Фотоепилация
|
14.09.2005, 20:17
Искам да попитам дали някой си е правил фотоепилация и да ми каже каква е горе-долу цената… само слабите се стремят към порядък..силните владеят хаоса.. |
|
|
|
15.09.2005, 04:08
Доста е скъпа, слушах една приателка спомена цени от 50-80лв на кв. см. Persistence is the key to success!
|
|
|
15.09.2005, 05:02
[quote author="TMT"]Доста е скъпа, слушах една приателка спомена цени от 50-80лв на кв. см.
Наистина е скъпа, но не може да е чак толкова...Сещам се, че един познат ми говореше за около 100-150 лева , но не мога да се сетя дали главата или краката струваше толкова.... Има много неща, който ги разбираш, чак когато ги опиташ!!! |
|
|
15.09.2005, 16:43
[quote author="TMT"]Доста е скъпа, слушах една приателка спомена цени от 50-80лв на кв. см.
Пълни глупости!
МОЯТ ГРЪБ ВРЕЩИ “МИЛОСТ!”,
|
|
16.09.2005, 14:59
Аз съм правила - ама на горната устна, това тебе май не те интересува. Цените са различни навсякъде, а в провинцията е по-евтино. Знам бая Софиянци, които ходят за фотоепилация до Варна или до Стара Загора. На мене ми струва 45 лв. за “мустаците” на процедура, засега съм направила едната, ще правя още поне 2. |
|
|
16.09.2005, 19:51
мерси за инфото, искаше ми се да зная дали е ефикасен методът, затото съм чувала, че резултатът се задържа около година и половина, 2-макс.. само слабите се стремят към порядък..силните владеят хаоса.. |
|
|
|
17.09.2005, 16:54
За съжаление не става с три процедури. Аз се опитвам да си махна два-три косъма и съм ходила вече около 10 пъти. А на моя приятелка едва след 15 процедура започнаха да й се появяват голи петна. Така че си е една продължителна, скъпа и не особено приятна процедура.
Успех! |
|
|
18.09.2005, 01:13
[quote author="organiZma"][quote author="TMT"]Доста е скъпа, слушах една приателка спомена цени от 50-80лв на кв. см.
Пълни глупости!
От една процедура нестава, по Хот ТВ казват 7 процедури се искало на 2-3 месеца. Persistence is the key to success!
|
|
21.09.2005, 19:37
[quote author="Juanita"]За съжаление не става с три процедури. Аз се опитвам да си махна два-три косъма и съм ходила вече около 10 пъти. А на моя приятелка едва след 15 процедура започнаха да й се появяват голи петна. Така че си е една продължителна, скъпа и не особено приятна процедура.
Успех! Аз писах, че за мене три ще стигнат. От първата резултатът е много приличен, повлияха се повече от половината… На мен специално ми я прави дерматолог, иначе се прави от козметик, та и нейното мнение беше, че с 3 ще съм ок. Има косми и косми, аз не съм от най-обраслите :wink: |
|
|
26.02.2006, 22:45
[quote author="sladka hapka"][quote author="Juanita"]За съжаление не става с три процедури. Аз се опитвам да си махна два-три косъма и съм ходила вече около 10 пъти. А на моя приятелка едва след 15 процедура започнаха да й се появяват голи петна. Така че си е една продължителна, скъпа и не особено приятна процедура.
Успех! Аз писах, че за мене три ще стигнат. От първата резултатът е много приличен, повлияха се повече от половината… На мен специално ми я прави дерматолог, иначе се прави от козметик, та и нейното мнение беше, че с 3 ще съм ок. Има косми и косми, аз не съм от най-обраслите :wink: Има един салон в, които тази процедура е на доста прилична цена и резултатите са дости добри.Горната устна е 10 лева . Посетете http://www.beautyface-bg.com ако ви интересува. |
|
|
29.06.2008, 23:27
Дами, искам само да ви кажа че аз съм изключително доволна, като цяло от всичко, от фотоепилацията , която ми направиха в салон Нирвана. Беззззз косми ... чудо!!! Козметичката , която е и собственичка на салона е супер готина, много е навътре в нещата , обяснява всичко… там за клетки ..кожи… и тн. Ако някои наистина търси качество и супер цени ... съветвам ви да отидете! И в добавка мога да кажа че цените са много много прилични , фотоепилация на места съм питала струва 1500 горе долу за цяло тяло ... а тук е около 700 ! 3 пъти си направих вече цяло тяло и имам едва 10 % косми ! Много съм доволна.
|
|
|
|
30.06.2008, 14:20
Лятото е възможно най-непдходящият сезон за фотоепилация - излагането на слънце след това е противопоказно.Получават се тъмни петна на мястото на унищожените косми.Освен това методът далеч не е подходящ за всеки.Идеалният вариант е тъмни косми и бяла кожа.При тъмната кожа енергията се абсорбира и от кожата и тя се уврежда.Ако космите са светли, не могат да поемат лъчението и остават слабо засегнати. Я, сега да се изкажа
|