Какви тениски предпочитате да носите
|
|
18.06.2008, 00:58
Тук може да споделите какви дрехи и в частност тениски обичате - плътни,очертаващи напълно тялото ви,или свободни? Аз лично когато качвам нося по-свободни тениски или блузи в зависимост от сезона,а когато вече почти съм изчистил нося плътни. Това,което не ми харесва на по-свободните е,че не очертават добре,на някои ръкава им стига чак до предмишницата.Та какви са Вашите предпочитания? DEADLIFT |
|
18.06.2008, 01:20
Аз лично обичам тениски с къс ръкав,но ръкавът да е по-къс от обикновенно. [quote author="так"]
|
|
|
|
18.06.2008, 01:33
Гледам да са ми удобни в ежедневието. Не съм на подиум да си показвам мускулите, а и не тренирам с тази цел. Ако става дума за ежедневието, на работа, на училище и подобни дейности най-удобни са ми по-широки дрехи от памук или лен. По специални поводи или вечер по-различно стоят нещата. |
|
18.06.2008, 09:46
Широки и удобни. Нищо не може да ме вбеси така, както тениска, която ми опира плътно по гърба и най-вече в страничната му част. Иначе досега ръкави, които да стигат до предмишницата не съм виждал, моите са си нормални,почти до лакътя, и горе-долу гледам ръката ми да влиза 1,5 пъти в ръкава, че да не ми е тясно. “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.” Pavel Tsatsouline |
|
|
|
18.06.2008, 23:51
И аз съм на същото мнение. You can do anything you set your mind to, man… |
|
|
19.06.2008, 19:41
Нося само изрязани потници, а при първа възможност гледам да се съблека гол, но когато вече започна да се умарям от постоянното стягане и позиране, пак си обличам дрехата ВАЖНО: Походката задължително трябва да е в стил “Светът се върти около мен” !!! Lift HEAVY. Life is too short to be small ! |
|
|
19.06.2008, 21:30
хаха,и аз съм тка,трудничко е да държиш гърба постоянно отворен и коремът постоянно стегнат,но се свиква. Походката съм я усвоил до съвършенство,внимавайте да не разпервате ръце прекалено встрани,защото хората могат да се усъмнят,че го правите нарочно.... Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
“To secure peace is to prepare for war” |
|
|
20.06.2008, 00:42
Надявам се не сте сериозни, момчета. Гледам единствено да са 100% памук тениските ми. Те са обикновено близки или еднакви кройки така че разлика няма голяма. Practice makes perfect.
|
|
|
20.06.2008, 22:34
Памучни със свястна кройка. - “Големите мускули искат и голямо сърце и стомах и бял и черен дроб...”
|
|
|
22.06.2008, 23:04
широки, напоследък нещо взех да потребявам и потници. Винаги с няколко номера по - големи от необходимото, обичам и маскировъчни, воени дрехи. http://www.myspace.com/esoundc
|
|
|
30.06.2008, 14:16
Най-вече с по-къси ръкави.Мразя ръкавите до лакътя.Направо полудявам като си харесам някоя готина тениска и като я облека и ръкава да стига до лакътя.Иначе не нося широки тениски защото сравнително слаб и не ми стоят добре.И много обичам готините щампи.Сега си купих една тениска с огромна акула отворила зловещо уста към тоя дето стои срещу мен и много и се кефя |
|
|
30.06.2008, 14:47
Обикновенно гледам да ми седят добре тениските и да са малко по широки не много ма нормално, иначе при спец. поводи прилепнали блузи и ризи и все пак ми се вижда мноо газараско, все едно се фукам |
|
|
30.06.2008, 15:24
каси и широки по възможност да не ми стягат на гушата и подмишниците и потници яко… който се мъчи, той ще се пъчи!!! |
|
|
30.06.2008, 17:02
Тениските да са 100% памук What do sick Bodybuilder’s do on the loo? Drop Sets. |
|
|
06.07.2008, 17:51
Нося тениски по мен , но не чак че да са ми неудобни или много тясни , с доста къси ръкави или направо без . |