Пъпчици по бедрата
|
|
15.04.2008, 23:05
Здравейте, откатко правя кардио започнаха да се появяват некфи червени пъпчици по бедрата ми, вчера се появиха 4-5 и на прасците.Задължително си взимам душ след кардио, но минават поне 30мин.Идва лятото,а аз не искам да се разкарвам с такива крака.
По-здрави. “Risk! Risk anything! Care no more for the opinions of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. Face the truth”.—
|
|
|
16.04.2008, 15:07
Здрасти!
Аз
|
|
|
16.04.2008, 21:56
Да, сигурен съм.Пъпчиците са с връх малки и като се стиснат излиза нещо бяло. “Risk! Risk anything! Care no more for the opinions of others, for those voices. Do the hardest thing on earth for you. Act for yourself. Face the truth”.—
|
|
|
05.06.2008, 00:05
еми и при мен го има това. поне до колкото забелязах е от изпотяването и праха,мръсотията. просто порите се запушват , зачервява се, и се получава нещо подобно като пъпки на лицето |
|
|
05.06.2008, 09:50
Прилича на Стафилокок. Но по-скоро е на хигиенна основа, при положение и че спортът е замесен тук. Значи - щателен тоалет с антибактериален сапун, пране на всичко на 60 градуса, ако се налага - дори гладене с гореща ютия и естествено, индивидуални кърпи, хавлии и така нататък. Я, сега да се изкажа
|
|
|
16.06.2008, 18:28
Незабравяйте хигиената на самата фитнес зала и уредите в нея. Ползват се от много хора които също се потят Controlled Labs
|
|
|
17.06.2008, 07:37
Оппределено хигиената на залата и изпотяването са фактори, НО трябва да се има предвид и храненето ... определени храни или групи храни, които може да са причина за тези обриви наред с останалите два фактора! http://WWW.SILABG.COM
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
|