Kakво мислите за любовта ?

Дата: 05.07.2004
От: Бургас
09.06.2008, 22:40

Като цяло мъжете са по - склонни да правят глупости. От мислене.
Мъжете действително управляват чувствата си . Опитват да премислят нещата. А жените... Те управляват чувствата също. Ама не своите, а предимно на другите.
Не е 100% - ова, но е 90% - ова истина.

Дата: 07.09.2007
От: BG
10.06.2008, 07:14

Напоследък чувам мъжки изказвания от сорта, че само мъжете имат чувства и раними души, а меркантилните жени спекулират с тях:)

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 17.12.2006
От: Варна
10.06.2008, 07:51

Да, вярно е Иве!
И как някой, горкия, е достатъчно омерзавен, опетнен, развратен, прелъстен и накрая изоставен от някаква безскрупулна и безсърдечна мацка  tongue laugh
Ми то не е само до чуване, то си е реалност. Половете се преплитат последно време. И сякаш, момичетата вземат нещата в свои ръце.  Но пак се отклонихме малко от темата...

Дата: 07.06.2007
От: София
10.06.2008, 07:54

Жива да не бях - направо ще се разплача!

Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин.
Въпрос: Кога най-добре се спори с жена? Отговор: когато тя не е в стаята!
Незаетият ум е работилницата на дявола.

Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/
http://www.bb-team.org/articles/2811/

10.06.2008, 08:26

Ми така си е - не може да се отрече, че има меркантилни и безскрупулни мадами, които ни свалят на всички авторитета:)

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 29.01.2008
10.06.2008, 08:28

чета,чета,чета и стигам до извода,че спора за разликите и борбите между половете е толкова стар ,колкото и спора за това кое е първо-кокошката,или яйцето tongue laugh Този спор винаги ще съществува и никога няма да бъде решен.

10.06.2008, 08:36

Никой не спори,защото всичко е индивидуално и всеки от нас сам се е убедил, че правилото за общия знаменател важи само в математиката и никъде другаде:)

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 05.07.2004
От: Бургас
10.06.2008, 11:32
jeny - 10.06.2008, 08:28

чета,чета,чета и стигам до извода,че спора за разликите и борбите между половете е толкова стар ,колкото и спора за това кое е първо-кокошката,или яйцето tongue laugh Този спор винаги ще съществува и никога няма да бъде решен.

Първо е Яйцето.
Още динозаврите са снасяли яйца.
А първата кокошка е техен потомък smile
Много женска тема стана тука нещо, а спамерки?  grin grin grin grin grin

10.06.2008, 11:42

Как спамерки?!:)Понеже е ясно, че любовта само помага в спорта, затова така........спряхме тия коментари;)

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
10.06.2008, 11:52

Еми,нашите съфорумки са “на всяко гърне мерудия“ затова. smile

Любовта неможе да ми пречи на тренировките,защото тренировките ми са пред нея....когато я няма!  grin

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way

“To secure peace is to prepare for war”

Моят Дневник

10.06.2008, 11:54

Тва беше много подходящо за закриване на темата;)....................аааа, и други мерудии ухаят във всякя тема, мисля аз;)

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 19.02.2008
От: София, Ст. Загора
10.06.2008, 15:41

Скромното ми мнение е, че колкото и да се е извратил нашият свят любовта е едно прекрасно усещане, което може единствено да помага на този, който знае как да го насочи в своя полза wink

No profit grows where’s no pleasure taken!!!

Дата: 16.05.2006
От: Пловдив
10.06.2008, 16:41

Аз като споменах това за месеците, нямах предвид че всичко свършва след това. Просто нещата стават малко по-различни, особено когато всички ризи са на яве вече, стъпваш на земята, почваш да разбираш какво правиш.. Птичките продължават да чуруликат, но просто не ги чуваш всяка сутрин..

Дата: 12.08.2008
14.08.2008, 00:52

определено помага когато я изгубиш-надъхва те със спортна злоба за години напред

Дата: 06.03.2005
18.08.2008, 10:23

СТИГА МИ ТОЛКОВА ! Не не, от тва нещо само главоболия! Вече само топим чушката каде падне никви чувства емоции обвързвания и тн !

Дата: 13.07.2008
18.08.2008, 10:38

Няколко съществени разлика има
За мъжете жената която обича е като единствена
За жените никога не е така
За мъжете чувствата са много по иситнски
За жените не е така
За мъжете (при една евентуална раздяла) смисъла на живота им се губи за не кратък период от време
За жените не е така циврят 1 път и след 2 дена с друг.

Извода е че всички жени са егоистични крадци на души подхранващи собствената си енергия изцеждайки половинката си а когато този “хранителен режим“ и писне го захвърлят и си намират друг.

smile smile smile Съжелявам за прекомерната употреба на този—->> smile разбойник от моя страна но съм пристрастен smile

Дата: 04.05.2006
От: Прunяm
18.08.2008, 11:08

DiscoveryCold - сега остава да цъфне някоя мацка и да каже същото за мъжете/жените, но с обратен знак. С голям интерес ще наблюдавам дискусията. LOL

cool hmm  shut eye  blank stare  - тия тримката са страшни, нали?
Сезонът на дините свърши, започваме прасетата!  shut eye
Дневник.

Дата: 07.06.2008
От: Грац
18.08.2008, 11:12
DiscoveryCold - 18.08.2008, 10:38

За мъжете жената която обича е като единствена
За жените никога не е така
За мъжете чувствата са много по иситнски
За жените не е така
За мъжете (при една евентуална раздяла) смисъла на живота им се губи за не кратък период от време
За жените не е така циврят 1 път и след 2 дена с друг.

1. Вярно е ... докато не се оженят, след това започва да го гризе чистото любопитство, което обаче в никакъв случай не води до загуба на любов спрямо единствената.
2. Не е сигурно ... има и такива, които много си обичат мъжете и чувствата им понякога минават тези на мъжа.
3. Вярно е.
4. Учените все още проучват ... но си мисля, че жените имат понякога доста искрени чувства, само дето ние мъжете нещо не гледаме където трябва ...
5. Не е вярно - тогава смисълът просто става или друга жена или друг начин за самодоказване ... за съжаление всичко при мъжа се води от егото за самодоказване. Има една положителна страна на всичко това - доказваме се, доказваме се и си намерим една жена, дето да ни кротне и тогава всичко си идва на мястото.
6. И това не е сигурно ...

Чудя се ти на какви жени си попадал, че да си изградиш такова мнение за тях. И въобще доста мъже в БГ се чудя на какви жени попадат.
А сега към жените: “я по-добрите от вас да излязат наяве, че явно мъжете в БГ попадат на една определена “сган“ от тип “поп-фолк певица“ ...“.

А какво ще стане ако 100-те лева вместо за добавки, за храна ги дадеш?

18.08.2008, 11:18

Абсолютизирате.

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 15.07.2006
18.08.2008, 11:26
^MaD^ - 18.08.2008, 10:23

СТИГА МИ ТОЛКОВА ! Не не, от тва нещо само главоболия! Вече само топим чушката каде падне никви чувства емоции обвързвания и тн !

АХхахахаах евалата батка. И аз наскоро го проумях smile Така е доста по-гот. А и не се налага да давиш мъката в алкохол - противопоказен е за фитнесарките. :D

You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’

18.08.2008, 11:27

Няма що - до “голяма“ “истина“ сте стигнали:)

Я, сега да се изкажа
smile

18.08.2008, 11:32

През 2006г в институт на БАН и по-точно в Отдел по Приложен Анализ на Любовните Аспекти(ОПАЛА), след проведено диодно изследване на мъжки и женски лимони, чрез подаване на високо напрежение към костилките им, учените установили, че жените са мръсници, а мъжете не им отстъпват по нищо.
Също така, след щателен анализ на получените резултати, било установено че любовта може и да киселее.

В крайна сметка, въпреки резултатите от изследването, учените от ОПАЛА към БАН, препоръчват редовна консумация на плодове, които са богати на витамин Ц.
Очаквайте неочакването и не се доверявайте на никого. В случай на поява на симптоми на параноя, консумирайте повече течности и се излагайте по-често под прякото влияние на слънчевата светлина.
И най-важното “БЕЗ ПАНИКА!“  excaim

Дневник.

Дата: 07.02.2007
От: Варна/Стара Загора
18.08.2008, 11:34

DiscoveryCold, като те грабнат ей сега всички представителки на нежния пол и незнам къде ще се криеш  grin grin grin
Ама има нещо вярно де! Не помня в кое реалити беше, дето казаха, че жената е като маймунка- докато не хване следващия не пуска предишния (аиде сега да се застраховам grin - не важи за всички жени!!!)

По-добре як и тъп, отколкото яко тъп!!!
70% от успеха е суплемент!

Дата: 17.07.2006
18.08.2008, 11:47

Това с обобщаването нещо не ми хареса, защото хората не се отличават само по полов признак. Но тъжното е, че съм забелязал как за доста мъже е наистина вярно.. Което не значи, че вече няма истински мъже де, просто модата на емоционалността се налага твърде масово.
edit: А да, ^MaD^ браво за взимането на правилно становище по този въпрос smile Само се чудя, защо човек трябва да се пари за да ги осъзнава тия работи, но все пак най-важен е крайният резултат.

“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline
“It is not worth an intelligent man’s time to be in the majority. By definition, there are already enough people to do that.“ G. H. Hardy

18.08.2008, 13:45
G33K - 18.08.2008, 11:47

Това с обобщаването нещо не ми хареса, защото хората не се отличават само по полов признак. Но тъжното е, че съм забелязал как за доста мъже е наистина вярно.. Което не значи, че вече няма истински мъже де, просто модата на емоционалността се налага твърде масово.

Тъй си е, и както писах по-горе - за категорията “прелъстен и изоставен“. Горките smirk
А дали някой знае каква и истинската, безусловната любов? Правите ли разлика между любовта и приемането на някой в живота ви? Безусловно да обичаш и да си обичан, означава да си цял, да си свободен, да нямаш нужда от нищо и никой друг. Но това не значи да приемеш някой партньор “за малко“ и като изконсумираш това, което ти се предлага на масата - чао! Това всъщност е приемането... което няма нищо общо с любовта.
Да обичаш безусловно, както подсказава определението, означава да обичаш въпреки, а не заради.
И хич не се оплаквайте от жените. Никой не ви е виновен, че се черпите само с баница и боза tongue laugh

Дата: 03.02.2005
От: София
18.08.2008, 13:49

Говорите за чувство което всеки разбира и изпитва по различен начин към различен тип хора. Гледайте да не се изпокарате много.
Жените може да са какви ли не, но мъжете не можем без тях. Обратното също важи, нали дами? smile
Желая на всички успех в любовта wink

Practice makes perfect.
На хората не достига не сила, а воля.
http://www.bb-team.org/articles/2799/

Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
18.08.2008, 14:20

“Лююбовтаа е пооо-силна от всичкоо...“ LOL

А това за консумацията и изоставането..имам една 2 кг-ва гиричка в нас,а се е опитала някоя да ми прави номерца,а съм и направил главата плоска.

Уини,ти хубаво описа любовта като свобода и т.н.,обаче не забравяй,че хората рано или късно се променят.А и животът около нас,средата в която живеем не остава завинаги същата,непрестанно се приспособяваме...неможеш да запазиш нещо,което е минало...

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way

“To secure peace is to prepare for war”

Моят Дневник

Дата: 07.12.2006
От: Sofia
18.08.2008, 14:31

Истината е, че жените са много по-силни от нас. Не защото са по-умни или по-кадърни, а защото това им е природно зададено. Просто много неща при тях се получават по по-различен и по-лесен начин. Това им дава много повече свобода, възможности, сигурност, опит..Животът има много по-малки изисквания към жената - никой не иска от нея да бъде силна, да изкарва добри пари, да има кола, да осигури жилище, да контролира емоциите си, да бъде водеща фигура във връзката... Все неща, за които имам чувството, че повечето жени си мислят, че мъжете трябва да притежават и да могат по default, само, защото са мъже. Животът иска от жената долу-горе само да изглежда добре, да се усмихва и да мирише хубаво, поне като минимум, за да може да се нарече жена и да бъде приета като жена. Така, че ние може да си говорим и да им говорим каквото си искаме, те никога няма да се съгласят. Защото това ще означава повече усилия и компромиси от тяхна страна. И отдалечаване от позицията, в която се наслаждават на облагите от властта, която имат над нас, и си разиграват коня както си искат. Ние ще си ядем малко, скъпи и кисели лимони, а те ще циврят, че градината им е тясна. И така до глобалното затопляне, завръщането на “Мелодия на годината“, и деня, в който гейовете завземат света..

18.08.2008, 14:43

Ама кой ти казва да пазиш миналото?!
Разбира се, че се променят хората, при това се променят хаотично във времето. Едни по-бързо, друго- по-бавничко. Няма двама души, които да растат паралелно и едновременно. Ама, каква е връзката?! Сигурно си мислиш, че хората с течение на една връзка се променят и затова се разпадат връзките. Хората не се променят толкова, колкото проглеждат и се изконсумират. Е, нали затова идват следващите? Ти пък, как ще порастнеш като тъпчеш на място!
Аааа, такива идеи за насилие с тежки предмети се наказват! mad

18.08.2008, 14:43

Всичко е за употреба  и злоупотреба в тоя живот.
Баница, боза, любов, печени чушки... ахам!

Дневник.