Препоръчайте ми добавки за подпомагане на отслабването

Дата: 15.04.2008
09.05.2008, 21:07

Здравейте!

Имам бебе на 8 месеца и се опитвам да се отърва от излишните килограми натрупани през бременността. От около месец и половина съм на режима на Пиер Дюкан т.е. консумирам предимно протеинови храни като редувам дни само на протеинови храни с дни на протеинови храни и зеленчуци. Нямам възможност да ходя на фитнес, защото няма кой да гледа малката, но имам кростренажор и тренирам всеки ден по около 30 мин. От 20 дена пия Л карнитин на Now по 1,5 гр. 30-40 мин. преди тренировка и 0,5 гр. преди лягане. За този период съм свалила 7 кг и 14 см от талията  rolleyes . Висока съм 175 см, бях 73 кг., сега съм 66 кг. искам да постигна 58-60 кг. колкото бях преди да забременея. Ще пия Л карнитин още 10 дена и ще направя почивка. Ще ви бъда благодарна да ме посъветвате каква друга хранителна добавка ще е удачно да приемам? Фет бърнъри или нещо друго?

Благодаря предварително!  wink

Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
09.05.2008, 21:16

Ako нямаш проблеми със сърце и/или кръвно можеш да пробваш с някой термоген.
Другия вариант е да караш на “чисто“.

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.

Дата: 18.02.2007
От: София,България
09.05.2008, 21:19

Жива и здрава да ти е малката wink
Ами да варианта на Емзо е добър,ама ако не бързаш много ... просто 1-2 седмици спри карнитина и пак го пий,като леко завишиш дозите мисля че и това ще свърши работа.

Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
Мненията,които давам НЕ са съвети и не карам никой да ме слуша просто мнение (лично).

Дата: 11.02.2007
10.05.2008, 13:34

Защо не пробваш в тези 2 седмици с екстрак от зелен чай, като по мека алтернатива на бърнърите!?

Reality is wrong, dreams are real!

Дата: 21.08.2006
10.05.2008, 15:04

Има някои малки “камъчета“, които биха били от полза при отслабване - йод, селен, зелен чай, повече витамин С(1-2гр.), силен Б-комплекс.

gorichka.bg

Дата: 10.04.2006
От: Пловдив,България
10.05.2008, 18:01

В момента и аз правя второ изчистване за тази година . Използвал съм адски много видове бърнери-термогенни,липотропни и т.н. , но
в момента съм заложил Йохимбе,Зелен чай на капсули,черен чай(под формата на чай),Л карнитин,ленено и рибено масло ще добавя и синферин и разбира се  бцаа,глутамин,Ноу Адам  и т.н.Просто ефектът е уникален-постоянен прилив на енергия през целия ден,чувство за тонизираност и лекота.Тренировките са адски интензивни(сутрин кардио под формата на кик - бох и тичане); вечер-силова  и за двете тренировки съм адски енергичен.Добавките сам и на джи ен си много съм доволен,доста повече в сравнение с Hydroxycut,Scorch,vaporize anadrox и други,които съм ползвал.

10.05.2008, 23:30

Благодаря на всички за мненията и специално на Георги Попов за пожеланията!  wink

emzo - Чудесна тема за Л карнитинът си направил!

Георги - Вярно е, че имам преимуществото да съм висока и килограмите да не ми личат много, за това  в момента също не изглеждам никак зле (че съм и скромна значи  tongue wink ), но се надявам да сваля и останало колкото се можа по-бързо. Реших наистина след паузата да започна отново с карнитина. Посъветва ме да увелича малко дозата - може ли да ми дадеш по-точно цифри? На 3-4 гр примерно или повече?

И в този ред на мисли искам да споделя нещо - купих си първия Л карнитин на Now от България. После се поразрових из ибей и си поръчах от Америка. Излезе ми наполовина по-евтино, абсолютно същата разфасовка и то с доставката.  Пристигна за по-малко от 2 седмици.wink Предполагам, че го знаете това, но все пак, ако на някой му се занимава да погледне. Надявам се и аз да съм била полезна.

dobata, Иван Станков - ще послушам и вас и ще пия същи и зелен чай. Ще обърна внимание и на останали добавки, който предлага Иван - вит.С, Б -комплекс.

jotabg - Ти направо ме изуми. Още не сме и средата на годината, а ти второ изчистване правиш. Да не говорим, че като гледам снимката и се чудя от какво имаш да се изчистваш точно.  smile Аз първо такова изчистване в живота си правя.  red face Желая ти успех!

11.05.2008, 09:05

А кой карнитин на NOW точно използваш,че ми е интересно.Аз преди време си взех течния Liquid Citrus и за около 3-4 седмици свалих 4см на талията,като пиех по 2 чени лъжички дневно.
Дозите мисля,че ще е добре да ги направиш примерно 2 грама преди тренировка и 1 преди лягане.А ако не усетиш достатъчен ефект от предтренировъната доза увеличи с още 0,5…
Успех ! ще чакам резултати smile

Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя.
Мненията,които давам НЕ са съвети и не карам никой да ме слуша просто мнение (лично).

11.05.2008, 14:22

Л-карнитинът г вдигай каскадно до 5-6 грама дневно. Например :

Сутрин : 1 грам
Преди тренировка: 2,5 грама
Преди лягане: 1,5 грама.

Това е прием за общо 5 грама.

gorichka.bg

11.05.2008, 22:51

Георги Попов - Л карнитинът ми е този от 500 мг. на капсули. http://www.4fitnessbg.com/profile/l-carnitine/ . Мисля обаче следващия път да си поръчам течен, защото ми е малко проблемно това 30-40 мин. чакане преди тренировка. София не заспива в точен час през деня и рядко спи повече от един час, а в това време бягам към кростренажора.  Само не разбрах - малко ли ти се виждат тези 4 см? Т.е. смяташ ли, че е по-малко ефективен? Искам само да вметна, че аз свалих 14 см от талията до сега, обаче това напълняване там е нетипично за мен, пък и по време на бременността около талията се трупат най-много мастни запаси, освен това  точно преди да родя обиколката на корема ми беше достигнала внушителните 114 см.  LOL Така че освен, че сега се топят мазнинки и мускулите се стягат. Честно казано със следващите 7-8 кг., които ми остават не мисля, че ще сваля повече от 4-5 см.от талията още.

Иван Станков - Благодаря за препоръката!

Грамчетата на карнитина ги вдигам.

12.05.2008, 09:06

Ами лично за мене това са нито много нито малко wink ,защото целта ми бяха още толкова да сваля,ето защо съм наполовина доволен,но все пак аз съм си дебел по природа и за това диста по-трудно свалям.Мойта талия беше 100см и за месец стана 95-6 ако успея да я направя 90 ще е екстра.Към края на месеца ще се оборудвам с бърнер и почвам наново карнитина в двойни дози,надявам се това лято да успея повече от предишното.И все пак да не забравяме,че диетата е най-важна в цялата работа.Добавките за това са добавки само забързват леко процеса.
Успех!

12.05.2008, 15:00
Георги Попов - 12.05.2008, 09:06

Ами лично за мене това са нито много нито малко wink ,защото целта ми бяха още толкова да сваля,ето защо съм наполовина доволен,но все пак аз съм си дебел по природа и за това диста по-трудно свалям.Мойта талия беше 100см и за месец стана 95-6 ако успея да я направя 90 ще е екстра.Към края на месеца ще се оборудвам с бърнер и почвам наново карнитина в двойни дози,надявам се това лято да успея повече от предишното.И все пак да не забравяме,че диетата е най-важна в цялата работа.Добавките за това са добавки само забързват леко процеса.
Успех!

x2, аз съм също така.

gorichka.bg

16.05.2008, 11:55

Здравейте пак:)

Георги, Иван - успех и на вас! smile))

Аз си продължавам успешно - тренировките, диетата. Чувствам се страхотно.smile

Реших обаче да пия ленено и рибено масло (евентуално) - главно, защото поради приема на толкова много животински продукти холестеролът ми е доста над граници. Четох, че е нормално по време на диетата да е така, пък после всичко се нормализирало, но да видим. Пък ще съм си на режим поне още 5-6 месеца.  rolleyes  Имам два въпроса свързани с тази тема:

- Рибеното масло не увеличава ли апетита? Имам някакви спомени, че се даваше на деца за покачване на апетит? Да не започна да сънувам някакви шоколадови изкушения после.... LOL

И вторият малко глупав и смешен въпрос, но ще ме извините.  red face Харесах си ленено масло на NOW, но досега съм поръчвала само онлайн техни продукти, а никога не съм пила други добавки. Искам обаче да започна да го пия по-скоро и не ми се чака доставка - от къде мога да го купя? Само в специализираните магазини ли, в аптеките продават ли се добавки?  smile

Усмихнат ден ви желая smile

Дата: 22.03.2006
17.05.2008, 06:41

Еми продукти на NOW се продават в магазина при Пазара на Красно Село.Значи общо взето като застанеш в посока  Земляне демек пазара ти се пада от ляво тръгваш пресичаш Цар Борис и магазина е от дясната страна(демек не от страната на пазара а от другата) в първата пряка в дясно .Просто пряката ще я познаеш, защото не върви успоредно на Цар Борис ами на една страна smile Улицата помня, че беше някакво име на цвете, та вървиш 50-ина метра и магазина се пада в ляво smile

17.05.2008, 07:21

Щом си решила да си набавиш ленено и рибено масло, ако имаш възможност купи си течни smile.

gorichka.bg

Дата: 15.08.2006
25.05.2008, 18:02

виж тези двете. аз свалих 34 кг за една година и си помагах основно с бета3 сбелт и след това като излезе сасисбелт и с него:

http://www.activemed.medicinebg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=37&Itemid=27

http://www.activemed.medicinebg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=51&Itemid=27

много са добри по моя преценка. мога да разкажа и по-подробно за отслабването и в какви периоди какво съм пила.

26.05.2008, 10:12

Здравейте.Салма ми ако може да те помоля да напишеш подробностите,защото ми е интересно ... може и аз да пробвам... smile

Дата: 21.06.2007
14.10.2008, 14:54

С удоволствие ще ти напиша. Много е закъснял този отговор, но дано да ти е полезен. Зависи какъв е основният проблем при теб. Едното е средство за активиране на метаболизма, а другото  в по-голяма степен подтиска апетита.
Аз лично започнах с бета3 сбелт, въпреки че и апетитът ми беше огромен. На по-късен етап включих сасисбелт, за да си затвървя новите хранителни навици. Общо свалих 35 кг. Разбира се всичко е комплексно, но ти щом си в този форум, значи че го знаеш.

аз съм салма, просто си забравих паролата за стария акаунт.