Храна на плажа…? 

Дата: 22.03.2007
От: Варна
24.06.2008, 13:22

Кажете каква храна ядете на плажа? В какво я носите...? Че в тая жега, ако се налага да си носиш храна докато си на плаж - вярвам ще стане на манджа :/ А ако се налага да ядеш и през 2 - 3 часа - просто няма как, за 1 час какъв плаж ще стане?!

Дяволът е в детайлите!

Дата: 17.07.2006
24.06.2008, 13:32

Моето решение на проблема - закусваш, отиваш на плаж, седиш колкото ти е кеф и след това отиваш да обядваш. Да ти се “налага” да се храниш през 2-3 часа е абсолютно невъзможно. По-скоро ти си налагаш wink Затова, най-добре без прекалено вманиачаване, прави си плажа ако искаш и 5 часа, и се храни преди и след него..то и без това в тия жеги не е като да умира човек от глад. Иначе има разни хладилни чанти там, но е доста крайно да си носиш специално ядене на плаж в тях. Виж, за бира са идеални smile

“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.” Pavel Tsatsouline

Дата: 08.02.2005
24.06.2008, 14:06

Взимаш си един стабилен сандвич. И евентуално мед, ако си на ввд и готово.

Правило н.1, никаква купешка храна около плажа. Н.2 не стой повече от 3 часа на плажа като времето е жежко и задължително не между 12 и 15 часа. Много хора си мислят, че нищо им няма до първите топлинни, свлънчеви удъри или проблеми с кожата.

- “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...”
- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.”
- Ако се питаш, защо България е на това дередже - просто се вгледай по-внимателно в себе си.
- За да съществува, човек има нужда от баланс.
- За мен

Дата: 11.07.2004
От: Стара Загора
24.06.2008, 14:17

Aбе вие луди ли сте и на плажа ще ми спазвате режим тип хапване на 2 часа, кефете се на слънцето и морето и правете, както GEEK ви е казал.

On a vacation smile

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.

Дата: 07.09.2007
От: BG
24.06.2008, 14:24

Аз направих първия плаж в неделя на басейна на Дианабад - яко фраш......естествено яко фреш и с кебапчета и пържени картофи, обаче кака ви вече не само, че не се изкушава, ами и леко гадно й става, като види такива храни. Аз лично си носех 2-3 зелени ябълки и малко пълнозърнести блокчета. Минералната вода в огромно количество е строго задължителна:)

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 02.09.2004
От: София
24.06.2008, 15:22

Специално за Дианабад ако си заделите 5-6-7лв за храна нямате никакъв проблем. Неделята и аз бях там и преядох с пилешки шишчета,кюфтета,салати,картофи,отделно си взимате един шейкър с протеин и по някое време слагате малко вода,раздрусвате и пиете smile

(__/) E V I L
(=’.’=) B U N N Y
(")_(") R A B B I T

Дата: 26.01.2008
24.06.2008, 15:31

За водата няма проблем от морето нали grin
Аз смятах да питам отделно за един продукт който често взимам на даскало но тъй като става и за плаж да питам-относно плодово мляко фибела 500 мл. 3.2 гр протеин 9,6гр. въглехидрати и нз колко мазнини малко бяха. ДОбре ли е и наистина ли го има този протеин? Защото ако е истина 5Х3,2=16 гр. протеин което в сравнение с другата храна по бутките е страхотно smile

24.06.2008, 15:31

Нещо не схванах, вие басейните за плаж ли ги водите...? Защото аз говоря за морета, а на море да се отиде без храна не е най-препоръчителното. В смисъл, че не трябва да се претъпква и яде много, но е задължително да се приемат някакви калории. Поне ако обичате да плувате де… Аз лично никога не съм се чувствал така гроги, както гокато се връщам от плажа.

- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.”
- Ако се питаш, защо България е на това дередже - просто се вгледай по-внимателно в себе си.
- За мен

Дата: 17.05.2006
24.06.2008, 16:40

Аз съм си свикнал лятото на странен хранителен режим.Странен странен то просто отсъства понякога, постоянно съм в движение , от топлото не ми се яде толкова често , предпочитам плодове и зеленчуци и наблягам на млеката остро.За плажа 1 шише айран с лед в него , 1-2 банана и 1 корни е идеално според мен.Плодовете зависят от вкуса.Другата добра комбинация е 2 банана + мляко + мед + овесени ядки = всичко пасирано в 1 шише 2литра и 2-3 голи праскови.Последния път като изкарах шишето , приятелите ми се смяха ама ми го изпиха

Дата: 10.03.2007
24.06.2008, 16:42

Ами аз като прочетох заглавието се сетих за басейн, а аз лично ако не ям 3-4 часа максимум огладнявам адски много. До 20-30 мин. ми “минава” , но все пак там не се печа само, а и плувам, което още повече усилва чувството ми на глад. Но не си нося нищо. Хапвам от там някакви пилешки шишчета както каза М15, и картофки и това е. Не съм на стриктен режим и мога да си позволя 1 от яденията ми да е такова. Btw, това с протеина е добра идея.
П.П. Другия път твоите приятели да не си поръчват от него още преди плажа smile

“Only two things are infinite,the universe and human stupidity,and I’m not sure about the former”.-Albert Einstein

Дата: 31.01.2004
От: Бургас, Варна зависи кои/коя пита
24.06.2008, 17:29

Като морски гларус smile мога да кажа, че няма проблем да си носиш храна на плажа.За мен дали съм на работа или на плажа или на излет в гората, планината, изобщо където и да е все ми е тая защото така или иначе неможе да се снабдиш с качестена храна която лично да не си приготвил по специална рецепта.Сутрин винаги си приготвям торбата с кутиите пълни с храна поне за 3-4 яденета.Ако храната е прясно сготвена не се спича за един ден, а на втория smile.

Дата: 26.01.2008
24.06.2008, 18:35
cheFo`` - 24.06.2008, 16:40

Аз съм си свикнал лятото на странен хранителен режим.Странен странен то просто отсъства понякога, постоянно съм в движение , от топлото не ми се яде толкова често , предпочитам плодове и зеленчуци и наблягам на млеката остро.За плажа 1 шише айран с лед в него , 1-2 банана и 1 корни е идеално според мен.Плодовете зависят от вкуса.Другата добра комбинация е 2 банана + мляко + мед + овесени ядки = всичко пасирано в 1 шише 2литра и 2-3 голи праскови.Последния път като изкарах шишето , приятелите ми се смяха ама ми го изпиха

Следващият път с шишето по главата grin
Смятам да пробвам този шейк звучи добре и вкусно smile
А да и не се вманиячавайте smile За кво ходите на фитнес и спазвате режими-еми като дойди лятото да изглеждате добре и да си хапвате квото искатеее smile

Дата: 31.05.2008
24.06.2008, 20:15

Тренирай упорито и постоянно цяла година, за да може на морето за няколко дена да поизгубиш форма (за тези, които не живеят по Черноморието).  Това си е като философия за мен - фитнесът не ми е целта в живота, а просто средство.  За това няма смисъл да се изхвърляте като сте на морето.  Седнете си на някое капанче - кеф ти салатка, кеф ти рибка, кеф ти мастика с айрянче - много може да се изпише.  Все пак нали сте отишли там да си прекарате приятно, а не да ви гледат като извънземни smile
Вече гларусите да кажат, кой как съчетава храненията с плажа, макар че по мое мнение тази комбинация не върви.

Поздрави, та по-здрави… А кога по-умни?  На 70!?

Дата: 22.03.2007
24.06.2008, 21:38

Ми да...това с капанчетата звучи по-удачно! Но не сам съгласна с шейкара и протеина, на тоя пек само на протеин ще стане - тя водата за пиене буквално се сварява :/ Има и варянти с хладилни чанти, но те си друсат от към пари smile

Дяволът е в детайлите!

Дата: 19.03.2007
От: BN/Варна
24.06.2008, 22:07

Аз пък не мога да разбера как ви се яде на плажа. Мен като ме напече яко слънцето и дори не ми се мисли за храна. Максимум някой плод или айрян да хапна. Не е добра идея да се товари храносмилателната система, докато човек се пържи.
Ако пък е само зради режима...животът не е само тренировки и хранене по час. Relax, човек трябва да умее да се наслаждава на малките радости. smile Никой още не се е повредил от едно изпуснато хранене.

My hands may be rough, but I look better than you do naked!
Remember, if you get away from what you fear, you get weaker. But when you move toward what you fear, you get stronger.
дневник

Дата: 03.02.2005
25.06.2008, 00:11

100 гр. ядки и много вода. Това е. От нищо друго не се нуждаете на плажа. Не сте там да ядете…

Practice makes perfect.
На хората не достига не сила, а воля.
http://www.bb-team.org/articles/2799/

Дата: 08.07.2007
25.06.2008, 00:46

Когато съм на плаж, последното нещо за което си мисля е яденето. Толкова странични мисли ми минават, че ... :"))

Дата: 02.09.2004
25.06.2008, 01:07

Въпрос на лични нужди..аз премирам от глад като отида на плаж..просто слънцето и водата изсмукват всичките ми сили и трябва да се храня през 2 часа просто за да не ми стане лошо. Далеч не го правя заради някой хр. режим или нещо подобно.

(__/) E V I L
(=’.’=) B U N N Y
(")_(") R A B B I T

Дата: 28.02.2007
26.06.2008, 15:54

Ако говорим за плажа на морето - там консумирам пиле на грил или риба из различните крайбрежни ресторантчета. Иначе и аз подкрепям изказалите се против “хранителния режим” на плажа.

What do sick Bodybuilder’s do on the loo? Drop Sets.  LOL
Фитнес галерията на Стоянчо
малко за мен

Дата: 04.03.2005
От: Burgas
27.06.2008, 11:16

100 гр фъстъчки си ям,докато се изтягам на плажа.Или в едно бурканче протеин на прах.Като му дойде времето слагам вода,разджурквам го и си го изпивам.Бързо,лесно,вкусно.

Be strong and big like a bull!!!

27.06.2008, 18:10
Стоянчо - 26.06.2008, 15:54

Ако говорим за плажа на морето - там консумирам пиле на грил или риба из различните крайбрежни ресторантчета. Иначе и аз подкрепям изказалите се против “хранителния режим” на плажа.

Миналото лято един познат лекар точно, ортопед, така се беше натровил от един крайбрежен ресторант… Заклеваше се че вече няма да вкусва. Особено опасни са мидите, даже човек от семейството ми е губел съзнание от натравяне с миди.

Аз също преди години се натрових жестоко. Истина е, че докато не ви се случи на вас няма да ви впечатли, но аз вече никога не ям в съмнителни дупки, а дори и избягвам като цяло ресторантите, освен отделни познати такива. Яко трябва да опиша чуствтото - все едно беше да съм мъртвец в съзнание… smile

- “Tвойте мускули,
не свалят теб от клон.”
- За мен