V - форма.Въпрос
|
02.07.2008, 19:53
Искам да попитам примерно на някои хора без да тренират гена им е такав че имат широки рамене и са тясни в талията.Примерно ако един човек не е развит толкова в раменете и гена му не е такав може ли с тренировка да се получи желаната V-форма на тялото.Мерси предварителнол |
|
|
|
02.07.2008, 20:37
Има хора, който са природно силни и с големи мускули и лесно качват маса, но това не значи, че другите не могат да правят същото. Ако си тренираш, храниш и почиваш добре ще постигнеш целите си. |
|
|
02.07.2008, 20:52
За V-formata прави набирания-рамене-трапец и ще я постигнеш. |
|
02.07.2008, 21:21
Дори и да нямаш ген,пак можеш да направиш \/-образна форма...стига да знаеш как [quote author="так"]
|
|
|
|
02.07.2008, 23:31
Да, на 100% може! Не всички хора имат генетично заложено добре оформен бицепс, но пак си имат нали. Постига се с воля и постоянство в залата What do sick Bodybuilder’s do on the loo? Drop Sets. |
|
|
03.07.2008, 08:07
Както казаха останалите - може |
|
|
03.07.2008, 12:21
Разбирасе че е възможно тренираи гръб и рамене и трапец и ще получиш желаната V-форма. |
|
03.07.2008, 23:12
Благодаря на всичкиви много ще ви послушам.А да попипам нещо програмата ми за гръб е така:
3x - 8,10 Гребане(щанга) 4x(15.12.12.12) - PullOver
Та искам да попитам добре ли е тази програма.и АКО МОЖЕ ДА Е ТАКА МОЖЕЛИ да правя набиране през почивните дни тоест сряда и сабота или ще го претоваря.Благодаряви предварително. |
|
|
03.07.2008, 23:24
Ако можеш да са набираш, забрави за съществуването на горния скрипец и прави набирания в редовната тренировка. Иначе, това тук е смешна работа, реално има едно гребане и нищо друго. Махни ги тия пулоувъри и скрипци, прави гребания, мечки, тяги и т.н. “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.” Pavel Tsatsouline |
|
|
|
04.08.2008, 16:23
Също така е важно да не тренираш косите коремни мускули, понеже тази форма без тясна талия не се постига |
|
|
11.08.2008, 00:19
едно от нещата които много ме впечетлиха преди време беше определението, че културизма е наука за развитие на раменния пояс. Отам идва и желаната форма. Тренирай най - вече рамената. http://www.myspace.com/esoundc
|
|
|
14.08.2008, 19:27
Искам да кажа само, че точно при хората със структура тип стрела (сещате се какво имам предвид) според мен не е добре ИЗОБЩО да тренират трапеца.Просто ги смалява допълнително. Големия трапец на тесни рамене не е добре. Замислете се. Ако на живо видите пример съм сигурен, че ще се съгласите, но на думи е трудно да си го представи човек. You know what I fucking hate? When you search for something on google and all you find are forum pages where someone else is looking for the same thing and the answer is some dumbass saying ‘just search google for it’ |