Какви протеини да заместят 1-2 яденета в НВД?
|
18.06.2008, 20:02
Здравейте, значи от скоро съм на НВД и искам да заменя 1-2 хранения с хранителни добавки. Т.е. идеята ми е да си взема някакви такива, които да съдържат минимално количество въглехидрати и мазнини. Какво точно да търся? Отделно взимам Йохимбе и Л-Карнитин. А какво ще стане ако 100-те лева вместо за добавки, за храна ги дадеш? |
|
|
|
18.06.2008, 20:28
ми примерно Calcium Caseinate, EggWhite Protein на nowfoods |
|
|
18.06.2008, 21:08
Ако имаш финансова възможност според мен удачен избор е продукта Синтра 6 на БСН, комлексен протеин съчетаващ както бърза така и сравнително бавна компонента. |
|
|
18.06.2008, 21:52
Синтата не е подходяща за тези цели.Моят избор би бил Синтракс-Нектар-0 мазнини и въглехидрати.НО качеството естествено си има цена Пърдя във фитнеса! |
|
|
18.06.2008, 22:41
Вземи си някоя протеинова матрица. |
|
18.06.2008, 23:43
Matrix 5.0 - Syntrax gorichka.bg |
|
|
|
19.06.2008, 06:45
Момчета той иска с ниско съдържание на въглехидрати, матриците не са най-удачния варянт ! |
|
19.06.2008, 11:12
Мерси много за отговорите. Ясно че трябва да бъде или яйчен протеин или казеин. За соев не знам, четох че растителните били вредни. Днес си взех PowerBar Protein Plus 92% протеин, като въглехидратите във всички дози за деня са общо 0.4 а мазнините 0.9. Дано това да ми свърши работа. А какво ще стане ако 100-те лева вместо за добавки, за храна ги дадеш? |
|
|
|
20.06.2008, 11:56
Моят въпрос е сходен към този в темата и би бил полезен. Ако трябва да се разпределят две дози казеин протеин на два приема за един ден, кога трябв да са те? Единият ще е късно вечерта преди лягане, а другия? Кога е най - подходящо? Train Insane… |
|
|
20.06.2008, 12:12
Когато на теб ще ти е най-удобно. Примерно ако се храниш 5 - 6 пъти в деня можеш и като втора закуска, следобедна закуска, използвай го най-добре като заместител на междинно хранене(ако мога така да го нарека този тип). |
|
|
21.06.2008, 00:32
Другият да е някъде между храненията, може би следобед.... Reality is wrong, dreams are real! |
|
|
21.06.2008, 00:47
Защо с протеин, а не с meal replacement. Нещо като Myoplex или Met-Rx. А ако въглихедратите са ти изчислени и ти трябва протеин да запълниш нуждата от белтъчини тогава пробвай някоя матрица. “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
|
21.06.2008, 07:06
Няма “прахче“ на пазара, което да ми замести 1 хранене, а и си мисля, че 90% от ползващите MRP само се лъжат по този начин (л.м.) Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
21.06.2008, 11:08
Аз съм експериментирал с MRP-та известно време и стигнах много далече - до мнението на emzo. |
|
|
21.06.2008, 11:13
Може да вземеш един от тези два протеина : Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
21.06.2008, 11:39
Нямах предвид само на прахчета да кара, а ако му се наложи да замести някое ядене временно. Естествено, то не може да замести пълноценно някое ядене, но ... Все пак момчето пита с какво да замести 1-2 хранения, а според мен, ако държи да ги замести с добавки най-удачно е или MRP или някоя протеинова матрица, може и с казейн или яйчен, но все пак зависи за какво ядене става въпрос. “Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein |
|
|
21.06.2008, 14:00
Скоро и аз ще преминавам на НВД и приема ми е към 210г протеин на ден, като 60 мисля да си ги добавям от протеинова пудра, това удачен вариант ли е, нали си е все протеин, дайте и някой линк за протеин, който ще ми свърши работа до 100 лева. НЕАДЕКВАТЕН |
|
21.06.2008, 23:13
Значи в момента го карам така - ядене, ядене, протеин, ядене, протеин, ядене. Гледам да ям на всеки 2-3 часа. Тренировките ми са задължително сутрин на гладно, като силовите основно ги правя за да не губя много мускул. (затова може би ще отнеса критики) Чувствам се добре и започвам да ставам все по-доволен от режима ми А какво ще стане ако 100-те лева вместо за добавки, за храна ги дадеш? |
|
|
|
23.06.2008, 19:08
В книжката, която наскоро четох, също много препоръчваха тренировката на гладно, защото през вечерта гликогеновите запаси били изпразнени=> по-бързо започват да се горят мазнини, метаболизмът е засилен и също така има повишено отделяне на хормон на растежа... най-важното е след това да успееш качествено да се възстановиш с ядене, добавки и почивката Едит: Видях, че протеина е матрица и все пак, поддържам мнението си, че след тренировката е по-добре него “Man is a goal-seeking animal. His life only has meaning if he is reaching out and striving for his goals.“ -Aristotle |
|
23.06.2008, 19:44
Искам да си спазвам границите на въглехидратите, гледам да не минавам 50гр на ден (75кг съм в момента, т.е да съм под 1гр на тегло на ден). Основно наблягам на белтъчините и мазнините Не-по-темата: как човек трябва да си спазва диетите, като винаги ще се намери някоя готина съседка, която готви добре ...?! А какво ще стане ако 100-те лева вместо за добавки, за храна ги дадеш? |
|
|
|
23.06.2008, 20:53
No_WaY, май мога да предположа каква книжка си чел. Fittipaldi, няма проблем да си държиш въглехидратите на това количество. Гледай да ги хапваш следтренировъчно, другите хранения могат спокойно да са ти белтъчини+мазнини. My hands may be rough, but I look better than you do naked! |
|
23.06.2008, 20:59
Всъщност гледам да ги хапвам сутрин ... най-късно ранния следобед. Вечерно време наблягам на протеина, яйцата и месцето. Т.е. - да, следтренировъчно се падат А какво ще стане ако 100-те лева вместо за добавки, за храна ги дадеш? |
|