От къде в София си купувате пилешко
|
|
30.05.2008, 17:06
Конан,цеха за който аз говоря няма нищо общо с “Монте видео“ напротив,точно след като мине светофара на ул.Житница и на следващия завива в дясно (60,11),веднага на спирката слизаш и на 200метра е цеха.Но мисля че по принцип не продават така пред него.Аз понеже познавам момчето и той ми изнася “не легално“ ... Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя. |
|
|
30.05.2008, 17:16
Нелегално е една дума ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
|
30.05.2008, 17:23
Извинявам се, пооплетох се в цените по-горе, но попаднах в Кауфланд и видях пилешко в изключително приличен вид за около 7лв - легално. Та ако имате път, прегледайте в халето, само километър и половина след входа е. П.П. Давайте линк към карти от bgmaps, по-лесно ще е според мен. |
|
|
30.05.2008, 17:27
Хахахаххааа....и аз фттам пазарувам, но може би километрите все пак са около два, и после уеко в уево:) Я, сега да се изкажа |
|
|
30.05.2008, 18:56
Хехе, пич ти ме разби. Ако някой гледа твоя правопис трябва да има един модератор отделен само за теб
Жоре, значи или не говориме за едно и също място или са ме упътили грешно |
|
|
30.05.2008, 22:11
Конан не мисли че грешките които допускам са поради незнание а поради бързане а и да напиша “ваглехидрати “ вместо въглехидрати мисля че пак ме разбират хората ..и ти си ме разбивал с някои мнения но съм бил тактичен ! ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
|
31.05.2008, 01:59
Хаха, имам чувството, че в този форум, всеки се заяжда за каквото намери.. Много яко и доста полезно.. |
|
|
31.05.2008, 08:55
Все пак сме в България и това е едно от отрицателните страни на хората тук ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
|
01.06.2008, 03:34
Аз не виждам нищо лошо точно в забележките по правопис. Лично мен адски много ме дразни неграмотността сред нашия народ, така че точно спрямо тези критики не би трябвало да има сърдити, а по-скоро замислени. СИЛНИТЕ хора се срещат, за да се разделят. Времето от срещата до раздялата е, за да се ОБОГАТЯТ взаимно. Силните хора са една порода - СРОДНИ ДУШИ. Енергията между тях е МНОГО силна. ЗАЕДНО СА МОЩНА МАШИНА! |
|
|
01.06.2008, 06:44
Не забравяйте, че темата е за пилешко и неговата локация из страната. |
|
|
01.06.2008, 08:16
Вчера направо се размазах от удоволствие с една пилешка пържола, която се продава направо с подправките-замразена, в Кауфланд. Май беше от бут,обаче като че ли си предпочитам пилешките гърди, както е било винаги:) Я, сега да се изкажа |
|
|
01.06.2008, 09:39
Ами ще чакам да пишеш за мястото където са те упътили (Конан). Не се мисля за тарикат ,защото не съм.Не хвърча в облаците ,защото живея на земята.Понякога греша ,но признавам грешките си.Съжалявам за някои неща,но нищо не мога да променя. |
|
|
01.06.2008, 09:43
Бе, да не навредим нещо на човека:) Я, сега да се изкажа |
|
|
29.06.2008, 13:31
Ееее.. к‘во стана с тази тема.Неможе в цЕла София да няма и други месарници.Някой да знае около “Младост“ месарница с прилични цени?Скоро бях в “Метро“ и там имаше голямо разнообразие и цените бяха около 7-и нещо и 9-и нещо. Здраве, сила, дух, а в главата кух ! |
|
|
07.11.2008, 13:09
За пилешкото в била съм чувал само добри неща. Честно казано предпочитам големите вериги като Била Фантастико Калфланд и т.н. Не бих се доверил на месарски цех само и само да спестя 1 лев. В НАЧАЛОТО Е ТРУДНО, НО УСПЕХА Е НЕИЗБЕЖЕН... ТЕЖЕСТА ПРОМЕНЯ ЧОВЕКА КЪМ ДОБРО... |