди време пропвеох подобно лечение , за месец - два дава мн. добър резултат

Успех ! smile

Дата: 08.05.2007
24.06.2007, 20:31

Купуваш си ДалацинТ от аптеката и акнето ша избяга кат гацо Бацов от бягаща пътечка :D .Една приятелка ме отвори за тоя далацин-тя няма нито една пъпчица никъде wink .И аз него ползвам за лицето и дооста ми понамаляха гадните пъпки.Така че 100% ще помогне и при теб,но трябва да викаш някой да те намазва.

П.П.Забравих да допълня,че се намазват пъпките само.Да не си намажеш целия гръб :D .И преди употребата е добре да се изкъпеш,за да няма мръсотия smile

Дата: 10.06.2007
От: Пещера
24.06.2007, 23:48

Понеже от известно време и на мен ми излязоха пъпки по гърба и съм опитвал какво ли не,дори в момента ги мажа с крем Здраве,но няма кой знае какъв резултат та искам да попитам от горе посочените лекарства кое е по-добрия вариант,за да знам към кое да се насоча да ползвам,защото иде време за море.Поздрави на всички wink

Не става само с ядене и химии,трябва и акъл!!!

25.06.2007, 00:06

Най добрия вариант е да си запишеш час при дерматолог и да отидеш на преглед , защото пъпките от акнето не са за подценяване.
От тях ест не се умира ,но остават неприятни белези и тъмни петна по кажата ... :(
Като отидеш на дерматолог той ще ти предпише лекарствен продукт , който най добре ще подейства на твоя тип кожа ... това поне е моя съвет.

Дата: 21.03.2007
От: ВАРНА, България
25.06.2007, 02:07

При мен също се получават някакви гадни пъпки, но не е акне, а по-скоро смятам, че е от изпотяването по време на тренировка.

Cheat on your girlfriends, not on your workouts!

АЗ

Дата: 25.11.2006
26.06.2007, 16:58

Витамин Б

Дата: 10.06.2007
От: Пещера
04.07.2007, 13:37

Преди три или четири месеца ходих при дерматолог и ми изписа въпросния Далацин Т,но нямаше ефект и казах,че повече при дерматолог няма да ходя.Тези пъпки не са за подценяване,но на мен голямо впечатление не ми правят,но понякога някои болят и затова.Но мисля,че при мен има нещо определено от което излизат но не мога да разбера какво е то.Казах на лекаря,а той измрънка,че било от годините възрастта и такива глупости.Но хубавото е че след няколко слънчеви бани понамаляха и сега почти не личат. smile

Не става само с ядене и химии,трябва и акъл!!!

Дата: 04.04.2007
05.07.2007, 23:47
Don Corleone - 24.06.2007, 14:48

Сутрин в продължение на 2 седмици намазване със “Зинерит” - това е антибиотик , цената му е около 13 - 14 лв . ( намазват се само проблемните участъци ) ...
Вечер преди лягане намазване със “Скинорен” , цена 14 - 16 лв - Скинорена премахва белезите и има избелващ ефект.

ПП : не очаквайте светкавични резултати , проблема с акнето е като с отсблабването , необходимо е време за видим резултат.
Аз преди време пропвеох подобно лечение , за месец - два дава мн. добър резултат

Успех ! smile

да те питам тези лекарства помагат ли за лицето или са само за гърба че и аз имам акне по лицето и ваобще не е приятно :( ако някои знае нещо с което 100% изчезват да пише моля.

п.п. Ходил съм на кожел лекар , мажа се с кремове не минава :(

Дата: 02.06.2006
06.07.2007, 19:25

Пичове,много хап гълтате raspberryP :DDDD базикам се ами да кажете дали помагат че и на мен зеха да ми излизат
от топлото ли нз и аз

Дата: 01.07.2007
От: Асеновград
08.07.2007, 16:27

Аз изпратих сина при моята козметичка, тя му прави вече няколко пъти парна баня и почистване на гърба, после му прави пилинг, слага му маска, накрая - дарсонвал. Много голям ефект има. Вкъщи ползва крем Imex(имекс) - 5 гр. 6.72 лв, има и същия сапун - най-доволен е от това. Маже се само върху пъпката. Ако не не ви се дават пари за парната баня и почистването, може да поискате от козметичката само дарсонвал - аз преди години си излекувах най-противното акне което някой е виждал с негова помощ. Даже белези не ми останаха. Ако някой си почисва пъпките в домашни условия да внимава - първо да се измие, после да се намаже със спирт, после си увива пръстите с мокри кърпи и след като си почисти пъпките ги маже с някакъв крем с антибиотик за да не се разпространяват бактериите.

Дата: 10.03.2007
От: в mall-a
24.10.2007, 22:10

Ако намерите начин да си поръчате от Швеция едно кремче BASIRON има 5 и 10 % като второто е по-силно .Излиза около 18-22лв за 40г тубичка която е достатъчна за 30 дни ,за справка скинорен е 30г и е доста по неефикасен ,както и разните му зинерити ,далацини и т.н. боклуци които има в аптеките ,виши миши и подобни медицински козметики ,това е лекарството ,за 3-4 седмици е***а майката на акнето ,жалко че не го внасят.
Ако си намерите нещо подобно ,гледайте да пише benzoyl peroxide ,тва е истината ,успех

When a man recognizes, that which is in him, is also in everybody else in this World, it becomes easy for him to really understand the spirit of Serve.

08.11.2007, 13:05

А необходимо ли е това кремче BASIRON да си го поръчваме от Швеция? Няма ли го по българските аптеки ?

Дата: 31.03.2008
От: Стара Загора
01.04.2008, 22:58
Magnolia - 08.07.2007, 16:27

Аз изпратих сина при моята козметичка, тя му прави вече няколко пъти парна баня и почистване на гърба, после му прави пилинг, слага му маска, накрая - дарсонвал. Много голям ефект има. Вкъщи ползва крем Imex(имекс) - 5 гр. 6.72 лв, има и същия сапун - най-доволен е от това. Маже се само върху пъпката. Ако не не ви се дават пари за парната баня и почистването, може да поискате от козметичката само дарсонвал - аз преди години си излекувах най-противното акне което някой е виждал с негова помощ. Даже белези не ми останаха. Ако някой си почисва пъпките в домашни условия да внимава - първо да се измие, после да се намаже със спирт, после си увива пръстите с мокри кърпи и след като си почисти пъпките ги маже с някакъв крем с антибиотик за да не се разпространяват бактериите.

Ползвала съм същия сапун преди доста годинки, когато имах същия проблем, а трябваше да се явяваме на маратон по аеробика hmmm

Отидох на дерматолог и ми предписа антибиотик орално и за локално третиране - т.е. на крем, плюс някакви лосиони и въпросния сапун...Ефект имаше, но краткотраен ... След това посетих друг дерматолог и ми предписа нов курс на лечение, отново с антибиотик с орално приемане и за локално третиране, плюс сапуни, кремове и т.н...Каза докторката да ям овес, сурови ядки и т.н., по възможност да посещавам парна баня, дори да ходя от време на време на солариум заради антисептичния му ефект… Резултатът беше много добър....

Та и до ден днешен спазвам съветите за хубава кожа - добро хранене, почистване с парна баня / на цялото тяло /, солариумче, антибиотик не пия вече, естествено, но винаги внимавам с какво се хлепам smile

Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand.

Кожа като шоколад

Дата: 08.05.2007
От: България
03.04.2008, 09:45
body1 - 28.04.2007, 02:00

Имам акне само по гърба ,ако може някой дами препоръча някакаф препарат за гърба по лицето нямам.
Мерси wink

1. Хигиена на тялото.
2. хигиена в храненето.
3. Не заня на колко години си, но пердполагам, че възрастта е определяща. По-добре направи консултация с дерматолог. Самолечението е присъщо за нас Бг, но медиците са за това - да прилагат знанията и уменията си. Понякога проблема е малък и лесно отстраним. Не се впускай към предложени препарати, преди да е получен съвет от медик. Всеки препарат си има спецификата.

Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си!

Дата: 22.03.2008
От: БЪЛГАРИЯ
05.04.2008, 23:52

И аз имам същия проблем, но лятото когато бях на море след 3-4 слънчеви бани акнето по гърба почти изчезна. За съжаление 1-2 месеца след това пак започна да се появява и сега пак чакам да отида да се пека.

Дата: 14.09.2006
06.04.2008, 01:43

Аз го имам същият шит. бях на дерматолог и ми казаха да се мажа с продукт на име “Скинорен”. Ефекта е бавен, но го има. това е един от най-добрите продукти за премахване на акне.

В НАЧАЛОТО Е ТРУДНО, НО УСПЕХА Е НЕИЗБЕЖЕН...

ТЕЖЕСТА ПРОМЕНЯ ЧОВЕКА КЪМ ДОБРО...

Дата: 25.02.2008
06.04.2008, 13:20
Велин Иванов - 03.04.2008, 09:45
body1 - 28.04.2007, 02:00

Мерси wink

1. Хигиена на тялото.
2. хигиена в храненето.
3. Не заня на колко години си, но пердполагам, че възрастта е определяща. По-добре направи консултация с дерматолог. Самолечението е присъщо за нас Бг, но медиците са за това - да прилагат знанията и уменията си. Понякога проблема е малък и лесно отстраним. Не се впускай към предложени препарати, преди да е получен съвет от медик. Всеки препарат си има спецификата.

Съгласна. А и не само препарата, а и всяка кожа е специфична. На мен много ми хвалеха Avene, но най-добре ми действа Euserin за почистване на лице.Колкото до хигиената на гърба, продават четки за гръб, с които няма извинение, че не си стигаме дадена част от гърба. wink

Дата: 17.04.2008
17.04.2008, 15:45

Има един много ефикасен метод. И много прост. Нарича се ЙОД. НАпоявате едно памуче с йод и обтривате гърба с него. В никакъв случай обаче да не се прави повече от веднъж на ден. А най-добре в началото през ден, а когато пъпките поизчезнат - през 2-3 дни, накрая вече и по веднъж седмично. Йодът много гори кожата - за това не трябва да се прекалява. Но така използван, ликвидира пъпките и белезите.

Дата: 06.06.2007
От: Там, където ентусиазмът среща желязото
17.04.2008, 21:05

Има един много по-ефикасен метод - натурално лечение. За по-малко от 2 месеца намалих на 60-70 процента акнето по гърба само с натурални методики, миене с топла вода, без никакви вредни препарати, какъвто е йода.

За повече информация: линка в подписа ми.

Дата: 30.05.2007
От: София
17.04.2008, 22:11

Трябва да се спре сладкото.

Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач.
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте.

17.04.2008, 22:33

И не само wink

Много комплексни са хранителните навици за хора, предразположени към акне. Каквото трябва съм го описал и ще го описвам в блога.

Дата: 18.11.2006
От: shumen
18.04.2008, 19:52

Не искам да прозвучи ката рекламата на лептен, но моите пъпки по гърба се оправиха за около 2седмици със зинерит. Не се надявяйте много на слънчевите бани защото те само удебелявят кожата и на есен пак сте с акне.

18.04.2008, 20:00

Зинерита чисти, докато не го спреш. Да не говорим, че ползван по лицето може да причини изсушаване, което (който и да ви го каже, както и да ви го обесни, че е нормален процес от лечението) довежда до много по-сериозни проблеми.