|
Днес съм доволен от тренировката...
клекове - 4-5 серии, обаче не се постарах с тежестта- още спях и ме мързеше, последната серия беше в суперсерия с пулоувър щото забравих преди това да го правя на суперсерии с пулоувъра
след това лег-преси 60-90-120 кила(брей, то било лесно бе)
след това мислих да правя бедрено разгъване и сгъване но викам, заеби, разгъване не ми се правеше, а и надали щеше да има мн смисъл от него, а сгъване още ме боли задната част на бедрото от тягата в сряда
и минах към рамото, легнах на бедрата и разтварях яко, за задно рамо,но само 2 серии, след това направих онова зад кръст дето е, то го усетих доволно но по едно време лявата ръка почна да ме боли странно и то доста повече от дясната не знам защо
след това направих 3 серии арнолд преси, много съм доволен о тях, макар че на последната серия за малко щях да се осера защото не очаквах да са ми тежки килата и почнах рязко и килнах леко с лявата ръка, но после почнах бавно и плавно и стана работата,
след това направих военни преси и се накефих максимално...
опитах се да направя молитва на скрипец, но ме беше срам да го правя коленичил на земята, и се опитах да го направя на скрипеца но не успях да фиксирам краката и не стана затова направих 1 суперсерия лег, с вдигане на краката от вис, но бях изморен и нервиран и си бегах
усещам някаква болка в дясната страна на кръста, особено като се навеждам и изправям, нерв ще да е!
Прекалено много ме кефят тея военни преси, затова търся начин да избича рамото два пъти на седмица
и така ще стане независимо от какво, може единия път да е по леко другия по тежко, но ще е 2 пъти на седмица,
може би понеделник с гърдите да правя предно и средно, сряда задно, петък цялото рамо..но ще го измислим...
другото което е, чудя се дали да не преместя трапеца при рамото, сряда правя тяга и не правя трапец, но ако преместя трапеца петъка...ще видим...
Сутринта макарони...после ориз ще ям...и вечерта може би мюсли..и това ще го измисля...дано ми е ок кръста и дано утре не ме болят краката, защото неделя мисля да поритам с приятели, вече не карам изобщо колело, и водя заседнал живот и добре ще ми дойде, защото само тренировката ме разнообразява, това е за днес
|