Как да смъкна малко маса от краката?
|
20.06.2008, 23:23
kajete molq vi kak da smukna malko masa ot krakata na 15 godini sum po4ti 16 77-78 kg sum na 1.80 viso4ina bedroto mi e 58 bicepsa 36.5 praseca 38 grudniq ko6 103 treniram ot 4-5 meseca dali po natam 6te se opravi si4ko |
|
|
|
20.06.2008, 23:39
и аз съм така,краката са ми доста големички.Ама такава ти е структурата ве братле ,ако крака ти изглжда по голям ,то е защото ти е по-голям кокъла не за друго, а това не се коригира. |
|
|
20.06.2008, 23:49
1.Ох,боже....краката ти изглеждат големи,защото всичко останало ти е малко!!!
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
20.06.2008, 23:54
a moje li da mi kajete su6to kak da ka4a nali masa po drugite 4asti togava 6tom ne trqbva da gora da ka4vam primerno do 85 i posle za relef ? : ) taka dali stava |
|
|
|
21.06.2008, 00:00
аве братле ти си на 15 години.Ходи да тренираш нещо ,стига с тос фитнес .Има много по-забавни спортове .Ходи да правиш нещо с бягане да ти се разширят дробовете ,гърдите да ти се стегнат краката.Когато станеш на 16 17 години почни фитнес ,сега си още малък и можеш да пробиеш още в някой спорт.... |
|
|
21.06.2008, 00:56
Ако е ген не мое се направи много ... сори ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
|
21.06.2008, 00:56
Първо прочети правилата на форума,пиши на български и няма нищо лошо в това да имаш големи крака. |
|
|
21.06.2008, 01:11
Не бях видял мерката...58 см? Ти жена ли си,това крак ли го наричаш? Напоследък забелязвам,че се увеличава тенденцията хората да си сравняват бедрата с ръцете… Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
|
21.06.2008, 01:15
Ти па ебати и съвета му даде. Нека да тренира фитнес, тоя форум за какво е? Оттам нататък аз при крака 66-67 съм много доволен а сега при 62 са ми доста релефни и съм много доволен, ама даже ми се струват МАЛКИ. Иначе съм 181 см, 79 кг. Без да съм го целял, само от кардиото смъкнах от 66 на 62, така че ако искаш да си изгориш краката, колкото и тъпо да звучи, товари ги с кардио и даже и да не направиш релеф, краката ще ги прецакаш, щом това искаш. Лично моето мнение е обаче, че при данните дадени от този начинаещ, крак от 60 см би бил перфектен, тоест дори повечо от това което е. Както казах, на 62 см са ми най-релефни в живота ми краката, но не съм привърженик на малите обеми с ми се искаше да ги запазя в добра форма поне на 64 см. Както и да е. Моята фитнес галерия - http://www.bb-team.org/gallery/114484/ |
|
|
21.06.2008, 10:07
Пич ... пиши на кирилица , живееш в България ! Сега по темата за краката ... По принцип кракат са ДОСТА големи и е нормално да са по-едри от останалите ти крайници ... Погледни някоя снимка на Ronnie Coleman или на някой друг bodybuilder и просто виж за какво си говорим . Ако толкова чак ти пречи това , тренирай горната половина от тялото по-тежко , а за краката сложи якоя по-лека тренировка , че да не е после да кажеш , че са ти малки и готово . |
|
21.06.2008, 22:16
DeadManWalking
Дата: 27.12.2007
Напоследък забелязвам,че се увеличава тенденцията хората да си сравняват бедрата с ръцете… If you wanna be big,you got to be a pig.
Моят Дневник
|
|
|
21.06.2008, 22:20
а мога ли да ви попитам мом4ета дали мога да тренирам краката за релеф и другото за маса ? |
|
|
|
21.06.2008, 22:42
Краката си ги тренирай с повече повторения, и изолирани упражнения и виж как ти вървят всичко е индивидуално, аз моите крака ги орефевих с аеробни тренировки (както и цялото тяло), 2 комплексни упражнения + 3 изолиращи за гърди и гръб.
|
|
22.06.2008, 15:23
Така значи а? След 3-4 години 110-115 кила като си на 18-19? То ако към това се стремиш, ти на 24 ще си 130-140 кила бе момче и определено няма да си релефен. Ако наистина докараш до 110-115 кила, или ще си ползвал доста стероиди или си ял прекалено много. Само дето доста хора забравят, че колкото повече ядеш и качваш килограмите, толкова повече организмът привиква към големи количества храна и най-вече трудните за усвояване и изгаряне мазнини (мастните депа на клетките се увеличават). Затова после диети, гладуване, дори и най-добрата фитнес програма и режим за сваляне трудно ще ти помогнат. Или ако го направят ще е за кратко. Тъй че не се изхвърляй и си тренирай нормално и спокойно - 90 кг е предостатъчно на 18-19 години.
Поздрави, та по-здрави… А кога по-умни? На 70!? |
|
|
|
22.06.2008, 19:18
Абе...хора… :( Какви глупости ми говориш,тренирай си за горна част,какво ти пречат (малките) краката? Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
|
22.06.2008, 20:22
имам едно малко въпросче.Не знам дали точно това е правилната тема ,но ще попитам.Какъв би бил резултата ако да кажем искаш да наблегнеш върху някоя мускулна група и започнеш да я тренираш по 2 пъти седмично .И да кажем 1-вата тренировка за тази мускулна група тренираш с упражнения ,които са по-скоро за маса ,а втория ден упражнения които са по-скоро за очертаване на мускула,тоест за релеф???
|
|
|
22.06.2008, 20:58
Не,не е вярно,че “няма да можеш да се възстановиш”.Не приемай всичко буквално,но е вярно следното.Няма упражнения за релеф,има методики,които са излишни,всичко е в храненето.
А ако тренираш една и съща група повече от веднъж седмично има два варианта - по-добри резултати или застой.Немога да ти кажа със сигурност кое от двете ще настъпи. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
|
22.06.2008, 21:44
за храненето съм съгласен ,но не мисля че има упражнения които оформят мускула и които го правят по обемен.Примерно когато правя лег с тесен хват и френско усещам как ми се помпи трицепсовия мускул, а когато правя скрепец усещам как ми се цепи повече.
така правя гръб рамо и гърди по два пъти седмично,а тренирайки гърба и гърдите повече ,аз натоварвам по интензивно и ръцете през седмицата.
|
|
|
22.06.2008, 22:44
Ти сериозно ли? Егати..аз нищо не усещам. Превантивни мерки?Много хранене,много почивка и да теглиш ехтибар по цял ден. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
|
22.06.2008, 23:48
скрепеца нацепса ,определено нацепса докато като правя упр с лостове(тесен хват ,френско)някво си усещам после ръцете по пътни.
|
|
09.07.2008, 16:11
Хаха по тая логика бягах 3 пъти на седмица по 30 обиколки на стадиона цяла година - бях станал спец в дългото и бавно бягане.
Моите крака също са големи, но аз съм тренирал футбол. Да питам автора, футбол тренираш ли ? Много здрави ти стават краката, и ако не тренираш другите части, няма да е красива гледка. |
|
|
|
15.07.2008, 23:56
ава
|
|
16.07.2008, 09:04
Не си разбрал поста ми правилно. Стана година и половина откакто бягам по 3 пъти на седмица ->по 20-30 обиколки, зависи от настроението , умората, времето на бягане и така нататък. Колкото до меренето - да наистина смъкнах немалко мускулна маса от гърба, затова намалих скоростта на бягане и увеличих времето на бягане. Та тая работа да се надяваш да се разшириш само и единствено с бягане, по-добре я оставете. Мое лично мнение, щото при мене не проработи, а както казах 1 година преди това съм тренирал и футобл. Между другото и аз съм тренирал тенис, още няма кой да ми хване лифтирания сервис. Но просто не го броя, защото не ни подготвяха добре физически. |
|
|
|
16.07.2008, 13:17
мНОГО си сбърак трябва се намали обема и да се дигне интензивноста за да се гори по малко мазнина ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
16.07.2008, 13:44
Ъъ нещо не разбрах поста. Трябва да намаля обема и да вдигна интезивността за да горя по-малко мазнина? Е, моята цел е да горя мазнини, не мускули. Но мисълта ми е че с бягане се сваля от цялото тяло, не само от корем, крака, и т.н. Така че това с разширяването чрез бягане, не я вярвам ... |
|
|
|
16.07.2008, 17:46
Грешка на езика .. сори по малак обем и по голяма интензивност и ще гориш яко мазнини и много малко мусколи ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
|
16.07.2008, 19:04
А по ли е добре някое фитнес-недоразумение, с каквито са пулни фитнес залите - огромна горна част и закърнели краченца???!!!!Повръща ми се от такива!! Я, сега да се изкажа
|
|
|
16.07.2008, 19:59
доста трудно се правят големи крака все пак са наи-голямата мускулна група !! ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
16.07.2008, 20:30
Не и ако обичаш футбол. Адски неусетно ги правиш. А за бягането - сигурен ли си в това което казваш ? Не че нещо, ама не ми е много голям гърба и не искам да го свалям, а си продължавам да бягам, и мисля да опитам това което ми казваш. |
|
|
|
16.07.2008, 22:47
да мое питаш и други ... абе аз говора за големи масивни крака ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!! |
|
16.07.2008, 23:50
Мдаммм, от бягане и каране на колело за един месец краката ми станаха доста добре. А никога не съм тренирал краката в залата! |
|