Блогът на DeadManWalking
|
|
02.07.2008, 21:00
За целият ден дотук съм изял две банички...чак ми е лошо.Все пак тренирах,реших да го давам по-леко:
1.Набирания с подхват - 8,6,6...уф домързя ме много..не обичам да се набирам.
Реших да я правя със 110,но те се оказаха много леки.Минах на 120,на пода ми се струваше тежка,но като започнах да я вдигам и полетя. Напоследък тренирам по-леко...нямам сериозни цели.Като се настаня в Кипър и вляза в ритъм ще вдигна още малко килограмите.Пък и съм решил да порастна малко на размери тези два месеца. Редакция: Еееееййй...забравих си раменните преси..знаех си,че прекалено малко упражнения направих… Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
“To secure peace is to prepare for war” |
|
|
04.07.2008, 19:34
Прецакан В София избухнаха складовете тъкмо преди да излетим...но все пак нещата се подредиха.Получих място в бизнес класата,поради липса на други свободни..бях във ВИП ложата...ядох и пих на корем...в самолета пак в отделен участък..и там пих и ядох много.Готино пътуване беше.Но не затова пиша.. Първото нещо,което проверих,когато пристигнах в хотела беше фитнес залата (ако има такава).На етажа със стаите на персонала има точно еда лежанка,един вертикален скрипец и два дъмбела от по 20кг.Ни в клин,ни в ръкав.А да не говорим,че тежестите за лежанката са общо 50кг!!Много корав персонал… Имаше (слава богу) и фитнес към самият хотел.Влизам вътре...то една малка стаичка с 4-5 велоергометъра,два кростренажора...мили боже имаше и от онова кръглото,където си въртиш задника наляво,надясно...замалко да заплача… Имаше две лежанки...без лостове,лостове няма.Има малко леки дъмбели...като най-тежките отново са 20кг…
Ще търся фитнес из града.Ако не намеря...мисля да започна да плувам по усърдно...какво мислите? Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
04.07.2008, 22:09
Мисля...намери си лостове или успоредка и метни тренировки със собствено тегло. В краен случай и детска площадка върши работа. My hands may be rough, but I look better than you do naked!
|
|
|
05.07.2008, 02:56
Не съм готов за тренировки със собствено тегло.Няма да ми свършат работа в момента,съвсем в друга насока са.Идеята ти е добра иначе,ако няма други варианти нямам и друг избор. Утре отивам до друг хотел да им гледам залата и да си правя абонамент няма как…
Сега малко добри новини...топлото време (40 градуса) изкара преса,очерта ръцете,очерта гърдите...приличам на картинка от списание.Наистина изглеждам много добре...въпреки,че не ми е било цел.
А другото е,че от 2 дена я карам на фъстъци,малко сандвичи и кока кола...заради кофеинът.Учудващо не съм свалил видимо на размери,но пък се чувствам в невероятна форма чувствам,че каквото и да се хвана да правя ще разгърна пълният си силов потенциал....готов съм даже за максове. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
06.07.2008, 11:11
Преди всичко, ако съм разбрал правилно, там си заради бачкането, така че ...давай по ред на важност.
За тренировките със ‘собствено тегло’ - определено са добър избор, при липса на оборудване.
|
|
|
06.07.2008, 19:41
Вярно съм заради бачкането.Това едно на ръка,обаче да спирам тежестите?Какво следва?Без въздух? Разглобих всички дъмбели на етажа.70кг щанга си спретнах.Гепих от “залата” долу още два-три дъмбела,и тях разглобих...100кг щанга...и пак ми е лека за тяга,ама не е като без нищо. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
06.07.2008, 23:40
Може да се възползваш че си сглобил 100 кг. щанга за тяга и да снимаш как с лекота изпълняваш упражнението с тази тежест. Доста хора сме нетърпеливи DEADLIFT |
|
07.07.2008, 00:06
Мани тягата за 2 месеца или колкото ще си там и прави неща, за които 100 кг са ти много
Защо се ебаваш, човека стана 80на кила, ако не и над… какво необичайно има в това да прави 100 кг тяга с лекота на този bodyweight? “Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.” Pavel Tsatsouline |
|
|
|
07.07.2008, 02:23
Гийк,отдавна се замислям да зауча нещо ново.Искам да си стъпя на краката обаче,да вляза във форма.Трябва да ми споделиш твоите методи за тренировка.Какво изхвърляш,кога изхвърляш и къде го изхвърляш. : ))
Имам блутууд адаптер,имам телефон и ще запиша едно видео,когато съм на кеф.Имам и време...А това,че не ми вярват само ме радва. ПС: В интернет има много клипчета на 15/16 годишни,които правят тяга със 150 кг…
Уф,дано успея да гепя още един дъмбел от долу...нямам търпение да хвана лоста. Тука един мъж забеляза физиката ми и ме пита дали тренирам нещо.Оказа се,че той бил бивш трибоец.Стигнал до 215 кг тяга,но се подхлъзнал,докато я изпълнявал и си прецакал лошо коляното.Само като си го представя и потрепервам… Аааах как съм се надъхал да вдигам....ще гръмна! Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
07.07.2008, 08:05
Можеш да използваш 100кг-та щанга и да тренираш клякания и в дните за тяга, аз съм го правил и добре се отразява. Стига да имаш поставка за клякания или двама яки доброволци които да ти я поставят на раменете |
|
|
07.07.2008, 17:17
Алкорин,пробвах го...едва си поемах въздух после.Това ще го пропусна засега. : )))
Откраднах още един дъмбел...като нинджа съм.
1.Тяга (120кг) - 8,6 ; (110кг) - 6,5
Бях гладен,жаден,беше жега,вода буквално се стичаше от мен...до седмица ще вляза във форма.
Ам поставката ми за щанга представлява заковани за стената два лоста за кофички и/или простир. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
08.07.2008, 00:24
Браво! Животно си .Продължаваи така |
|
|
08.07.2008, 01:24
Да бе,голямото животно ще хване тетанус. : )) Раната зарастна,рамото не ме боли и имам няколко готини белеза. Утре пак ще тренирам,нямам време за губене.Грешка беше,че тягата я сложих като първо упражнение,нямах сила за кофички и набирания. Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel
|
|
08.07.2008, 11:10
Еми тялото се възтановява от тренировки и е по трудно за имунната система защото няма достатъчно витамини.Неможе организма да работи на 2 фронта колкото и витамин Ц да пиеш.Ае оправяй се БЪРЗО! |
|
|
08.07.2008, 17:34
Видях един да се разхожда с червена тениска,на която пишеше DeadManWalking...брех,брех вече съм известен. : ))
1.Заден клек (100кг)-8,6,6,5
Then it comes to be that the soothing light at the end of your tunnel