Армирани стъкла в Хасково / региона

Дата: 30.03.2008
От: Стара Загора
26.07.2008, 11:26

Здравейте !

Знам, че темата не е никак спортна, но имам зор  mad

Търся армирани стъкла в Хасково / Димитровград, Харманли, региона или в Стара Загора / региона.

Всяко мнение е добре дошло и благдаря за него предварително  cheese

Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand.

Кожа като шоколад

Дата: 05.07.2004
От: Бургас
26.07.2008, 20:36

За коли или за апартаменти?

Дата: 30.03.2008
26.07.2008, 23:10
D3BEP - 26.07.2008, 20:36

За коли или за апартаменти?

Апартаменти  smile

Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand.

Кожа като шоколад

Дата: 08.05.2007
От: България
21.08.2008, 09:19
Калина Петкова - 26.07.2008, 11:26

Здравейте !

Знам, че темата не е никак спортна, но имам зор  mad

Търся армирани стъкла в Хасково / Димитровград, Харманли, региона или в Стара Загора / региона.

Всяко мнение е добре дошло и благдаря за него предварително  cheese

Нищо лично, но... хайде да се ограничаваме само в спортни теми. Макар, че се замислям... дали няма да е добре да се направи отделен раздел за подобни теми: Разни. Вече няколко пъти самия аз се натъквам на подобни теми. Това няма да е в тон с тематиката на сайта, но така или иначе темите се пускат.

Тренирай мускулите си с помощта на мисълта. Една красива и балансирана физика е тясно свързана с психика в равновесие и мисъл, която е в състояние да създава победители. Позитивнот мислене създава герои, а негативното - победени. Сам реши от кои искаш да си!

Дата: 11.07.2004
21.08.2008, 20:01

Аз пък не виждам къде е проблема ?
Раздела, в който е пусната темата е :
Извън спортния център

A и темата не е предизвикваща спор или др. такива.

п.с. даже вече предполагам е намерила, каквото търси :D

vacation is over :D

Disclaimer: The above is my own opinion. It does not constitute medical advice and is not intended to treat or cure any disease.