Полезно и Вредно

Дата: 12.05.2008
12.05.2008, 16:58

Здравейте, преди 2 години се зарибих по фитнеса но получих контузия и ми казаха да не тренирам поне 2 години, сега се чувствам готов и от Понеделник се захващам, естествено този път по-внимателно. Станах 105 килограма след като спрях цигарите и определено мога да кажа че съм леко дебел. Но с желание и пот ще си върна формата. Целта ми е да задържа до 105-115 килограма но да съм як като бик а не дебел като дучето. Не искам диета а просто от опит вскеки да каже по 1 мнение примерно

Яйца полезно ... бира вредно и така да си създам някакъв режим на хранене.

Мерси предварително.

Дата: 06.11.2007
От: София
12.05.2008, 20:29

Мнение за какво?Кое е полезно и вредно?Тия неща се знаят и едва ли някой ще седне да пише, защото ще си загуби доста време(мног неща са), а и всеки има различно мнение.Така че до единодушие няма да се стигне кое е полезно и кое не.
И това от 105 кг. мазен да станеш 115 кг “як като бик” ще е много трудно и ще отнеме години, а и най-вероятно ще трябва да прибегнеш до АС, все пак това са над 10кг мускулна маса.Въпреки че всичко е строго индивидуално и ако имаш добър ген храненето ти е перфектно за 10-15 години без АС е възможно.

“Тренировката без приема на ПРАВИЛНА храна е като орането на поле без в него да се сее - от това няма да израсне нищо” - Арнолд Шварценегер
Дневника ми.

Дата: 31.01.2004
От: Бургас, Варна зависи кои/коя пита
13.05.2008, 07:46

Вземи прочети малко от десетките статии из сайта и ще ти се изясни.Разгледай секцията с диетата изчисли си хранителния режим и така започни.Неочаквай някой във форума да се спусне да ти обяснява неща които друг си е направил труда да напише под формата на прекрасна статия.Да не говорим, че този спорт е цяла наука и дори изкуство и няма как да се посветиш в няколко реда.Благодаря за вниманието.

Дата: 17.05.2006
От: Варна
28.05.2008, 12:44

Всичко природно което НЕ Е минало през милион начини на обработка е полезно, бирата е полезна в малки количества , аз лично не мога да си представя лятото без бира.. то това е като плаж без жени по бански, прочети малко в рецептите там има много хубави рецепти

Дата: 08.02.2005
28.05.2008, 15:16
Иван Шишманов - 13.05.2008, 07:46

Вземи прочети малко от десетките статии из сайта и ще ти се изясни.Разгледай секцията с диетата изчисли си хранителния режим и така започни.Неочаквай някой във форума да се спусне да ти обяснява неща които друг си е направил труда да напише под формата на прекрасна статия.Да не говорим, че този спорт е цяла наука и дори изкуство и няма как да се посветиш в няколко реда.Благодаря за вниманието.

Много точно казано.

Успех.

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...”
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.”
- Ако се питаш, защо България е на това дередже - просто се вгледай по-внимателно в себе си.
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен

Дата: 01.02.2007
От: Княжево
30.05.2008, 10:22

Бате, полезно и вредно, всичко е относително!

Офф: Дучето и манекена на колбаси (Луканката) са супер, имат такава финна костна структура. Вредно е да се ебаваш с тях. Само ЦСКА!

The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it.

Дата: 20.08.2007
От: Orange County :P
02.06.2008, 14:47

С тези големи цели - почвай НВД, едва ли има по-добър съвет wink

“Един маниак на тема хранителни режими обикновено е подложен на пристъпи на лакомия.”
http://www.rosieknowsbest.blogspot.com

Дата: 26.01.2008
09.06.2008, 17:51

И кардио бих казал smile По-добре отначало свали малко кг с НВД и много кардио и акт свалиш към 10-15 кг за около 2-3 месеца и после да започнеш с фитнес. Колкото за вредно-полезно разрови се малко из форума има адски много теми и в сайта има добри теми! Много е важно да не смесваш мазно със захариди защото се лепи директно smile