Полезно и Вредно
|
12.05.2008, 16:58
Здравейте, преди 2 години се зарибих по фитнеса но получих контузия и ми казаха да не тренирам поне 2 години, сега се чувствам готов и от Понеделник се захващам, естествено този път по-внимателно. Станах 105 килограма след като спрях цигарите и определено мога да кажа че съм леко дебел. Но с желание и пот ще си върна формата. Целта ми е да задържа до 105-115 килограма но да съм як като бик а не дебел като дучето. Не искам диета а просто от опит вскеки да каже по 1 мнение примерно Яйца полезно ... бира вредно и така да си създам някакъв режим на хранене. Мерси предварително. |
|
|
|
12.05.2008, 20:29
Мнение за какво?Кое е полезно и вредно?Тия неща се знаят и едва ли някой ще седне да пише, защото ще си загуби доста време(мног неща са), а и всеки има различно мнение.Така че до единодушие няма да се стигне кое е полезно и кое не.
“Тренировката без приема на ПРАВИЛНА храна е като орането на поле без в него да се сее - от това няма да израсне нищо” - Арнолд Шварценегер
|
|
13.05.2008, 07:46
Вземи прочети малко от десетките статии из сайта и ще ти се изясни.Разгледай секцията с диетата изчисли си хранителния режим и така започни.Неочаквай някой във форума да се спусне да ти обяснява неща които друг си е направил труда да напише под формата на прекрасна статия.Да не говорим, че този спорт е цяла наука и дори изкуство и няма как да се посветиш в няколко реда.Благодаря за вниманието. |
|
|
|
28.05.2008, 12:44
Всичко природно което НЕ Е минало през милион начини на обработка е полезно, бирата е полезна в малки количества , аз лично не мога да си представя лятото без бира.. то това е като плаж без жени по бански, прочети малко в рецептите там има много хубави рецепти |
|
|
28.05.2008, 15:16
Много точно казано. Успех. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...”
|
|
|
30.05.2008, 10:22
Бате, полезно и вредно, всичко е относително! Офф: Дучето и манекена на колбаси (Луканката) са супер, имат такава финна костна структура. Вредно е да се ебаваш с тях. Само ЦСКА! The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it. |
|
|
02.06.2008, 14:47
С тези големи цели - почвай НВД, едва ли има по-добър съвет “Един маниак на тема хранителни режими обикновено е подложен на пристъпи на лакомия.”
|
|
|
09.06.2008, 17:51
И кардио бих казал |