С кого от потребителите да направим интервю?
|
05.07.2008, 14:49
Може да направите интервюта с диференс и Калоян Янкулов.Двамата съчетават интелигентност и добри спортни резултати за тяхната възраст.Имат хъс и постоянство за нещата с които се занимават.Комуникативни са и умеят да общуват с другите.Избягват споровете и скандалите.Интервюто в тоя вариант е много добро.Защо да се променя?Нека чуем разни мнения за едни и същи проблеми. |
|
|
|
06.07.2008, 11:40
С вчерашната дискусия се роди една идея, над която ще направим разработка. Хубаво е, когато има конструктивност. |
|
06.07.2008, 18:42
А защо не направите един вид “интерактив” т.е. - пуска се тема “Интервю с Еди Кой си” - в тази тема всички участници на форума задават въпросите на които им би било интересно да получат отговор от въпросното лице. До няколко дни темата е затворена въпросите са изпратни на Х.Х. т той им отговаря. Струва ми се по-интересно тъй като въпросите ще са много разнообразни и всички ще участват… Здрав разум, здрав дух, здраво тяло. |
|
|
|
06.07.2008, 22:00
HeartCore, благодаря ти за предложението - до известна степен е част от предния ми пост. |
|
|
18.07.2008, 23:15
Аз също бих прочела с интерес интервю с Калоян Янкулов. Личи си, че чете много и различни източници на информация и има представа от неща, извън догмите на спортното хранене/трениране. My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
22.07.2008, 00:28
дайте едно интервю с един от най-големите ентусиасти- аматьори - якия бик. It is far easier to ignore than to understand |
|
|
22.07.2008, 02:05
Мой приятел чете няколко интервюта от този форум и беше учуден, че всички въпроси са еднакви. Във форума, които той посещава, отново потребителите избират интервюираните, но и избират въпросите. Така всяко интервю е уникално и интересно. Идеята си струва размисъла. |
|
|
22.07.2008, 10:11
Това ще е вероятно следващата “версия” на интервютата. Мислено е, но има няколко на пръв поглед невидими проблеми, с които е необходимо да се преборим, за да има успех. |
|
|
22.07.2008, 11:13
Направете с ЗобДог и Тео. ЛУПИ на бесилото!!! |
|
|
22.07.2008, 12:58
Културистите от гохарда |
|
|
22.07.2008, 13:25
Аха и аз искам Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |