|
Здравейте! Обръщам се към вас с надеждата да ми помогнете да си направя хранителен режим, защото досега не съм имал и незнам как точно да го изготвя! Целта ми е да покача мускулна маса, защото както се казва съм “кожа и кости”!
Ето личните ми данни:
-ръст - 184-5см
-тегло - 70-71кг
-възраст - 17 години(след месец 18)
-гръдна обиколка - 100см(като съм поел дълбоко въздух) - 94(Отпуснат)
-талия - 84см
-ханш - 92-93см
-обиколки на китка и глезен - китка-18.5см, глезен-24см
-спортувате ли (ако да, то какво, колко често, с каква интензивност)- по принцип ходя на фитнес, но иначе тичам от време на време.
-спазали ли сте досега хранителни режими - не
-имате ли моментни, хронични заболявания или предразположеност към такива - намериха ми дискова херния(не съм сигурен за името, но ми казаха да внимавам с кръста)
-в какво се състои работата Ви (активно физически натоварена ли е или се занимавате с интелектуален труд) - ученик съм
-одобрявате ли употребата на спортни добавки (ще употребявате ли и какви ще ползвате) - НЕ, предпочитам да се храня отколкото да взимам каквото и да било, дори и протеин. Не пия такива неща, страх ме е да не ми навреди на здравето!
-какви препарати сте ползвали (как оценявате ефекта им) - никакви
-каква сума сте готови да отделите за хранене и спортни добавки за месец - Ами, доста съм зле финансово, но ще се постарая в рамките на 30-40 лева. На някои може и да им е смешно, но има хора, които нямат никакви пари( като мен) ;(
-употребявате ли (употребявали ли сте) стероиди и други хормонални препарати (вкл. Инсулин)- НЕ
-желаете да понижите подкожните мазнини, да покачите мускулна маса или да оформите (преформирате) тялото си (с колко и за колко време, желаете ли траен ефект) - Искам траен ефект, покачване на мускулна маса и изгаряне на мазнините по бедрата защото там мисля че са най-много!
Ще ви бъда много благодарен, ако ми помогнете! Незнам нищо за правилното хранене, но съм готов да науча от вас! Помогнете, защото започвам да се отчайвам!
БЛАГОДАРЯ!
|