Болки в китките, ставите и всевъзможни други проблеми с тях

3 от 3
3

Дата: 16.04.2006
От: Стара Загора
10.12.2006, 20:04

Мен преди ме боляха китките като вдигах от лег...откакто ги загрявам нямам този проблем...

Лег - тяга - клек
Светата троица !

Дата: 24.08.2004
От: София, Студентски град
14.12.2006, 14:49

Когато се лекува счупено калцият наистина помага. Както и качественото сирене (по същата причина всъщност).
За тежестите - спорен е момента с броя повторения поради ред причини (човек с по-слабу кости=> и стави, който обаче е силен си рискува ставите повече от човек със силни кости, който обаче няма толкова сила (човек като мен например)).
Относно влизането в зала след счупване - мисля, че трябва да мине МНОГО време. И аз не знам точно колко, провери колко отпуск се дава в такъв случай, умножи това време по 2 и тогава ходи на зала.

Ever tried? Ever failed? Never mind! Try again! Fail better!

And forgive me nothing, for I truly meant it all - what I’ve said, what I’ve done…

Когато влязох в ТУ се шегувахме, че като се знаем какви инженери сме ни е страх да идем на лекар.
Е, след септември наистина ме е страх! И то не защото се знам какъв “инжинер“ съм...

Дата: 22.08.2005
От: Kjustendil
26.12.2006, 02:20

И аз имам проблеми с китките, правих и снимка на дясната понеже ме боли повече! Даже дясната ми пука. Не тренирам вече половин година заради този проблем, лекарите с нищо не помагат. Кажете с какво мога да се лекувам или да търся стеройди, нали се говори че са създадени за травми! Моля не блокираите отговора ми, защото в него са включени стероиди!

BE REAL <[[[———]]]>

Дата: 07.02.2005
02.01.2007, 23:07

[quote author=“The Devil”]И аз имам проблеми с китките, правих и снимка на дясната понеже ме боли повече! Даже дясната ми пука. Не тренирам вече половин година заради този проблем, лекарите с нищо не помагат. Кажете с какво мога да се лекувам или да търся стеройди, нали се говори че са създадени за травми! Моля не блокираите отговора ми, защото в него са включени стероиди!

Стероиди от анаболен характер няма да ти помогнат. А за някакви болкоуспокояващи, които са наричани стероиди и дума не може да става, прекалено брутално е, надали си на 50 години...

Трябва да намериш причината, къде е проблема. Не търси медикаменти на този етап, търси добри лекари... 2-5-20 консултациим колкото трябва докато намериш някой ортопед или спортен, който да ти помогне  ПРОФЕСИОНАЛНОм в крайна сметка това му е работата.

Успех

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.“
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен

Дата: 31.10.2006
От: Щата Church
14.02.2007, 17:46

имам проблем с левият лакът, боли ме от 1 седмица някаде не съм дигал нещо извънгабаритно LOL  , загрявам добре... мажа се с некви скапани гелово за загрявка, взех си от аптеката налакатник и болката продължава помагайте.........

п.с. попринцип аз винаги съм имал проблем със ставите путкат тропат се едно ще се разглобят, но никога до сега не ме боляло....

Ле-ле к-во стана?!? Кажи к-во стана!
Копеле к-во стана?!? Я кажи к-во стана!
Нема кинти, нема, нема кинти!
Скоро нема да си зиам Bently.

Дата: 04.04.2007
26.06.2007, 17:27

Хора имам въпрос към вас: Преди 2 години пукнах кост на котката и ми гипсираха ръката за 2 месеца а на скоро паднах на същата китка и яко я контузих. Та искам да питам има ли опасност от проблеми с нея смисал да не ми издържа хвата или да имам постояни болки.
П.п. паднах преди 2 седмици и още не мога да движа котката си в пълната и амплитуда.ходих на лекар но искам да знам дали някои ит вас е имал подобен проблем и каажете има ли опасност от траино овреждане плс ???

Дата: 11.07.2007
11.07.2007, 10:06

кажете моля,хидромасажа помага ли при шипове и други болки в гръбнака

Дата: 29.08.2007
29.08.2007, 10:15

Мене от известно време узасно ме боли дясното рамо. Казаха ми да тренирам с леки тежести и пове4е повторения и щяло да ми мине, ама нестава пих и разни глупоси-артро стоп. Дайте няква идея че там тръгнах да раста и стея леки тежести нещо не ми се връзва

Дата: 04.09.2007
04.09.2007, 10:01

Здравейте момчета. Искам да предложа нещо, а модераторите (ако удобрят идеята) да измислят начина как да стане. А именно: да има раздел с упражнения за такива като нас , т.е. с разни болежки (моята е дискова херния). Упражнения или програми от упражнения , изолиращи кръста , или рамото или някоя друга проблемна част от тялото... или поне щадящи упражнения. По принцип всеки сам си ги знае тези упражнения, но има и такива за които просто не се досеща. Това беше идеята.
Успех!

Дата: 13.12.2006
От: Варна
04.09.2007, 22:58

за култуфит: Ами трябва да те види лекар да ти каже какво е. Може да е разтегнато сухожилие/мускул. Най-вероятно е това. В интерес на истината и аз и майка ми имаме чести болки в дясната плешка. Просто като я натоваря и почва ма боли. Но с малко по-интензивна загрявка не ме боли.

Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие.

Дата: 04.09.2007
05.09.2007, 08:00

пак за култуфит: и аз имах преди година проблем с дясното рамо и пих картилазил за около 5-6 месеца и всичко сега е 6.
Успех.

Дата: 16.01.2008
15.02.2008, 18:47

Някой път не мога да си довърша 2та мускулна група, заради болки в китките след първата (особено след гърдите рядко успявам да тренирам бицепса качествено) и реших да си взема нещо за китките - ластичен бинт или да търся нещо в спортните магазини? Трябва ми само за по-тежките серии, не за през цялата тренировка.

Дата: 04.05.2006
От: Прunяm
16.02.2008, 00:08

Продават накитници и ръкавици с накитници.
Второто ми изглежда по-подходящо, защото се фиксира към през дланта и палеца.
Ако е само бинт, има да си го връзваш-развръзваш...ефективността също е под въпрос.

cool hmm  shut eye  blank stare  - тия тримката са страшни, нали?
Сезонът на дините свърши, започваме прасетата!  shut eye
Дневник.

Дата: 09.09.2007
От: UK
09.05.2008, 13:26

аууууу, много хубава тема! имам същите проблеми - китките и раменете ми пукат ужасно, независимо дали ги стягам или не. всъщност ако не са ми стегнати китките, не могат да правя голяма част упражненията си... а глезените и колената направо си болят зверски от време на време... може пък да остарявам, знам ли... отивам сега да чета кой какво е споделил по проблема:)

3 от 3
3