|
|
|
Дата: 07.06.2008
|
последното ти твърдение ми хареса.Прави че това е серизонен стимул за много хора.Аз винаги съм бил доста здрав ,но няколко ходини се чувствах много злс спрях да тренирам и сега виждам че другите доста са дръпнали така че и при мене присъства вече това чувство че може би не изглеждам чак толкова добре.Сега не се чувствам перфектно но по-добре и съм решил този път каквото и да става да тренирам Смятам че ще постигна резултата.Иначе аз се стремя към оформеня фигура ,не искал да ставм обемист .
Тъй като имаш повече опит от мен какво ще кажеш за следната програма.По натоварена е но сега лятото ще имам време и бих могъл да я изпълнявам:
Понеделник- Гърди и рамо(но не на макс)
вторник- Гръб
сряда - rest
четвъртък- ръце
петък - рамо и гърди(но не на макс)
Събота - гръб и ръце
втората тренировка за дадена мускулна група няма да бъде правена на макс за да имам досттъчно сила да направя пълноценна тренировка за тази мускулна група в определения ден за нея .Даже сега в съзнанието ми се върти варианта примерно 1-ния ден да правя тренировка за маса ,а втория ден в седмицата когато тренирам пак тази М група да правя за релеф.чудно ми е при този вариант какво ще се получи
|
|
|
|
|
|
Дата: 18.04.2007
От: България, Плевен
|
В тази тренировка бицепса работи 3 пъти (2 пряко 1 път непряко), а трицепса 4(2пъти пряко 2 непряко)..С това напредък не очаквай в ръцете..
Every hard workout is one step closer to your goal!
|
|
|
|
|
|
|
за трицепса непрякото натоварване е при тренировка за гърдите,но натоварването не е чак толкова акцентирано върху рацете че да пречи.Пак и то няма как да се избегне ,за непряката тренировка в/у бицепса не знам кое имаш предвид .А ако се правят упражненията правилно натоварването може да пада почти само върху желата група .....тъй че непреките натоварвания върху другите мускулни хрупи могат да се избегнат или да се намалят до минимум
|
|
|
|
|
|
Дата: 25.01.2008
|
Няма смисъл от тренировка, ако не е на макс . Веднъж в седмицата ама кат охората да е да са измъчиш и да имаш мускулна треска. Останалото “не на макс“... вятър работа според мен 
|
|
|
|
|
|
|
не мисля че е вятър работа.Всяка тренировка е плюс.Пък и ти да отидеш да направиш няколко серии мускула пак се пълни с кръв ,пак се изразходва енергия и когато се прибереш и хапнеш тази енергия отива за направята на мускулни влакна тъй че няма излишна тренировка....
|
|
|
|
|
|
|
Ок, щом немога да те убедя карай на сляпо - след два-три месеца ще разбереш къде е истината...
|
|
|
|
|
|
Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
|
Виж,помисли малко,да носиш бурканите от село също пълни трапеца ти с кръв,но няма да порастне.Имаш нужда от нестандартни и по-тежки натоварвания за да се адаптира тялото ти към тях.Това е възможно най-простото обяснение,което знам.
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way
“To secure peace is to prepare for war”
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
Дата: 17.07.2006
|
pavlinito - 15.06.2008, 21:26 не мисля че е вятър работа.Всяка тренировка е плюс.Пък и ти да отидеш да направиш няколко серии мускула пак се пълни с кръв ,пак се изразходва енергия и когато се прибереш и хапнеш тази енергия отива за направята на мускулни влакна тъй че няма излишна тренировка....
Мускула не расте от пълнене с кръв. Разхода на енергия е нежелателен, когато се цели покачване на тегло/размери, именно защото енергията от хапването няма да отиде за “направа“ на мускулни влакна, а първо ще се разходва за възстановяване от натоварването. Аз също съм на принципа, че всяка тренировка е плюс, но моите цели са много различни от твоите. Само че ти целиш обем и размери - това с много тренировки не става, става с малко тренировки.
“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline
“It is not worth an intelligent man’s time to be in the majority. By definition, there are already enough people to do that.“ G. H. Hardy
|
|
|
|
|
|
|
G33K - 15.06.2008, 22:42 pavlinito - 15.06.2008, 21:26 Само че ти целиш обем и размери - това с много тренировки не става, става с малко тренировки.
Хаха,това изказване много ми хареса. 
Гийк,посвети ме в твоите тренировъчни методи и цели,защото подучувам оттук,оттам за някакви олимпийски вдигания,изхвърляния или както там се казва.А дневник нямаш. :(
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
Краткосрочна цел е да преборя една 95-96 килограмова маймуна с 2 пъти повече стаж в борбата А метода е - 2 пъти на ден, яко. От 2-3 месеца теглото ми се движи +/- 1 кг, в зависимост от това колко съм вечерял. Въпреки, че като цяло ям доста повече от необходимото. От това по-добро доказателство, че с много тренировки размери не се качват не знам 
“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline
“It is not worth an intelligent man’s time to be in the majority. By definition, there are already enough people to do that.“ G. H. Hardy
|
|
|
|
|
|
|
Аха...хубава цел,дано я постигнеш,но аз 4 лв всеки ден за фитнес не давам! 
ПС:Ако можеш да победиш 90 килограмова маймуна...няма ли ти самият да се превърнеш в такава? 
Моят Дневник
|
|
|
|
|
|
|
не целите ми не са да качвам маса,смисъл искам да качвам само мускулна маса и да стана релефен,не искам да съм мазен направо се гнуся от мазнината аз не бих могъл да се гледам ако стана такъв.Искам да изглеждам ей така...на снимката ще видите...
Ако знаете как се постига този ефект,моля кажете ,защото няма смисъл да се надумваме.Ако кажете че този релеф се постига с веднъж на седмица веднъж ще ходя ,ако кажете че по 10 пъти трябва да ходя по толкова ще ходя ....но определено искам да изглеждам така.....
Прикрепени изображения
Натиснете върху миниатюрата, за да видите целия размер на изображението
|
|
|
|
|
|
|
По тази снимка не може да се изкаже категорично мнение за физиката на човека (защото реално липсва около 90% от физиката - гръб и крака). Но ако приемем, че всичко е на нивото на показаното - това са си 3 (може би и повече) години усърдна работа в залата. Засега спокойно можеш да започнеш с 3 пъти, с времето да стигнеш 4. Междувременно можеш да почетеш по въпроса за тренирането, има много методики, схеми и т.н.Но за такова количество подкожни мазнини ще трябва и от хранене да се поинтересуваш, защото само с тренировки трудно ще го постигнеш. Абе като цяло - яко работа те чака, така че започвай 
|
|
|
|
|
|
|
сега ще ти покажа снимката на гърба.....
Иначе сега точно в момента съм написал в търсачката “релеф“ и гледам темите .ще си направя една хубава снимка и ако можете да ми кажете как и колко време да тренирам седмично .сега лятото не ми пречи тренировките да са и по натоварени .....
това е едно приятелче ,просто няма как да го чуя за да и обясни точно как е постигнал това затова реших да попитам вас .. 
знам че тренира о 2 години и половина и беше ми казал че зимата трупа маса я пролетта и лятото мисля че започва диета да се изчисти..Дали тренировките му за маса и за изчистване са различни не знам
Ако знаете в каква методика треябва да се тренира за това тяло казвайте и да почвам .... 
Прикрепени изображения
Натиснете върху миниатюрата, за да видите целия размер на изображението
|
|
|
|
|
|
|
момчета днес правих квото ми бяхте казали
правих набирания 3 сериики ,щото после се поизморих
правих чукчета 4 серии
мъртва тяга 4
скрепец зад врат 4
оба4е много ми се измори предмишницата ,това нормално ли е .Питам щото все се притеснявам да правя нещата грешно
толкос ми се измори че последните серии едвам държах щангата......
|
|
|
|
|
|
|
Нормално е.Вече от тази тренировка може да очакваш напредък.За предмишниците да ти кажа, когато правиш тяга/ме4ка/гребане може да ползваш фитили с цел по стабилен хват, но по-добре започвай да тренираш предмишница и ще наваксаш.От здравата предмишница ще имаш доста облаги 
|
|
|
|
|
|
|
един приятел беше ми дал един ринг да помпам предмишница ,много готино някво седиш пред компа и помпаш
ама я изгубих някъде ,трябва да си намеря отнякъде
ина4е днес понатоварих гърба ама искам още ...не правя с чак много големи тежести гръб ама не бих казал и с много малко
чукчетата с 60 ги правя
тягата със 70 защото предмишниците ми бяха много изморени и не биха могли да задържат по голяма тежест
скрепеца зад врат 50 правя някъде
според теб защо не съм усетил чак такова натоварване ,дали отново техниката не ми куца нещо ??
|
|
|
|
|
|
Дата: 12.02.2008
От: Sofia
|
Какво натоварване, изчакай до утре сутринта и ако не усетош никаква мускулна треска в гърба, тогава може да имаш поводи за притеснение.
|
|
|
|
|
|
Дата: 31.03.2008
|
Защо не си направиш дневник вместо да пишеш тук тренировките си ?Такак хората ще могат да т дават съвети,не мен лично ми помогна ужасно много.
|
|
|
|
|
|
|
щото дневника ми не разбира от фитнес пак момчетата тук разбират.....
|
|
|
|
|
|
Дата: 07.02.2006
От: Бургас
|
хихихихиихихихихи
има специален раздел за дневници - втория от горе надолу!! 
изобщо не ги чувам нещата
|
|
|