Дневник на един начинаещ търсещ всякакви съвети
|
|
05.05.2008, 12:20
Преди време подарих на приятеля си книгата “готварска книга за мъже” Жълта е на цвят и рецептите са подробно и ясно написани |
|
|
05.05.2008, 21:30
Купуваш си оребрен тиган - WS телешоп продаваха много добри такива.
|
|
|
06.05.2008, 13:33
Хаха .мерси за съветите и за забавлението в тях
ръце:
Забелязвам че уж четиридневната ми програма пак си е четиридневна ама я изпълнявам за 9-10 дена..Но все пак така си почиват повече мускулите,а и аз. Моят Дневник
|
|
|
08.05.2008, 19:00
Онзи ден си направих ръцете,нещо не ме кефи да правя ръце в 1 ден,но ще продължа с таз програма още една седмица и тогава ще реша.Вчера за мое голямо съжаление почти не съм ял(хич).Днес се храних добре,и пържоли си направих
:
Моят Дневник
|
|
|
11.05.2008, 12:33
Трябва да сменя програмата!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Моят Дневник
|
|
|
11.05.2008, 13:07
е DeadManWalking земи та спри да пишеш такива коментари-и да се хвалиш с приятелчето с мазна ръка 39,което тъпче захар и некфи буклуци-незнам как модераторите не са ти направили забележка но лично мене некомпетентноста ти ме дразни.Ти мене ме остави ми що даваш гупави съвети на момчето,остави работата на хората с повече опит.Начинаещ-опитай се да спазиш съветите които ти дадоха и се придържаи към програмата си 10 дена за 1 програма са много,потърси в сайта начина на изпълнение на програмата и ще видиш че е възможно и за 7 дена да се изпълни.Успех! |
|
|
11.05.2008, 19:22
Това беше просто размишляване на глас.Естествено,че трябва да се храни чисто. А дали се дразниш или не- все тая."приятелчето ми” за 8 месеца от 31 ръка стигна 38,свали на 37 и пак стигна 38 с добър режим.Дали е възможно в този индивидуален случай - ДА ! Просто има хора,на които им върви масата.И какво?Имам познати,които спазват стриктен хранителен режим,почнаха и хранителни добавки и пак немогат да стигнат 37 ръка! Мен пита ли ме някой какво ме дразни?- “хапнах малко стафиди след трен - провалих си хранителния режим”,ооо нее!!! Въпреки това си мълча и приемам всички гледни точки относно тренировките и храненето. ПС: Те ако модераторите запонат да правят забележки за компетентност..
По принцип при сплитовете ще усетиш,че почиваш прекалено много.Ако останеш на същата програма единственото,което можеш да направиш е да тренираш по-усилено за да имаш реална нужда от тези почивки. ПС: Ръката му беше леко мазна,да.Свали 1,5 см с правилно хранене и ги качи откъм мускулна маса за още 4-5 месеца. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
|
11.05.2008, 21:29
много ясно че трябва да почнат да правят забележки, а що се отнася до приятеля ти да чисти от 38 на 37 не е никфо чистене а след тфа качил още 1 пак 38 ,искаш да кажеш че е почнал с 38 и е свалил на 37 само мускул и е качил още 1 сантим мускул.Яко се обърках,няма значение |
|
|
12.05.2008, 17:30
Вчера направих тренировка гърди +бицепс.Днес съм с ужасна мускулна треска и доволен Моят Дневник
|
|
|
12.05.2008, 18:25
С тия изпълнения, ден тренирам..1-2 не тренирам, по-уместно ще е да минеш на тренировка на цялото тяло в един ден. И колкото го докараш седмично…
|
|
|
14.05.2008, 22:37
Ето и един напълно откровен отговор.Истината е че тия дни пия повече(алкохол) и нямам възможност да тренирам ,а иначе бих минал на 2 нразлични тренировки за цялто тяло .Мислиш ли че така прогреса ще е същия както при сплитовете освен това имам щанга и дъмбели дайте идеи за тренировки на цялото тяло.А и как мислиш по колко упражнения за всяка мускулна група трябва да правя,пр положение че ще я правя 3-4 пъти седмично макс?? Моят Дневник
|
|
|
14.05.2008, 23:33
Въпрос на подход и специфика на тренировъчната програма.
Втората програма бих я попроменил:
И съответно:
И естествено, това си е моето виждане по въпроса.
НО
|
|
|
15.05.2008, 01:29
Мерси много.Ето нещо което ще пробвам ще редувам долните 2 тренировки като примерно всяка трета седмици мога да пробвам с 3дневен сплит
Клек 3x10
Тренировка 2:
повдигане на щанга полулег 4x10
Моят Дневник
|
|
|
15.05.2008, 06:11
Успяхте да ме объркате,станах разноглед от упражнения.Аз ли съм прост,що ли?И всяка трета седмица - сплит!?? Избери си една програма и си я спазвай.А тези специално за цялото тяло ми се виждат половинчати...ограничават ме много в подбора упражнения.Ще правя аз клек,няма да правя тяга ; ще правя аз лег,ама без полулег и имам по едно упражнение за бицепс и трицепс. Мен лично изпълнението на тази програма щеше да ми е трудно,защото я намирам за много скучна! Я ми припомни,кое те спира да следваш нормален сплит? Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
|
15.05.2008, 10:35
Всички, дето бързате със разни сложни сплитове още от началото правите грешка.
|