Без хапчета.
|
|
23.07.2008, 23:40
Въпросът ми е следният ,ако има засилена тренировка,може ли да стане добро тяло без хапчета,или е малко вероятно и трудно,извинявам се ,ако темата,не е направена както трябжа |
|
|
23.07.2008, 23:48
Може.
|
|
24.07.2008, 01:07
Много добре казано! Преди културистите общо взето са били така и се си мисля че са има ли доста добри резултати.Има и витамин C на хапчера , има и Анаполон на хапчета.Би следвало да уточниш малко (се пак може и само с инжекции :D ) |
|
|
|
24.07.2008, 04:14
Зависи какво гониш.Добро тяло - разбира се,че може.Тяло,конкуриращо културистите...Няма как да стане.Но,ако целта ти не е състезателна форма,бъди спокоен.Чети,образовай се,тренирай,яж правилно и почивай...и най-важното - прояви ТЪРПЕНИЕ!И ще видиш,че окуражаващите те тук,не сме говорили глупости. “И най-тъмната нощ е обречена от изгрева.” | “When u reach out for the stars,you may not quite get one,but you won’t end up with a handful of mud either. “ | http://www.bb-team.org/gallery/832/ |
|
|
24.07.2008, 10:35
Искам да попитам лично,теб това тяло само с тренировка ли го направи,или има нещо по така в него ?! |
|
|
24.07.2008, 11:10
Нанко, ти какво разбираш под хапчета?
Practice makes perfect.
|
|
|
24.07.2008, 11:46
Под хапчета имам предвид,изцяло протеина ,витамините са отделна работа.
|
|
|
24.07.2008, 12:15
Practice makes perfect.
|
|
|
24.07.2008, 12:38
Благодаря ще го имам в предвид,и извинете за неадекватното мнение. |
|
|
24.07.2008, 13:41
Може да се постигне много и без хапчета но трябва да тренираш здраво и да знаеш най-вече целта си.Трябва да имаш цел.Някакви размери примерно.Ти си знаеш.Аз например не вземам нищо но съм доволен от тялото си.Разбира се че искам много повече но всичко иска време и постоянство.Послушай другите-разгледай много добре сайта след това и форума. |
|
|
24.07.2008, 14:52
Ето,че отговарям и аз.Щом има лично запитване.Това тяло не е взимало “хапчета” първите 3 години.След това,единствените такива,които започнах бяха аминокиселини и то на ON,тъй като ако ще е нещо,то нека бъде американско и с доказано качество.Колкото до протеина,това е нещото,което СЛЕД правилния хранителен режим,ме е съпътствал най-много.И все пак.Начинаещия не се нуждае от протеин,камо ли от “хапчета”.Макар,че аминокиселините за които говоря,нямат нищо общо с тези “хапчета”,за които ти намекваш.Без стероидни вещества,тяло МОЖЕ да се направи.И то добро!Тренирай една година,виж дали този спорт е за теб,дали си готов да му се отдадеш и тогава мисли за протеин.За аминокиселини ти е рано.А “хапчета” се надявам никога да не употребиш.Що се отнася до всекидневните ти тренировки...Това е грешно.Поне на този етап.Поне с такова възстановяване.Почивай.Мускулът го изисква,макар и да мислиш,че колкото повече часове прекараш в залата,толкова по-добре,това не е така.Зареди се с търпение.Разучи правилното изпълнение на упражненията.Хранителния режим е НАЙ-важното,запомни това!Винаги съм казвал - този спорт е 30% тренировка,70% възстановяване и хранителен режим.Успех и по-здрави! “И най-тъмната нощ е обречена от изгрева.” | “When u reach out for the stars,you may not quite get one,but you won’t end up with a handful of mud either. “ | http://www.bb-team.org/gallery/832/ |
|
|
24.07.2008, 17:03
Всичко е търпение и постоянство.
Ако можеш да си орел не се напъвай да си пръв сред гаргите. Няма попътен вятър за кораб без посока. |
|
|
24.07.2008, 17:31
Благодаря ви много за уместните отговори,ще се поразровя малко из форума .
|
|
|
24.07.2008, 18:24
“Без тях не може!” :D - реклама на JC Nutrition или на някоя друга бг фирма.. не помня. |
|
|
24.07.2008, 18:47
Протеина не е на хапчета а на прах !
Не казвайте ,че сте сериозно трениращ , докажете го ! |
|
|
25.07.2008, 22:10
Бидейки начинаещ, съветвам те да прегледаш внимателно сайта - там ще откриеш отговорите на много твои въпроси и неясноти. What do sick Bodybuilder’s do on the loo? Drop Sets. |
|
|
30.07.2008, 13:46
Че то и аминокиселините са хапчета DEADLIFT |
|
30.07.2008, 14:55
Все повече в залата,взех да чувам фразата:"Без препарати,няма резултати”,което е жалко.
[quote author="так"]
|
|
|
|
30.07.2008, 15:12
Да, жалко е. Още повече, че и с хапчета повечето хора пак нямат резултати
|
|
|
30.07.2008, 15:15
Е те щом така казват значи не тренират добре и не постигат резултати без суплементи и други боклуци. |
|
|
30.07.2008, 19:39
Ако има нещо, което ме научи Фитнеса, това е търпение и постоянност иначе нищо не става |