Kakво мислите за любовта ?
|
|
09.06.2008, 22:40
Като цяло мъжете са по - склонни да правят глупости. От мислене. |
|
|
10.06.2008, 07:14
Напоследък чувам мъжки изказвания от сорта, че само мъжете имат чувства и раними души, а меркантилните жени спекулират с тях:) Я, сега да се изкажа |
|
|
10.06.2008, 07:51
Да, вярно е Иве! |
|
|
10.06.2008, 07:54
Жива да не бях - направо ще се разплача! Чувствата се пораждат, когато гледаме на света по неподходящ начин. Дневникът на (по-малко преливащия) Kozunak - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28263/P105/ |
|
|
10.06.2008, 08:26
Ми така си е - не може да се отрече, че има меркантилни и безскрупулни мадами, които ни свалят на всички авторитета:) Я, сега да се изкажа |
|
|
10.06.2008, 08:28
чета,чета,чета и стигам до извода,че спора за разликите и борбите между половете е толкова стар ,колкото и спора за това кое е първо-кокошката,или яйцето |
|
|
10.06.2008, 08:36
Никой не спори,защото всичко е индивидуално и всеки от нас сам се е убедил, че правилото за общия знаменател важи само в математиката и никъде другаде:) Я, сега да се изкажа |
|
|
10.06.2008, 11:32
Първо е Яйцето. |
|
|
10.06.2008, 11:42
Как спамерки?!:)Понеже е ясно, че любовта само помага в спорта, затова така........спряхме тия коментари;) Я, сега да се изкажа |
|
|
10.06.2008, 11:52
Еми,нашите съфорумки са “на всяко гърне мерудия“ затова. Любовта неможе да ми пречи на тренировките,защото тренировките ми са пред нея....когато я няма! Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
10.06.2008, 11:54
Тва беше много подходящо за закриване на темата;)....................аааа, и други мерудии ухаят във всякя тема, мисля аз;) Я, сега да се изкажа |
|
|
10.06.2008, 15:41
Скромното ми мнение е, че колкото и да се е извратил нашият свят любовта е едно прекрасно усещане, което може единствено да помага на този, който знае как да го насочи в своя полза No profit grows where’s no pleasure taken!!! |
|
|
10.06.2008, 16:41
Аз като споменах това за месеците, нямах предвид че всичко свършва след това. Просто нещата стават малко по-различни, особено когато всички ризи са на яве вече, стъпваш на земята, почваш да разбираш какво правиш.. Птичките продължават да чуруликат, но просто не ги чуваш всяка сутрин.. |
|
14.08.2008, 00:52
определено помага когато я изгубиш-надъхва те със спортна злоба за години напред |
|
|
|
18.08.2008, 10:23
СТИГА МИ ТОЛКОВА ! Не не, от тва нещо само главоболия! Вече само топим чушката каде падне никви чувства емоции обвързвания и тн ! |
|
|
18.08.2008, 10:38
Няколко съществени разлика има Извода е че всички жени са егоистични крадци на души подхранващи собствената си енергия изцеждайки половинката си а когато този “хранителен режим“ и писне го захвърлят и си намират друг.
|
|
|
18.08.2008, 11:08
DiscoveryCold - сега остава да цъфне някоя мацка и да каже същото за мъжете/жените, но с обратен знак. С голям интерес ще наблюдавам дискусията.
|
|
18.08.2008, 11:12
1. Вярно е ... докато не се оженят, след това започва да го гризе чистото любопитство, което обаче в никакъв случай не води до загуба на любов спрямо единствената. Чудя се ти на какви жени си попадал, че да си изградиш такова мнение за тях. И въобще доста мъже в БГ се чудя на какви жени попадат. А какво ще стане ако 100-те лева вместо за добавки, за храна ги дадеш? |
|
|
|
18.08.2008, 11:18
Абсолютизирате. Я, сега да се изкажа |
|
|
18.08.2008, 11:26
АХхахахаах евалата батка. И аз наскоро го проумях You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’ |
|
|
18.08.2008, 11:27
Няма що - до “голяма“ “истина“ сте стигнали:) Я, сега да се изкажа |
|
|
18.08.2008, 11:32
През 2006г в институт на БАН и по-точно в Отдел по Приложен Анализ на Любовните Аспекти(ОПАЛА), след проведено диодно изследване на мъжки и женски лимони, чрез подаване на високо напрежение към костилките им, учените установили, че жените са мръсници, а мъжете не им отстъпват по нищо. В крайна сметка, въпреки резултатите от изследването, учените от ОПАЛА към БАН, препоръчват редовна консумация на плодове, които са богати на витамин Ц.
|
|
|
18.08.2008, 11:34
DiscoveryCold, като те грабнат ей сега всички представителки на нежния пол и незнам къде ще се криеш По-добре як и тъп, отколкото яко тъп!!! |
|
18.08.2008, 11:47
Това с обобщаването нещо не ми хареса, защото хората не се отличават само по полов признак. Но тъжното е, че съм забелязал как за доста мъже е наистина вярно.. Което не значи, че вече няма истински мъже де, просто модата на емоционалността се налага твърде масово. “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline |
|
|
|
18.08.2008, 13:45
Тъй си е, и както писах по-горе - за категорията “прелъстен и изоставен“. Горките |
|
|
18.08.2008, 13:49
Говорите за чувство което всеки разбира и изпитва по различен начин към различен тип хора. Гледайте да не се изпокарате много. Practice makes perfect. |
|
|
18.08.2008, 14:20
“Лююбовтаа е пооо-силна от всичкоо...“ А това за консумацията и изоставането..имам една 2 кг-ва гиричка в нас,а се е опитала някоя да ми прави номерца,а съм и направил главата плоска.
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel “To secure peace is to prepare for war” |
|
|
18.08.2008, 14:31
Истината е, че жените са много по-силни от нас. Не защото са по-умни или по-кадърни, а защото това им е природно зададено. Просто много неща при тях се получават по по-различен и по-лесен начин. Това им дава много повече свобода, възможности, сигурност, опит..Животът има много по-малки изисквания към жената - никой не иска от нея да бъде силна, да изкарва добри пари, да има кола, да осигури жилище, да контролира емоциите си, да бъде водеща фигура във връзката... Все неща, за които имам чувството, че повечето жени си мислят, че мъжете трябва да притежават и да могат по default, само, защото са мъже. Животът иска от жената долу-горе само да изглежда добре, да се усмихва и да мирише хубаво, поне като минимум, за да може да се нарече жена и да бъде приета като жена. Така, че ние може да си говорим и да им говорим каквото си искаме, те никога няма да се съгласят. Защото това ще означава повече усилия и компромиси от тяхна страна. И отдалечаване от позицията, в която се наслаждават на облагите от властта, която имат над нас, и си разиграват коня както си искат. Ние ще си ядем малко, скъпи и кисели лимони, а те ще циврят, че градината им е тясна. И така до глобалното затопляне, завръщането на “Мелодия на годината“, и деня, в който гейовете завземат света.. |
|
|
18.08.2008, 14:43
Ама кой ти казва да пазиш миналото?! |
|
|
18.08.2008, 14:43
Всичко е за употреба и злоупотреба в тоя живот.
|