Ориз + яйца /бавни въглехидрати + протеин/
|
|
30.04.2008, 20:19
Рецептата е нищо и половина, но реших да я напиша, понякога и най-простите неща се оказват супер идеи. На мен това ми е една от най-полезните и вкусни рецепти. Просто е икономична, бърза и полезна. Ще я обясня като за слаби кулинари като мен Сварявам ориза с вода и го изцеждам. Незнам как ви се струва, но аз много си падам защото е бърза/останалия ориз го слагам в хладилника/, сравнително нискоикономичка и с добър вкус. След това най обичам грейпфрут да се яде или прие... П.п. И на приятелката ми съм я готвим и на нея и допада, сега остава да я накарам тя да ми я готви, като я помоля... - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
30.04.2008, 21:50
Рецептата е супер,приготвял съм яицата по този начин но съм и добавял и кашкавал към ориза и яицата и става една вкусутия ммм ама не е за всеки биотип.Другата версия е да се добавят зеленчуци и готово ВОЛЯ УМЕНИЕ И ТЪРПЕНИЕ Los dioses crearon los hombres
|
|
|
01.05.2008, 13:21
Да, прав си и аз мисля, че не на всеки би допаднала. И разбирасе всякакви вариации могат да се правят както му е удобно на човек. В момента съм във валутен борд и ям само риба с ориз и лук... ама се радвам и на това което има. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...“ |
|
|
10.05.2008, 09:38
Аз правех нещо подобно с ориза - докато се вари преди да изври всичката вода сипвам една зеленчукова подправка и става супер вкусно! Все едно ядеш ориза когато е с месо такъв вкус има.Предполагам че с маги става същото. Ако живота беше лесен, то нямаше да започва с плач. |
|
|
11.05.2008, 22:13
Това изглежда добре, но ако ориза е кафяв(не си писал какъв ползваш) и се махне олиото мисля че стане по-подходящо. “Тренировката без приема на ПРАВИЛНА храна е като орането на поле без в него да се сее - от това няма да израсне нищо“ - Арнолд Шварценегер |