Отново за Animal Cuts, с какво да комбинирам?
|
|
05.10.2007, 12:06
Прочетох почти всички мнения за кътс из форума, както и из некви чуждоземни форуми, и като изключим, че мненията са 50 на 50, както за повечето такива продукти, както и скандалната му реклама - забравете кардиото, си направих извода, че има всичко необходимо, но в малки количества. Та чудя се с какво да го комбинирам? По принцип тренирам вече 6 месеца, и изчистих доста от мазнотията, са спазвам доста стриктен хранителен и тренировъчен режим, и съм сигурен, че ше смъкна, ама като хакам некви работи е по-забавно! Благодаря предварително! The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it. |
|
|
05.10.2007, 20:07
Нямаш много варианти. Остават: Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
05.10.2007, 21:06
Благодаря за бързия отговор - а взимайки предвид твойте съвети, на какво да се метна - И двете съдържат Forskolin, плюс други интересни съставки за изгаряне на мазнините, но честно казано не съм засичал теми за тях из нета - са ше поразровя из форума. Като гледам, покрай това изчистване на мазнини, ше позачистя и портфейла... The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it. |
|
|
05.10.2007, 21:16
Toва е екстра: Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
05.10.2007, 21:25
Мдам, плюс това второто като гледам е световно неизвестно, НОУ е доказана марка, че прежалим 60 точки... Пак много ти благодаря, сигурно ше почна да ги пия след десет дена, шото animal cuts-a, му чакам доставката. Ше си премеря всички обиколки, както и теглото, решил съм да си записвам и точно какво и по колко ям докато ги хакам, и после обещавам да споделя резултатите... The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it. |
|
|
05.10.2007, 21:47
Ще чакаме резултатите Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
23.06.2008, 19:49
Absolute Nutrition също е много известна марка, но за съжаление в Б-я не я знаем :( |
|
|
|
24.06.2008, 09:07
Тази тема направо я бях забравил, но като цяло ефектът беше доста добър, свалих от 95 до 91 кила, като за тия 21 дена, имах и две напивания. Доволен съм доста, пак бих пил Кътс... Сега съм се спрял на Isatori MX-LS7, което ми се вижда по-добрия Кътс... The greater danger for most of us is not that our aim is too high and we miss it, but that it is too low and we reach it. |
|
02.07.2008, 10:27
Ми аз наскоро почнах да тренирам бягане на стадиона от 3 до 5 обиколки след това отивам да играя футбол нямам хранителен режим взимам Л-карнитин на гладно и пия силно кофеиново кафе 30-40мин. преди тренировката за да изхвърля водата целта ми е да отслабна...Един приятел ми предложи като свърша л-карнитина да си закупя “Анимал-кътс“. |
|
|
|
30.10.2008, 22:44
Я да дигнем темата малко. Арнолд Шварценегер: за най-добри резултати, правете колкото можете повторения + още 2. |
|
|
30.10.2008, 22:48
Реално вече толкова нови продукти измислиха, че кътса вече му е мястото в историята :D Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease. |
|
|
31.10.2008, 10:28
В крайна сметка, от всичките толкова МНОГО продукти, най-важно е храненето и тренировките. Както казах всеки ден тренирам интензивно, но идеята ми е дали има зашеметителна разлика м/у фат бърнърите, кътса и т.н. Идеята ми е след като смъкна, да не кача ако си продължа тренировките. Другото, което искам е, да няма странични ефекти(описани в статията за термогениците, който кътса е вид такъв, но го описват без такива странични ефекти), като засилен пулс и др. Арнолд Шварценегер: за най-добри резултати, правете колкото можете повторения + още 2. |