|
Дата: 12.04.2006
От: София
|
Според вас кои от двата продукта е по-добър фат бърнър? Интересувам се от мнението на хора ползвали тези продукти.
|
|
|
|
|
|
Дата: 10.03.2007
|
Мисля, че Емзо може най-точно да ти отговори 
“Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein
|
|
|
|
|
|
Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
|
И двата са добри, който и да избереш няма да сбъркаш 
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
|
|
|
|
Значи по прицип съм си харесал Instone LeanFire v.2 Inferno обаче като му гледам съставките доста ми прилича на Липото а то много много не ми помогна а като го спрях 1 седмица бях като парцал и само тва ме спира.
|
|
|
|
|
|
|
И аз така мислех, но резултатите от Инферното бяха впечатляващи.Което не мога много да си го обясня.От липото нищо не видях.
Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.
|
|
|
|
|
|
|
а за Syntrax Fire какво ще кажеш, как ти действа, има ли ефект от него?
|
|
|
|
|
|
|
Не мога да ти кажа все още, щях да го почвам в понеделник, но изскочиха други неща и ще почака.
Иначе съм го пил няколко дни преди месец и беше доволно откъм енергия и притъпяване на глада.
|
|
|
|
|
|
Дата: 29.12.2007
|
/офф
Май само аз нямам проблеми с глада, мога да ям по 700-900кал. на ден и да не съм гладен. 
/офф
“Risk! Risk anything! Care no more for the opinions of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. Face the truth”.—
Katherine Mansfield
|
|
|