Fort Boyard
|
|
29.03.2008, 19:06
Само на мен ли така ми се струва, че участниците в нашите отбори са е***и кифлите?! Доста голяма част от изпитанията (препятствия/съревнования) включват силови елементи, или пък най-малкото изискват някаква що годе добра двигателна култура. Незнам дали сте гледали премеждията на Краси Ванков http://www.vbox7.com/play:f428076c, но това е голям срам, най-малкото защото туркинята, която премина през това изпитание (неуспешно) не падна нито веднъж, вярно че беше фитнес инструкторка. И тук идва момента на размисъл - нали уж има някакви категории (критерии), по които се избира всеки един участник в отбора. В чуждите отбори на сърбите и турците преобладават добре сложени мъже и жени все някакви спортисти и направи ми впечатление фитнес инструктори, нищо, че на единия работата му е актьор или певец. А при нас...нула, че даже се очаква включване на турбо-атлетичния на пръв поглед Мартин Захариев |
|
|
29.03.2008, 23:05
Това е едно от любимите ми шоута. Първите ми спомени за него са от времето, когато го даваха по канал 1 и беше френската версия само. Е, отдавна беше, но тогава екипите ми се струваха като отряд командоси. Като разбрах, че ще има български вариант, порових да си припомня какво беше и чувството за командосите е същото. Не проумявам защо са събрали такива отбори да ни представляват, та да не повтарям казаното от теб, но мнението е горе-долу същото. |
|
|
30.03.2008, 09:05
Днес гледах “Сблъсък“,и хората се оплакваха,че сърбите не са отговаряли на формата - половината от тях са спортисти,докато българите и турците отговарят. И аз мисля,че определно не е чесно... Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач. |
|
|
30.03.2008, 09:06
Мдаа и аз си го спомням от тогава . Спомням си едно изпитание с една стая която се клати - адски ярък спомен от детството Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
30.03.2008, 10:10
Остава надеждата, че следващия ни отбор ще бъде по-спортно ориентиран...надежда говежда обаче. Дразня се, защото все пак е на национално равнище съревнованието и бълрагите, които по дефиниция сме тарикати сега се излагаме с тази селекция. |
|
|
30.03.2008, 14:55
Имам подозрението че представителите ни не са избирани по качества а са поредните “паркетни лъвове“ които са се уредили да влезнат в шоуто на мястото на по - подготвени хора за да добият още медийна популярност. |
|
|
04.04.2008, 12:50
Вчера се представихме страхотоно. Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач. |
|
|
04.04.2008, 13:13
Да, най-накрая! Ани Лозанова всява респект |
|
|
04.04.2008, 13:43
Това с чашата е глупава игра според мен . Не съм специалист по физика но няма ли чашата да потъне при еднакъв брой монети всеки път ? Единствено зависи от това как ще ги пуснеш . Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
04.04.2008, 16:09
Ако е така, българския отбор бе прецакан от мосю Рошел |
|
04.04.2008, 16:26
Оооооо, всякакви такива предавания в БГ, се правят, за да участват само разни хора от хай-лайфа. И брадърите, и Сървайвър и вс. останали си подбират не случайни участници. Може и да не са медийни звезди, но не са от масата. |
|
|
|
04.04.2008, 18:15
А, точно поради тази причина искам да направят български вариант на “Страх“ - да видим тогава кой елит ще се наеме да се пробва. |
|
|
04.04.2008, 18:20
Димитър Михайлов подкрепям идеята! Хайде да закупим правата и да направим бг формат Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
04.04.2008, 18:22
Пак ще се излакомят и ще преглътнат шубето си - тогава вече ще станат герои |
|
|
10.04.2008, 20:53
Сърбите днес тотално ни разбиха . Направо ни разнасяха по целия форт Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. Just keep walkin’ ! ‘n’ remember Metallica ruleS the world! |
|
|
10.04.2008, 20:55
Еми така е,нашите въобще не са във форма... тея половината спортисти и фитнес инструктури... Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач. |
|
11.04.2008, 08:36
Защо сноубордистката се представи доста добре на нейното изпитание, фитнес инструстура дори постави нов рекорд за предаването - излезе два пъти от стаята, а сърбина който също беше в добра форма не можа нито веднъж. “Shut Up and Train” |
|
|
|
26.04.2008, 19:40
Да и аз съм съгласен, че сърбите са се възползвали много грозно слагайки повече спортисти в отборите си. Много ме изкефиха, браво. Откъде намериха правилната техника, мотивация и т.н. незнам... Иначе наистина отборчетата ни са доста слабо подготвени, те май са повече на ваканция там. Просто лично мнение, но според мен и имало някаква курупция при съставянето на отборите. Иначе не мога да си представя защо не са взели по-атлетични. То си личи от пръв поглед, че някой са спортни аутсайдери. И то това добре, ами лошото е, че сърбите са си направили яки отбори... Освен това май на 1-2 места забелязах, че яко са гледали предишни предавания и са там за да бият, не да се лигавят. И между другото, прекомерното количеството мускулна маса по-скоро пречи в това състезание. Според мен най-вървежни са спортисти от тип гимнасика и катерене примерно. Йордан Йовчев ако беше там щеше да им покаже кой е шефа. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
26.04.2008, 22:07
И моята душа се изпълни когато им напукахме канчетата почти без свободни ръце. Иначе Краси Внаков така го представят - занимавал се е с почти всичко, освен със спорт. И действително клипчето с кофите вода и бягащата пътека е едно от най-уникалните, смях до болки в корема |
|
|
27.04.2008, 20:30
Аз като малък много му се кефих, сега ми е малко тъпо. Дразня се как си има правила, а сърбите са се събрали само спортисти... |
|
|
03.05.2008, 21:19
http://www.youtube.com/user/fortBOYARDbg Също е много интересно да гледам държанието на турския екип... падат си бая лигавета, а водещата им най-вече... Те хората се събрали и се бъхтят, а тя се прави на оригинална и артистична със забавни лафчета... - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
03.05.2008, 22:15
Беше наистина як. Даже на външен вид беше по внушителен от нашия. За пореден път се затвърди максимата, че не става само с мускули, трябва и акъл ! |
|