|
|
|
Дата: 28.02.2007
От: София
|
mitaka101 - 12.07.2008, 00:20 Хората просто не могат да приемат фактите. Културистите по-малки никога няма да стават.
И защо мислиш така?
Просто предполагам с оглед развитието на медикаментите,а и погледнато в близкото минало няма мъничък мистър олимпия. Не бива да се умаловажава постигнатото от Колман, поне така си мисля аз. Също така това, че ми харесва Рони като спортист, това НЕ означава, че искам да приличам на него, просто му свалям шапка. Също така не забравяйте моля ви се, че Арнолд е толкова популярен не само заради културизма, а заради киното и то в много голяма степен. А сега е и губернатор, т.е. политик. Рони не е нищо друго освен културист и следователно е нормално да не е толкова известен колкото е Арнолд.
|
|
|
|
|
|
Дата: 07.02.2006
|
Стига сте пускали снимки на Маркус,внушителен е,но Рони има много повече мускули.
Ей митак прав си,че първите места са заети от големите,само че нещо не си забелязъл,че освен най-големи те са и най-релефни и с най-малко изоставащи мускулни групи(Колман например).Класиранията са си напълно реални с много малко изключения.Колман не се е обезобразил,човека си играе играта и когато нещо се харесва и иска той просто го прави и показва-това е то,разбира се е по лесно да тъпчеш на едно място и да мрънкаш срещу съдиите - всеки с номерата си. Талията на Колман винаги е била малка.
http://s76.photobucket.com/albums/j26/obelka/?action=view¤t=coleman16-101.jpg ето снимка на Колман от 98 и 2005 и “обезобразяването‘ му :ДД . А тая статистика по-горе недей да и обръщаш много внимание,въпреки че мненията съвпадат с твоите,защото тук 90% от потребителита са начинаещи а 100% от начинаещите ще дават от тия тъпите отговори за естетиката с малки крака и тн...
Арнолд може и да е по-изестен,но не заради културизма - както казах Колман е най-добрия КУЛТУРИСт!
|
|
|
|
|
|
Дата: 21.09.2006
|
Прави сте - аз съм си фен на Арнолд и го заявявам кажи-речи във всяко мое мнение.
Рони е голям спортист - никога не съм го отричал (пък и да отричам, надали на някой му пука затова).
Исках (и запоследно ще пиша в тази тема) да кажа, че такава визия за какъвто и да е спортист не ми харесва (лично на мен):
http://www.schwarzenegger.it/mro/coleman/rc905.jpg
http://www.schwarzenegger.it/mro/coleman/rc888.jpg
http://www.schwarzenegger.it/mro/coleman/rc852.jpg
http://www.schwarzenegger.it/mro/coleman/rc658.jpg
http://www.schwarzenegger.it/mro/coleman/rc546.jpg
А по отношение на това дали да гледам или не статистиката - по тази логика да е закрие цялата тема, нали тя е за “субективната“ оценка на потребителите. Все си мисля, че критериите за “красиво“, “естетично“ и т.н. се определят от мнозинството от хората, а не от малка група специалисти по нещо.
Извинявам се ако съм засегнал някой с мненията си - било е неволно.
Хубав ден на всички!
|
|
|
|
|
|
Дата: 12.09.2004
|
Спора е малко безмислен? Ако се пита кой е по-известен, кой е по значим като фигура и личност то това определено е Арнолд и това е най-вече заради киното и заради политическите му начинания... ако беше просто един културист надали щяха да го помнят.
Но ако се сравняват на културистичната сцена, то не мисля че Арнолд има какъвто и да е шанс срещу Рони. Рони е в пъти по-мускулест, релефен и без почти никакви слаби муск. групи. И мисля че го показва постоянно на сцената на олимпия. Арнолд с това тяло и на републиканското в БГ няма да стане първи. И определено мр. олимпия ще стават все по-едри и мускулести и т.н... може да не е красиво но това се търси там... ако искате красота има такива конкурси - Мр. Олимпия е състезание за големи мускули не за красота.
Ако става въпрос за красота Арнолд да не би да има красиво тяло? Не мисля че средностатистическият трениращ би искал да изглежда така и всеки да се обръща и да вика “ебаси изрода“. На мен по ми допадат телата на момчета от класическият културизъм на републиканското... стегнати оформени тела, без много маса и без да имат вени по долната част на корема... но това си е лично мнение.
Продуктов Мениджър - НАУ България
One life - live it!!
Hit the books as hard as you hit the weights!!
|
|
|
|
|
|
Дата: 22.06.2008
От: Варна 9000
|
Alkorin - 11.07.2008, 16:05 ognem - 10.07.2008, 12:39 Колкото до Арнолд, самия аз лично може да съм пристрастен защото в последните години Арни прилича на нищо подобно и освен всичко има доста информация за връзката му със сатанистки култове!
Може ли малко повече информация за това ognem? Питам защото и аз подочувам за подобни култове, дори бяха направили предаване за това в България (местни клонове на тези култове) мисля по Нова телевизия и ми се стори доста обезпокоително.
това мение го видях едва сега , следващите дни ще попрегледам малко из други сайтове където пиша и ще поставя линкове! Иначе тези неща дето ги дават по телевизията ги зарежете, това си е част от гоlямата завеса и манипулация, в момента интернет е единственият информационен източник. Инфокалипсис!
|
|
|
|
|
|
Дата: 19.01.2005
От: Hell
|
PumpedFreak - 13.07.2008, 11:50 Стига сте пускали снимки на Маркус,внушителен е,но Рони има много повече мускули.
В смисъл? Броил си му мускулите ли, к‘во? :D
Снимки не гледаш ли? :D
По-назад в темата пуснах една, където Рони и Маркус са един до друг.
|
|
|
|
|
|
Дата: 22.06.2008
От: Варна 9000
|
http://www.infowars.com/print/nwo/shwartz_section.htm
за Арнолд Шварценегер и Новия Световен Ред
|
|
|
|
|
|
|
Mayhem - 14.07.2008, 18:42 PumpedFreak - 13.07.2008, 11:50 Стига сте пускали снимки на Маркус,внушителен е,но Рони има много повече мускули.
В смисъл? Броил си му мускулите ли, к‘во? :D
Снимки не гледаш ли? :D
По-назад в темата пуснах една, където Рони и Маркус са един до друг.
Хах пишлемак и понеже Маркус е най-голям и с най-много мускули загуби бичата поза на снимката която си дал Сигурно и за това при еднаква височина Маркус е 10-ина кила по лек.То не е само да имаш нагърмяна горна.
|
|
|
|
|
|
Дата: 19.01.2005
От: Hell
|
успокой се малко бе рони
не съм ти от аверите, тъй че внимавай как говориш
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.07.2004
От: Бургас
|
Калоян Георгиев - 13.07.2008, 13:05
Но ако се сравняват на културистичната сцена, то не мисля че Арнолд има какъвто и да е шанс срещу Рони. Рони е в пъти по-мускулест, релефен и без почти никакви слаби муск. групи. И мисля че го показва постоянно на сцената на олимпия. Арнолд с това тяло и на републиканското в БГ няма да стане първи. И определено мр. олимпия ще стават все по-едри и мускулести и т.н... може да не е красиво но това се търси там... ако искате красота има такива конкурси - Мр. Олимпия е състезание за големи мускули не за красота.
С туй последното никога не мога да се съглася . За мен Рони, особено накрая, беше отвратително надут, но не и нафибрен и нацепен и имаше огромни плочки, но релефни като за трето място на републиканското в Хасково.
Последните поне две години въобще не мисля, че трябваше да печели, даже и спрямо извратените критерии и гигантската си физика, например срещу Маркус Рул, който беше по - голям от него и често и по - нафибрен.
Изобщо, беше един размер. Голям наистина.
По времето на Арнолд изискване беше например тясна талия и определени пропорции.
Нито Арнолд ще спечели Олимпия във времето на Рони, нито Рони щеше да го направи във времето на Арнолд.
Като сравнявате, сравнявайте и двете, не само Арни във времето на Рони.
И печалната истина е, че от двамата Арни би имал по - голям шанс да постигне това, което се иска във времето на другия
Но отново казвам: докат Арнолд е епоха, човекът, който изгради тоя спорт, Рони е един прост продукт, манекен на фармацевтична компания без какъвто и да е друг принос за спорта.
|
|
|
|
|
|
|
D3BEP - 15.07.2008, 13:35 Калоян Георгиев - 13.07.2008, 13:05
С туй последното никога не мога да се съглася . За мен Рони, особено накрая, беше отвратително надут, но не и нафибрен и нацепен и имаше огромни плочки, но релефни като за трето място на републиканското в Хасково.
Последните поне две години въобще не мисля, че трябваше да печели, даже и спрямо извратените критерии и гигантската си физика, например срещу Маркус Рул, който беше по - голям от него и често и по - нафибрен.
Изобщо, беше един размер. Голям наистина.
По времето на Арнолд изискване беше например тясна талия и определени пропорции.
Нито Арнолд ще спечели Олимпия във времето на Рони, нито Рони щеше да го направи във времето на Арнолд.
Като сравнявате, сравнявайте и двете, не само Арни във времето на Рони.
И печалната истина е, че от двамата Арни би имал по - голям шанс да постигне това, което се иска във времето на другия
Но отново казвам: докат Арнолд е епоха, човекът, който изгради тоя спорт, Рони е един прост продукт, манекен на фармацевтична компания без какъвто и да е друг принос за спорта.
Пфф няма такова приказване наизуст.Точно пък послоедните 3 титли са му абсолютно безапелационни-това е просто очевадно
Маркус Рул е толкова назад от Рони,че няма накъде.Той ми е един от любимците,но вече юношите в БГ излизат с нацепени задници...
Тя и сега тясната талия си е изискване :Д иначе хора като Пако Батиста и Арт Атууд например нямаше да са назад :Д
Рони би смазал всички и в ерата на Арнолд-да видят такъв невероятен монстър,няма как да го класират на по-задно място.
|
|
|
|
|
|
|
Таз талия ли е малка по изискване? Тука е преди състезание.
http://www.lifeinthefastlane.ca/wp-content/uploads/2008/05/body_builder_21sfw.gif
Ае да не си говорим щуротии. Щом сте казали, че Колман, значи Колман. То става на ЦСКА или Левски е по - добрия отбор.
За мен Колман никога не е изглеждал добре, хеле пък последните години и нарочно говоря за Рул, който беше безапелационно по - голям, а не за Кътлър, който често му беше по петите.
Единствените му безапелационни титли на лицето бяха като Дориан му остави подиума, но как да е. За мен в този спорт без категории и без естетика става все по - важно коя компания те финансира та да си първи, а не колко си добър. Че то остана ли свястно изискване? И после показвате културист след 2-3 години и не можете да повярвате, че е същият човек.
|
|
|
|
|
|
Дата: 17.07.2006
|
PumpedFreak - 15.07.2008, 14:48
Рони би смазал всички и в ерата на Арнолд-да видят такъв невероятен монстър,няма как да го класират на по-задно място.
Ако го мислиш наистина, значи смяташ, че този спорт е бил извратен още от зората си, а това не е така. Точно защото е невероятен “монстър“ и нищо повече, той никога не би спечелил състезание от онази епоха или от която и да е епоха, освен сегашната (на която дано и се види края скоро, че започва да става много противоестествено всичко). Някакъв изрод... добре - шампион в шоуто на изродите, но не и достоен конкурент на кой да е от хората, които са тренирали за естетика и са постигали такава (и то без химия, ако се върнем дори по-назад от Арнолд).
“Whole eggs are good for two reasons. First, they’re excellent for helping you build muscle and strength. Second, they keep chickens from being born.“ Pavel Tsatsouline
“It is not worth an intelligent man’s time to be in the majority. By definition, there are already enough people to do that.“ G. H. Hardy
|
|
|
|
|
|
|
D3BEP - 15.07.2008, 15:34 Таз талия ли е малка по изискване? Тука е преди състезание.
http://www.lifeinthefastlane.ca/wp-content/uploads/2008/05/body_builder_21sfw.gif
Ае да не си говорим щуротии. Щом сте казали, че Колман, значи Колман. То става на ЦСКА или Левски е по - добрия отбор.
За мен Колман никога не е изглеждал добре, хеле пък последните години и нарочно говоря за Рул, който беше безапелационно по - голям, а не за Кътлър, който често му беше по петите.
Единствените му безапелационни титли на лицето бяха като Дориан му остави подиума, но как да е. За мен в този спорт без категории и без естетика става все по - важно коя компания те финансира та да си първи, а не колко си добър. Че то остана ли свястно изискване? И после показвате културист след 2-3 години и не можете да повярвате, че е същият човек.
Хехе браво много хубава снимка.Само дето в тази поза всички културисти изглеждат така,че и по-зле.
Айде стига с тоя Маркус,трябва да се ебаси дебила,че да мислиш,че той може да е някаква конкуренция на Колман.Този спорт не е само до размери,има много големи,но как все става,че титлите отиват при един?
Не е важно коя компания те финансира,ако беше така Кътлър щеше да има бая титли.
G33K - 15.07.2008, 15:41 PumpedFreak - 15.07.2008, 14:48
Ако го мислиш наистина, значи смяташ, че този спорт е бил извратен още от зората си, а това не е така. Точно защото е невероятен “монстър“ и нищо повече, той никога не би спечелил състезание от онази епоха или от която и да е епоха, освен сегашната (на която дано и се види края скоро, че започва да става много противоестествено всичко). Някакъв изрод... добре - шампион в шоуто на изродите, но не и достоен конкурент на кой да е от хората, които са тренирали за естетика и са постигали такава (и то без химия, ако се върнем дори по-назад от Арнолд).
Всъщност няма значение,така или иначе няма как да разберем.Той не е само невероятен монстър,но ми омръзна да го защитавам пред хора които явно са го видели на 1-2 картинки и са се отвратили от мскулите му.Няма смисъл..Също няма смисъл и такива хора да пишат в такива теми.За мен е логично да спеччели всяко състезание преди неговата епоха.Това,че тогавашните културисти са били по-малки не е заради това,че така са искали,а защото не са могли да стават по-големи 
|
|
|
|
|
|
Дата: 12.09.2007
|
Като гледам някои хора колко възхваляват Рони ...
Ми сега ако го погледнем кой е по-добър м/у Рони и Кътлър.Еми разбира се Кътлър. 
|
|
|
|
|
|
Дата: 13.07.2008
|
Каква смислена анкетааааааа охоооооо чак ме е срам да пиша в такава глупотия ама..
Арнолд си е най - добрия поради простата причина че когато е нямало нищо той е бил нещо
А на Рони Колмън може да се кефят само дечковците!
Колко време е прекарвал арнолд в залата и колко прекарва рони днес?
Какви са били хранителните добавки преди 40 години и какви са днес?
Как култорист от преди 40 години се доближава до днешните “животни“ УНИКАЛНО!
Няма място за спор Арнолд трябва да е идол на всеки млад култорист!
Отделно идеята на състезанието Мистър Олимпия е мажът с най здраво и КРАСИВО тяло а не мажът натъпкан с най-много стериопор както е днес.
Красивото тяло се изразява във голям гръден кош ръце гърди а не шкембе от мускули гърди който найстина започват да приличат на цици и 2 бидона пълни с кръв вместо крака..
Аз и затова мразя съвременнит култористи ... можеби имам само маалко по добро отношение относно Маркус Рул..
|
|
|
|
|
|
|
Borqn - 18.07.2008, 15:05 Като гледам някои хора колко възхваляват Рони ...
Ми сега ако го погледнем кой е по-добър м/у Рони и Кътлър.Еми разбира се Кътлър. 
На последната олимпия Кътлър бе по-добър, но на предходната (2006) когато Рони стана втори си беше ощетен.
DiscoveryCold - 18.07.2008, 15:36 Каква смислена анкетааааааа охоооооо чак ме е срам да пиша в такава глупотия
Някой да те е напънал да пишеш?! ...а да, култУрист не се пише с “о“!
|
|
|
|
|
|
|
да речем че правописа не ми е силна страна 
аз и запетай не слагам 
А ти след като си толкова за рони та рони (неможе да не си гледал филмите му) пие по 40 хапа на ден отделно си готви с протеин чак.. и колко малко време стой във фитнеса (за разлика от това което знаем за баче арни) защо подяволите заслужава да спечели каквото и да било състезание?
Рони? ФАРМАЦЕВТ 
|
|
|
|
|
|
|
DiscoveryCold - 19.07.2008, 16:54 да речем че правописа не ми е силна страна 
аз и запетай не слагам 
А ти след като си толкова за рони та рони (неможе да не си гледал филмите му) пие по 40 хапа на ден отделно си готви с протеин чак.. и колко малко време стой във фитнеса (за разлика от това което знаем за баче арни) защо подяволите заслужава да спечели каквото и да било състезание?
Рони? ФАРМАЦЕВТ 
Явно и английския не е сред силните ти страни, защото това, което той взима от онази прозрачна кутийка са витамини, минерали, омеги и т.н. Незнам какво те притеснява това. Ако си мислиш, че това е химията му, уви не е това. Незнам какво не ти допада и в тренировките му - времетраенето им не можеш да го прецениш на 100%, защото може да са рязвани някой моменти при обработката на филма. И да, по дяволите, заслужил си е да е победител!
|
|
|
|
|
|
|
Да прав си гледах филма пак Като си му фен радвай му се аз например го мразя така че 
|
|
|
|
|
|
Дата: 08.07.2007
|
DiscoveryCold - 21.07.2008, 20:53 Да прав си гледах филма пак Като си му фен радвай му се аз например го мразя така че 
...така че не оспамвай темата !...
|
|
|
|
|
|
Дата: 19.02.2008
От: София, Ст. Загора
|
Последните 2 години на Олимпията нямаше значително присъствие на победителя в челната тройка например. Рони , Джей или Декстър - всичките са ми еднакви - гибони. Определено Арнолд!
No profit grows where’s no pleasure taken!!!
|
|
|
|
|
|
|
Purgatory - 23.07.2008, 14:42 DiscoveryCold - 21.07.2008, 20:53 Да прав си гледах филма пак Като си му фен радвай му се аз например го мразя така че 
...така че не оспамвай темата !...
Тук се води дискусия не виждам някой от постовете ми да е спам.. За разлика от ТВОЯ!
Последното ми мнение в тази тема е малко повтарящо се Арнолд е бил НЕЩО когато е нямало нищо а сега вече няма фигури няма красота Кой е по назобан... затова и не го гледам вече както казах.. сбогом анкетке 
|
|
|
|
|
|
Дата: 05.10.2007
От: България
|
FZKTWGS - 27.06.2008, 14:16 Бат Арни е №1 !
Защо си мислите че Хр.Добавки са с магически ефект ??
Защото така им се представят. А никой по рекламите не им говори какъв е ефекта от правилното хранене.
|
|
|
|
|
|
Дата: 18.10.2007
От: София, България
|
Айде стига с тоя Маркус,трябва да се ебаси дебила,че да мислиш,че той може да е някаква конкуренция на Колман.Този спорт не е само до размери,има много големи,но как все става,че титлите отиват при един?
Не е важно коя компания те финансира,ако беше така Кътлър щеше да има бая титли.
PumpedFreak, нямам нищо против да харесваш Рони и да го защитаваш, но не обиждай другите че говорят наизуст, когато ти го правиш повече от всички. Мистър Олимпия става този, който го финансира най-силната компания. И това не е от сега, а още от времето на Дориан даже. Като смяташ, че последните три титли на Колман са безапелационни, сигурно си на мнение, че го ощетиха през 2006, когато Кътлър спечели. А ако си беше направил труда да почетеш малко (както правят хората, като Митака и Дзвер - “говорещите наизуст“), щеше да знаеш, че в началото или средата на 2006 година, Рони разваля договора си с Уидър за рекламно лице на добавки. Мястото му е заето веднага от Кътлър и какво стана на състезанието? Мисля че ти е известно.
Колкото до твърдението, че Рони може да стане шампион в ерата на Арнолд - просто нямам думи. Досега не можех да си представя, че някой който се занимава и интересува от бодибилдинг и поне малко е наясно как стават нещата, ще твърди подобно нещо, но вече и на това съм свидетел.
И за да не ме причислиш към групата хора, които са се “отвратили от Рони заради една-две картинки“ ще повторя, че му правя евала на този човек. Защото е машина, защото при едно интервю с Маркус Рул на въпрос за Рони той казва: “Рони не е човек“. Защото не се предаде а се бори до последно, но като във всеки субективен спорт, последната дума имат съдиите (парите, ако ви харесва повече). Желая всичко хубаво и успех на всички ви! 
Щастието покровителства дръзкия!
|
|
|
|
|
|
|
PumpedFreak, нямам нищо против да харесваш Рони и да го защитаваш, но не обиждай другите че говорят наизуст, когато ти го правиш повече от всички - добре,така е
Мистър Олимпия става този, който го финансира най-силната компания - Както вече казах,това не е така.
И това не е от сега, а още от времето на Дориан даже. Като смяташ, че последните три титли на Колман са безапелационни, сигурно си на мнение, че го ощетиха през 2006, когато Кътлър спечели. - Ами не мисля,че го ощетиха,иначе това за 3-те титли си важи.
А ако си беше направил труда да почетеш малко (както правят хората, като Митака и Дзвер - “говорещите наизуст“), щеше да знаеш, че в началото или средата на 2006 година, Рони разваля договора си с Уидър за рекламно лице на добавки - Я,това съвпада с травмите и неперфектната форма,която Колман показа на Олимпията 1-вите рундове.Може и да си прав,че е загубил заради тези договори,ама..по-скоро не
Колкото до твърдението, че Рони може да стане шампион в ерата на Арнолд - просто нямам думи. Досега не можех да си представя, че някой който се занимава и интересува от бодибилдинг и поне малко е наясно как стават нещата, ще твърди подобно нещо, но вече и на това съм свидетел. - Хаха,ами радвам се,че научаваш нови неща.Я сега научи и нас как точно стават нещата,че като гледам са ти много ясни.
И за да не ме причислиш към групата хора, които са се “отвратили от Рони заради една-две картинки“ ще повторя, че му правя евала на този човек. Защото е машина, защото при едно интервю с Маркус Рул на въпрос за Рони той казва: “Рони не е човек“. Защото не се предаде а се бори до последно, но като във всеки субективен спорт, последната дума имат съдиите (парите, ако ви харесва повече). Желая всичко хубаво и успех на всички ви! 
Мерси
|
|
|
|
|
|
|
Obelka, почваш(пак) да разваляш темата.
Поздрави!
|
|
|
|
|
|
Дата: 07.02.2007
От: Варна/Стара Загора
|
Ха!
Иска ли питане?
<- №1 
По-добре як и тъп, отколкото яко тъп!!!
70% от успеха е суплемент!
|
|
|
|
|
|
Дата: 13.08.2008
От: Plovdiv
|
Извинете ме , ако греша , но според мен не трябва да се прави сравнение междо Coleman Vs Schwarzenegger , защото те имат по най-малко 30 години разлика ... Та той когато Арнолд е тренирал условията са били “пра исторически , а сега има много хр.добавки и суплименти , които подпомагат (а да не говорим , че са и по качествени ))
|
|
|