Болки в китките, ставите и всевъзможни други проблеми с тях
|
|
10.12.2006, 20:04
Мен преди ме боляха китките като вдигах от лег...откакто ги загрявам нямам този проблем... Лег - тяга - клек |
|
|
14.12.2006, 14:49
Когато се лекува счупено калцият наистина помага. Както и качественото сирене (по същата причина всъщност). Ever tried? Ever failed? Never mind! Try again! Fail better! And forgive me nothing, for I truly meant it all - what I’ve said, what I’ve done… Когато влязох в ТУ се шегувахме, че като се знаем какви инженери сме ни е страх да идем на лекар. |
|
|
26.12.2006, 02:20
И аз имам проблеми с китките, правих и снимка на дясната понеже ме боли повече! Даже дясната ми пука. Не тренирам вече половин година заради този проблем, лекарите с нищо не помагат. Кажете с какво мога да се лекувам или да търся стеройди, нали се говори че са създадени за травми! Моля не блокираите отговора ми, защото в него са включени стероиди! BE REAL <[[[———]]]> |
|
|
02.01.2007, 23:07
[quote author=“The Devil”]И аз имам проблеми с китките, правих и снимка на дясната понеже ме боли повече! Даже дясната ми пука. Не тренирам вече половин година заради този проблем, лекарите с нищо не помагат. Кажете с какво мога да се лекувам или да търся стеройди, нали се говори че са създадени за травми! Моля не блокираите отговора ми, защото в него са включени стероиди! Стероиди от анаболен характер няма да ти помогнат. А за някакви болкоуспокояващи, които са наричани стероиди и дума не може да става, прекалено брутално е, надали си на 50 години... Трябва да намериш причината, къде е проблема. Не търси медикаменти на този етап, търси добри лекари... 2-5-20 консултациим колкото трябва докато намериш някой ортопед или спортен, който да ти помогне ПРОФЕСИОНАЛНОм в крайна сметка това му е работата. Успех - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
14.02.2007, 17:46
имам проблем с левият лакът, боли ме от 1 седмица някаде не съм дигал нещо извънгабаритно
Ле-ле к-во стана?!? Кажи к-во стана! |
|
|
26.06.2007, 17:27
Хора имам въпрос към вас: Преди 2 години пукнах кост на котката и ми гипсираха ръката за 2 месеца а на скоро паднах на същата китка и яко я контузих. Та искам да питам има ли опасност от проблеми с нея смисал да не ми издържа хвата или да имам постояни болки. |
|
11.07.2007, 10:06
кажете моля,хидромасажа помага ли при шипове и други болки в гръбнака |
|
|
29.08.2007, 10:15
Мене от известно време узасно ме боли дясното рамо. Казаха ми да тренирам с леки тежести и пове4е повторения и щяло да ми мине, ама нестава пих и разни глупоси-артро стоп. Дайте няква идея че там тръгнах да раста и стея леки тежести нещо не ми се връзва |
|
|
04.09.2007, 10:01
Здравейте момчета. Искам да предложа нещо, а модераторите (ако удобрят идеята) да измислят начина как да стане. А именно: да има раздел с упражнения за такива като нас , т.е. с разни болежки (моята е дискова херния). Упражнения или програми от упражнения , изолиращи кръста , или рамото или някоя друга проблемна част от тялото... или поне щадящи упражнения. По принцип всеки сам си ги знае тези упражнения, но има и такива за които просто не се досеща. Това беше идеята. |
|
|
|
04.09.2007, 22:58
за култуфит: Ами трябва да те види лекар да ти каже какво е. Може да е разтегнато сухожилие/мускул. Най-вероятно е това. В интерес на истината и аз и майка ми имаме чести болки в дясната плешка. Просто като я натоваря и почва ма боли. Но с малко по-интензивна загрявка не ме боли. Мъжете сме просто устроени-чипс+бира+мач= на пълно щастие. |
|
05.09.2007, 08:00
пак за култуфит: и аз имах преди година проблем с дясното рамо и пих картилазил за около 5-6 месеца и всичко сега е 6. |
|
|
15.02.2008, 18:47
Някой път не мога да си довърша 2та мускулна група, заради болки в китките след първата (особено след гърдите рядко успявам да тренирам бицепса качествено) и реших да си взема нещо за китките - ластичен бинт или да търся нещо в спортните магазини? Трябва ми само за по-тежките серии, не за през цялата тренировка. |
|
|
|
16.02.2008, 00:08
Продават накитници и ръкавици с накитници.
|
|
|
09.05.2008, 13:26
аууууу, много хубава тема! имам същите проблеми - китките и раменете ми пукат ужасно, независимо дали ги стягам или не. всъщност ако не са ми стегнати китките, не могат да правя голяма част упражненията си... а глезените и колената направо си болят зверски от време на време... може пък да остарявам, знам ли... отивам сега да чета кой какво е споделил по проблема:) |