Какъв съм аз извън залата? 

Дата: 05.02.2007
09.02.2008, 00:12

Студентче, Индустриален мениджмънт - ТУ Габрово
1) Бодибилдинг
2) Жени
3) Спане

НЕ Е ВАЖНО ДА СИ ДОБЪР - ВАЖНОТО Е ДА СИ МАНИАК

Дата: 26.12.2007
09.02.2008, 14:50

Какъв съм извън залата ??  еми борец

ХРАНАТА ПРАИ БОРБАТА!!!

Дата: 12.02.2008
От: Sofia
12.02.2008, 22:57

освен фитнеса - бокс до преди няколко месеца, готвя се за кандидат-студентски изпити, дискотеки, девойки, гледам да чета книги когато имам време, задължително съм на всеки мач на ЦСКА в сектор ‘г’.

Дата: 01.07.2006
От: Благоевград
15.02.2008, 20:28

Интересите са ми свързани с право,фитнес,музика,жени. Извън залата съм свестен и печен човек

DEADLIFT

Дата: 08.01.2007
От: София
16.02.2008, 03:58

Жената, училище, жената, училище :|

Дата: 15.07.2006
18.02.2008, 22:02

Ами извън залата съм какъвто съм и вътре - озлобен, лошо гледащ и необщителен smile
Всъщност съм си добряк и който ме познава не му прави впечатление лошия ми поглед. Просто така си гледам....
Иначе съм ученик...зааа пиенето...ми кво за пиенето - не пия изобщо, но през седмица се разбивам. Тоест цяла седмица нито капка, но петъка от втората седмица се сцепвам. Така съм си решил smile. А пък за фитнеса - той си върви - на горе на долу, ама си върви. А както всички знаят ученическия живот се разделя на 2 части - през учебно време и ваканции. От учене и фитнес през седмицата рядко остава време дори за кратко излизане - петък, събота и неделя по се ядва smile. Това е в общи линии.

You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’

Дата: 12.09.2007
От: България, Кърджали Сити
21.02.2008, 13:46

Аз съм на 16години. От 12 годишен се занимавам с този спорт, като почти не съм го спирал, особено последните години.... Та дори когато съм извън залата пак мисля за нея… Това ми е начина на живот и ако немога да ходя на зала,тренирам вкъщи или ходя по лостове и успоредки.. Винаги се намира време за зала, трябва само желание.
Иначе уча в езикова гимназия, старая се да съм отличен ученик, и след време и аз да стана студент. Обичам да правя адски много неща… Излизам често с приятели, обичам да ходя по дискотеки(не съм пил от нова година)не пуша, мн рядко пия, водя здравословен начин на живот. Имам си приятелка, която много харесвам. С нея също става страшна тренировка… raspberry
Еми това е общо взето, не е всичко, но ме мързи да пиша още ... ЧАО

Всяка държава си има мафия, но само в България мафията си има държава…

Ако ме видиш да се бия с мечка в гората, не гледай, а иди да помогнеш на мечката…

Моят Дневник

Дата: 03.03.2006
01.03.2008, 01:59

Тука почти всички са младежи и общо взето при всички е едно и сьщо-училище,пиене и тук таме някой позаработва.Е при мен не е много различно.На 18 години,12ти клас.Готвя се за кандидатстудентски изпити,ходя чат пат на училище.От 14 годишен бачкам по нещо в свободното време.Последните 2 години на автомивка,пьк от скоро и в 1но радио.Малко противоположни занимания,но пьк едното интересно,другото доходно smile Иначе за залата гледам да ми остава винаги време.Поне 4,5 пьти седмично,но тази седмица сьм ходил 2 пьти а е петьк вечер и се чувствам ужасно.Това е за мен smile

Дата: 11.02.2006
12.03.2008, 03:30

Ученик съм в момента,смятам да следвам в София,без музика не мога да живея(Главно Пънк ми е в главата хаха,когато има яки концерти не може да не се посетят),футболния отбор който обичам и съм фен е Черноморец Бургас,обичам да излизаме навън и да пиеме(не съм алкохолик или не6то такова хаха,не толкова често се напивам,стремя се да водя здравословен начин на живот-никога не съм пушил през живота,нещо с което се гордея) някаде с приятели(общо взето да си прекарвам времето с готини хора,приятелите са мнгоо за мен),за жени по-малко остава време,по дискотеки рядко ходя...зала когато имам време;)

STREET PUNK!Oi!Oi!

Дата: 19.08.2007
12.03.2008, 12:09

Да се представя и аз - на 20 съм, работя като технически сътрудник в една бг- испанска проектантска фирма- харесвам си работата и след фитнеса тя е на първо място. Докато учех се занимавах с друг спорт, последната година и половина фитнеса е неизменна част от деня ми, начин на живот - общо взето се получава така - ставане, фитнес, работа, пак фитнес , готвене и после спане поради липса на сила за каквото и да е друго.Правя го защото ми харесва - чета доста по въпроса, фен съм на сайта и отделям време да го погледна почти всеки ден. Иначе когато имам свободно време или събота и неделя обожавам да пътувам, да чета, да ходя по концерти (рок и метъл предимно) отделям време на приятеля ми с когото живея и май това е smile
П.П. Виждам че всички са писали - та не пуша и никога не съм пушила, а колкото до алкохола през последната година почти не близвам - евентуално чаша червено вино на вечеря smile
Поздрави

Понякога трябва да плюеш в очите на дявола, за да разбереш, че си жив smile))

Дата: 27.12.2007
От: Сандански
21.03.2008, 20:40

На 22 години - студент в ЮЗУ гр. Благоевград. Не работя, тъй като изучавам Английски и Руски език и те изискват твърде много време.

Доскоро мислех, че съм последният трезвеник на земята, но тази тема ми вдъхна надежда, че има и други въздържатели. Не пия, не пуша, ям само “истинска” храна.
Обожавам литературата, киното, театъра и танците. Основно заради танците в продължение на четири години рядко излизах от дискотеките - беше забавно да правим шоу с приятелката ми на компанията с която сме излезнали.
От около година усещам как с времето започвам да улягам и предпочитам разходките в Бачиново ( парк ), уикенд на хижа в Пирин, пикник на поляните около Мелник, а лятото и еднодневно море в Гърция.

Лична класация:
1. Здравословен начин на живот ( фитнес + хранене ) 2. Приятелите ми 3. Семейството 4. Образование 5. Хобита

Дата: 26.02.2008
От: Варна
24.03.2008, 23:19

Приятели , Приятелката ми , ЦСКА , и се пробвам да правя пари ! Сега малко съм зает със кандидат-студенски изпити и е отвратително smile

It’s Like Throwing a Match in a Petrol Tank !

Дата: 19.06.2005
10.04.2008, 00:20

Програмистче на .NET, C#. До скоро бях сис админ в един хостинг доставчик, но тия смени ме побъркват, та си минах на 8 часов нормален работен ден. Че и приятелката, не ме търпеше вече. Иначе преди се занимавах с бойни спортове, но отмина това време.

P.S. През свободното време завършвам ТУ - София, една седмица и няколко изпита останаха!

Размисли и още нещо
Human knowledge belongs to the world!

Дата: 27.07.2007
15.05.2008, 11:39

В момента Web дизайн (още го изучавам , но време има :D ) , по принцип прекарвах доста време с приятелката , обаче поради недоразумения вече нещата не седят баш така , водя се басист и вокалист в една гаражна групичка . Също така прекарвам много време над вече застаряващата ми кола . Малко след като чукнах 18 и взех книжка , демек вече 8 месеца , тая кола ми отнема поне 4-5 часа на седмица .

Дата: 27.12.2007
От: Добрич,България
15.05.2008, 12:19

Извън залата съм бодибилдър,в залата съм пауърлифтър… Като го написах,толкова ми хареса,че си го турих в подписа. : ))

Аам..какъв съм аз...мързелив,егоист,не уча много.Ако едно момиче не ми хваща окото-ми диша въздуха...Трагедиите не ме трогват,изглеждам отвеян,разсеян съм,емоционален,обичам да влизам в спорове,импулсивен,невъздържан,понякога невъзпитан… и т.н. и т.н....конкретни въпроси ?!  cheese

Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
Was just a freight train coming your way

“To secure peace is to prepare for war”

Моят Дневник

Дата: 07.12.2007
15.05.2008, 14:10

Извън залата мисля за следващия път когато ще съм отново там хаха ученик съм 11 клас след около месец взимам книжка и както се досещате това заема голяма част от времето ми пък и кола си взех която също отнема доста време задая направя по мои вкус,но винаги намирам време за тренировки и здравословния живот smile.Неходя по дискотеки и почти неизлизам поради липсата на каквото и да е време пък и диското вече немe радва кои знае колко,непия,непуша,уча от време на време,работя вкъщи и в една фирма почасово когато имам време ииии мисля че е това хаха не е кои знае колко интересен начин на живот но на мен си ми харесва.
По-здрави и по яки raspberry

Живота е прекалено кратък за да съм малък

Дата: 26.05.2008
От: Ямбол/Варна
27.05.2008, 12:28

Ами, студент в “Ту-Варна” Корабостроене и морска техника, плуване, бири на плажа, бири в парка, бири в заведения, компютри, тунинг на компютри, електроника и такива глупости, бе въобще студенство smile

Дата: 07.09.2007
От: BG
27.05.2008, 14:20

Е явно аз съм каката:)На 25, работа, медицина, микробиология, лаборатории, пациенти, спорт, здравословно хранене, музика, филми, ....и приятел-естествено:)......,не пуша, не пия, не се друсам, само ако скачам на място, ама и тогава не много, щото съм стегната:)

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 07.09.2007
От: BG
27.05.2008, 14:21

....а,да-и провал на шофьорския изпит:)

Я, сега да се изкажа
smile

Дата: 13.02.2008
27.05.2008, 15:02

Извън залата съм шорттрекист
1. тренировки
2. ядене
3. спане
4. ср*не

Дата: 08.05.2007
От: България
27.05.2008, 17:15
Димитър Михайлов - 01.04.2007, 07:00

Здравейте,

защо да не направим първата тема в този раздел на форума “проучвателна”? Напишете с какво се занимавате извън фитнеса и как тренировките помагат за Вашето по-добро ежедневие? Припомнете си заглавието на раздела - не се коментира как тренираме, а какво правим, когато НЕ тренираме. smile

Накратко:
Семейство, сина ми, работа, хубава книга… макар наскоро да не ми остава време… в това може да се обобщи деня ми.
Какво правя… използвам всяко свободно време за семейството си. Опитвам се да намирам време за излизане извън града, сред природата… рещи с хора.... работя в пром.зона на града.
Всичко, което може да допринесе за разтоварване… психическо!

Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си!

Дата: 16.02.2004
02.06.2008, 19:51

Ами хайде и аз да се включа.От доста години работя като дилър в една финансова къща.Това ми е професията.А иначе тая година смятам (по-добре късно отколкото никога) най-накрая да си завърша висшето а то е доста различно -хореография.Малко ми пречи натрупаната маса от бодибилдинга,но ще трябва да се разделя с голяма част от мускулите си и да си завърша образованието.Очаквам и дете и нещата стават доста....интересни.Това е и причината доста рядко да се мяркам из форума.Нямам влечение по дискотеките,въпреки че съм(или бях) професионален танцьор,но там отдавна не се танцува...Трябва за 1 месец да сваля 15-20 кг,а съм контузен.Скъсан бедрен мускул и скъсани влакна на лявата гърда.Изпитът ми е на 6 август.В общи линии се боря здравата и нямам много време за удоволствия.

Не е важно,че ти говорят зад гърба,важното е като се обърнеш ДА МЛЪКНАТ!
Когато сексът стана спорт-на нас ни отредиха място в публиката!

Дата: 28.04.2005
От: София, България
03.06.2008, 17:34
МИЛЕ - 02.06.2008, 19:51

...Трябва за 1 месец да сваля 15-20 кг,а съм контузен.Скъсан бедрен мускул и скъсани влакна на лявата гърда.Изпитът ми е на 6 август.В общи линии се боря здравата и нямам много време за удоволствия.

Много, много, много амбициозно и предполагам няма да е лесно ... все пак е възможно! Така, че УСПЕХ!

Важните неща в живота не се виждат с очите, а със сърцето.” - Антоан Дьо Сент Екзюпери
>> Тренировъчен Блог <<

Дата: 31.01.2004
От: Бургас, Варна зависи кои/коя пита
04.06.2008, 07:07

Не си спомням да съм писал по тази тема, но и да съм писал вече няма да е актуално.По образование съм силнотоков ел.инженер.По професия съм проектант на външни ел. захранвания в една от най лошите фирми в БГ.Отделно вече седма година съм студент.Тренировките ме разтоварват от огромния стрес който често отнасям и ме карат да се чувствам себе си.

Дата: 22.06.2008
От: Пловдив
25.06.2008, 18:32

Първо, че не тренирам в зала, а на тавана - предпочитам да разполагам със собствени железа.
18 навършвам скоро, ученик съм, лятото бачкам вече 4та година.
Музика - предимно хардкор, но все по-често според настроението.Свиря на барабани понякога, уча, мисля до година да кандидатствам с биология и химия, чета научна(и не толкова научна) фантастика, рисувам графики от както се помня.
Прекомерен веселяк съм понякога което ме докарва до конфликти с непознати, обичам разходки с приятели и красиви момичета,
тренирал съм 3 години джу-джицу и имам 5 медала от национални първенства.Обичам вечерните кросове, но ги практикувам рядко:) Никога не съм пушил, нито съм пил особено, но от 2 години алкохола и кофеина са неща които НЕ употребявам за нищо и никога.

Хардкор и щанги!!!

Дата: 06.03.2005
25.06.2008, 21:03

На 20 съм и обикалям яко заведенията нощем smile иначе съм студент в НБУ миналата година бях в СУ ама не ми харесваше специалността и се преместих wink

Дата: 22.06.2008
От: Варна 9000
26.06.2008, 21:28

музикант и непрофесионален цирков артист. Организирам фестивали с електронна музика и правя партита по клубове, миксирам и един ден се надявам да правя собствена музика, иначе обичам много да скречирам на грамофони. По диплома съм спортен журналист, но не съм напаравил нищо за своята кариера. ха. Сега завършвам магистратура в СУ , Журналистика.

http://www.myspace.com/esoundc
http://www.psychedelic-kitchen.com/
DIY tektronica bashment since the early years!

Дата: 19.09.2007
29.06.2008, 15:00

Здравейте и от мен.Аз съм неопитен,прохождащ,напълно некомпетентен, но много ентусиазиран фитнес-маняк от тия дето не трябва да бъдат пускани в залите.Бивш вечно гладен дебелак съм.Иначе съм студент четвърта година “Статистика и иконометия’’ в УНСС.Обичам джаз,книги и английския футбол.Никога не съм пушил,но обожавам да излизам с приятели и там ‘’леко’’ злоупотребявам с алкохола(след,което полумъртъв развивам теории на тема ‘’ползата от здравословният начин на живот’’).А и да не забравя да ви кажа че имам най-красивата приятелка ,което е странно за такъв задръстен очилатко,ама не и казвайте…

Дата: 20.01.2005
От: София/Пазарджик
30.06.2008, 02:24

миии аз съм като онези големите динозаври с малките мозъчета добродушни но големи и никои не ги закача cool mad  общо взето съм човек който може да гризе пилешко бутче в кафето от много малко неша ми пука напоследък та да се съобразвам с дреболии. а и да се похваля сега се уча да не не бъда избухлив и да се контролирам все пак одартяваме.....човек мислим да ставам raspberry LOL

който се мъчи, той ще се пъчи!!!

Дата: 18.02.2007
От: Sofia, Bulgaria
19.08.2008, 15:27

Уча икономика във Финансово-стопанската гимназия.. ежедневието ми се върти около приятели, холд ем покер, еврофутбол, петък и събота са тежки вечери… работя като барман от година и 2-3 месеца..това е общо взето..